B belinay_0 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2025 Mesajlar 38 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 23 22 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay_0 #21 ekkiz .!.: Hangi test Hemen çıktıysa vardır ama inşallah yalancı pozitif olan test degildir Genişletmek için tıkla... Sonucum çıktı 61.6 Rabbim isteyen herkess versin inşallah
ekkiz .!.: Hangi test Hemen çıktıysa vardır ama inşallah yalancı pozitif olan test degildir Genişletmek için tıkla... Sonucum çıktı 61.6 Rabbim isteyen herkess versin inşallah
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 2.213 Emoji Skoru 563 Puanlar 43 Yaş 31 23 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay_0 #22 belinay_0 .!.: Sonucum çıktı 61.6 Rabbim isteyen herkess versin inşallah Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah duanda beni de unutma lütfen inşallah en kisa zamanda nasip olur bana da
belinay_0 .!.: Sonucum çıktı 61.6 Rabbim isteyen herkess versin inşallah Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah duanda beni de unutma lütfen inşallah en kisa zamanda nasip olur bana da
B belinay_0 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2025 Mesajlar 38 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 23 23 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay_0 #23 ekkiz .!.: Ayyy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah duanda beni de unutma lütfen inşallah en kisa zamanda nasip olur bana da Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim Rabbim tez zamanda tez vakitte sanada nasip etsin inşallah
ekkiz .!.: Ayyy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah duanda beni de unutma lütfen inşallah en kisa zamanda nasip olur bana da Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim Rabbim tez zamanda tez vakitte sanada nasip etsin inşallah