Hcg

fadide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
14
1
1
25
Aşklarım bugün geçen haftanın sonucları için gittiğimde doktora sınırda görünüyor tekrar kan alalım dedi fakat değer çok düşük geldi bana normalmi lütfen yorumlarmısınız

Eklentiler

• 1000315397.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 139
Aşklarım bugün geçen haftanın sonucları için gittiğimde doktora sınırda görünüyor tekrar kan alalım dedi fakat değer çok düşük geldi bana normalmi lütfen yorumlarmısınız
Bu değerinin iki günde bir iki kat artması beklenir gecikmeniz var mı ilk testi regl olmadan önce mi verdiniz

Bu değerinin iki günde bir iki kat artması beklenir gecikmeniz var mı ilk testi regl olmadan önce mi verdi
En son ki reglm ağustosun 19unda gercekleşti 23üne kadar sonrasında son bir kaç gündür lekelenmem var tabi ama ilk defa başıma geliyor

En son ki reglm ağustosun 19unda gercekleşti 23üne kadar sonrasında son bir kaç gündür lekelenmem var tabi ama ilk defa başıma geliyor
Gebelik var gibi duruyor ama değerlerin düzenli artış göstermemiş belki geç döllenmedir ama kimyasal olma ihtimali de olabilir iki gün sonra tekrar kan ver umarım geç döllenmedir canım hakkında hayırlısı olsun

Maalesef artış çok az yüksek ihtimal sağlıklı bir gebelik değil doktorunuz ile görüştünüz mü ne dedi

Doktorun bisey demedi mi
Geçen çarşamba lan vermiştim bugün sonuç için gittiğimde sınırda görünüyor gebelik tekrar kan verelim dedi sabah kan verip işe geldim e nabızdan gördüm sonucu daha doktora gitmedim 2gün sonra özele gitmeyi düsünüyorum endişeliyimde doktorda ilgilenmedi zaten

Maalesef artış çok az yüksek ihtimal sağlıklı bir gebelik değil doktorunuz ile görüştünüz mü ne dedi
Geçen çarşamba lan vermiştim bugün sonuç için gittiğimde sınırda görünüyor gebelik tekrar kan verelim dedi sabah kan verip işe geldim e nabızdan gördüm sonucu daha doktora gitmedim 2gün sonra özele gitmeyi düsünüyorum endişeliyimde doktorda ilgilenmedi zaten

Normaldir belki doktor daha net bisey der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…