Hcg

Kumsal69

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
125
18
18
25
10 nisan yumurtam çatladı ilişkiye girdik adetim olması gereken gün 23 nisan 22 nisanda idrar testim silik pozitif 23 nisanda kan verdim 84,8 di 25 nisanda verdim 130,81 di 28 nisanda verdim 270,84 sizce artışlarım nasıl gidyor kızlar

Eklentiler

• IMG_7623.webp
    IMG_7623.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 52
Güzel ilerliyor labaratuvar farkı var aralarda o yüzden sanki yavaş ilerlemiş gibi gözüküyor korkmayın . Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bende aynı yöntemle hamile kaldım ortalama bu şekilde ilerliyor

Güzel ilerliyor labaratuvar farkı var aralarda o yüzden sanki yavaş ilerlemiş gibi gözüküyor korkmayın . Sağlıkla ilerlesin inşallah
İlkini özelde diğer ikisi sağlık ocağında canım kese ne zaman görülür sizce ne zaman dontorun yanına çıkmalıyım

İlkini özelde diğer ikisi sağlık ocağında canım kese ne zaman görülür sizce ne zaman dontorun yanına çıkmalıyım
3-5 bin arası görülüyor

Son Adetınızın ilk gününden hesaplayın 6. Haftada giderseniz alttan muayeneye gerek kalmadan karından görülebilir sağlıkla ilerlesin 🤲

10 nisan yumurtam çatladı ilişkiye girdik adetim olması gereken gün 23 nisan 22 nisanda idrar testim silik pozitif 23 nisanda kan verdim 84,8 di 25 nisanda verdim 130,81 di 28 nisanda verdim 270,84 sizce artışlarım nasıl gidyor kızlar
Son test bana biraz düşük geldi ama farklı laboratuvar olduğundan kaynaklı olabilir

Gayet iyi ilerliyor bence.. belirtiniz var mı 😊

İki günde bir en az %60 artış normal diyorlar. Sizinki de bunun üzerinde. İnşallah sağlıkla ilerler stres yapmadan bekleyin bence 😊

Benim akıntım pek yok göğüslerimde acımıyor tutmadı sanırım 😒 sağlık olsun bize de dua et ♥️

Back
X