- 5 Temmuz 2024
- 125
- 18
- 18
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sizinki ilk başlarda kaçtıBende aynı yöntemle hamile kaldım ortalama bu şekilde ilerliyor
İlkini özeldw diğer ikisini sağlık ocağında verdimSonuncu testi hangi gün nerede verdiniz?
İlkini özelde diğer ikisi sağlık ocağında canım kese ne zaman görülür sizce ne zaman dontorun yanına çıkmalıyımGüzel ilerliyor labaratuvar farkı var aralarda o yüzden sanki yavaş ilerlemiş gibi gözüküyor korkmayın . Sağlıkla ilerlesin inşallah
3-5 bin arası görülüyorİlkini özelde diğer ikisi sağlık ocağında canım kese ne zaman görülür sizce ne zaman dontorun yanına çıkmalıyım
Tamam canım çok sağol3-5 bin arası görülüyor
Son Adetınızın ilk gününden hesaplayın 6. Haftada giderseniz alttan muayeneye gerek kalmadan karından görülebilir sağlıkla ilerlesin![]()
Son test bana biraz düşük geldi ama farklı laboratuvar olduğundan kaynaklı olabilir10 nisan yumurtam çatladı ilişkiye girdik adetim olması gereken gün 23 nisan 22 nisanda idrar testim silik pozitif 23 nisanda kan verdim 84,8 di 25 nisanda verdim 130,81 di 28 nisanda verdim 270,84 sizce artışlarım nasıl gidyor kızlar
Aynı sağlık ocağında 28 nisanda yazıyor üstlerinde zatenSonuncu testi hangi gün nerede verdiniz?
Gayet iyi ilerliyor bence.. belirtiniz var mı10 nisan yumurtam çatladı ilişkiye girdik adetim olması gereken gün 23 nisan 22 nisanda idrar testim silik pozitif 23 nisanda kan verdim 84,8 di 25 nisanda verdim 130,81 di 28 nisanda verdim 270,84 sizce artışlarım nasıl gidyor kızlar
Akıntım var ve arada kasık ağrısı oluyor göğüslerim şiş birdeGayet iyi ilerliyor bence.. belirtiniz var mı![]()
Çok teşekkürler cevabın içinİki günde bir en az %60 artış normal diyorlar. Sizinki de bunun üzerinde. İnşallah sağlıkla ilerler stres yapmadan bekleyin bence![]()
Canınızı sıkmayın sizde herkeste belirti olmuyor kiBenim akıntım pek yok göğüslerimde acımıyor tutmadı sanırımsağlık olsun bize de dua et
![]()
40 ile öğrendim 9. Günde yükselmeyebilir dediler 2. Hafta 98 ve 190 olarak yükseldiYaa sizinki ilk başlarda kaçtı
Keseyi ne zaman gördünüz tam40 ile öğrendim 9. Günde yükselmeyebilir dediler 2. Hafta 98 ve 190 olarak yükseldi