Hcg

Dicle4221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
20
8
1
27
Hcg testleri ilişkiden 16 gün sonra kesin sonuç verir mi sonuc 0.100? 7 aralıkta bir ilişkim oldu kan testi verdim sonuç ne demek ooluyor kanda gebelik testi ne zaman yapılırsa kesin sonuç verir

Hcg testleri ilişkiden 16 gün sonra kesin sonuç verir mi sonuc 0.100? 7 aralıkta bir ilişkim oldu kan testi verdim sonuç ne demek ooluyor kanda gebelik testi ne zaman yapılırsa kesin sonuç verir
Yazdığın sonuç negatif canım ilişki adetinden kaç gün sonra oldu

Başka ilişki olmadıysa evet

gebe degilsiniz. bir sey olsa 16 gunde cikardi.. regl gununuz gelmis muhtemelen 16. gun olduguna gore. varsa bir gebelik cikardi bu tarihte.

28 Kasım da adet oldum o ay Yumurtlama donemindeydim ayın yedisi ama göbeğime boşaldı bilmiyorum akmış olabilirmi ihitmal varmi
Kaç ay da bir adet oluyorsun canım Aralıkta adet görmedin mi ben 28 gün de bir oluyorum herkeste farklı normal adet tarihini geçtiyse tekrar kaset test yap

Kaç ay da bir adet oluyorsun canım Aralıkta adet görmedin mi ben 28 gün de bir oluyorum herkeste farklı normal adet tarihini geçtiyse tekrar kaset test yap
Oldum evet ama üç gün gecikti oda kahverengi akıntı oldu açık kırmızıyla sonra koyu kırmızıya döndü 3 4 gün sürer benim adetim az olur parçalı oldu 31 inde ultrasonum vardı doktor üç tane bişey gördü ama ne olduğunu bilmiyorum sanırım kist boyutu küçük ilaç yazmayalim falan diyolardi kendi aralarında ilgilenmedi pek benimle o yüzden bilmeden düşük mü yaptim diye çok korkuyorum 11 inde tekrar gidecem.

Kisttir o muhtemelen canım sanmıyorum düşük yaptığını kist geciktirir ve de adet düzenini bozar sancı yapar vs kistten dolayı yani seninki korna bence

Kisttir o muhtemelen canım sanmıyorum düşük yaptığını kist geciktirir ve de adet düzenini bozar sancı yapar vs kistten dolayı yani seninki korna bence
İnşallah teşekkür ederim yani bilmeden bı cana kıymak istemiyorum eşim de diyor çok takıntı yaptın ona bile yaklasamiyorum kaç gündür

İnşallah teşekkür ederim yani bilmeden bı cana kıymak istemiyorum eşim de diyor çok takıntı yaptın ona bile yaklasamiyorum kaç gündür
Bence çok düşünüp takılıp ta kendinizi de eşinizi de üzmeyin sonuç negatif zaten eğer düşük olsaydı hcg sonucu hemen azalmıyor yavaş yavaş azalıyor ordan bile anlaşılır için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…