HDP Anıtkabir'de, Erdoğan yok

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilk etkinlikler Anıtkabir’de yapıldı.

Anıtkabir’i ilk ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı başkanlığındaki heyet oldu. Bakan Avcı, heyette Türk bayrağı taşıyan öğrencilerin ellerinden tutarak Aslanlı Yol’dan geçti. Daha sonra Avcı ve beraberindekiler, Atatürk’ün mozolesine çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Zete'deki habere göre buradan, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Avcı, Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

“Ulusal egemenliğin, kayıtsız şartsız millete verilişinin 95. yıl dönümünü kutlamak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşku ve heyecanını paylaşmak için, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte Başöğretmen Atatürk’ün huzurundayız. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için açtığı yolda var gücümüzle ilerliyor ve Başöğretmenimizi sevgiyle anıyoruz.”

Bakan Avcı, Anıtkabir özel defterine yazdıklarını, yanında bulunan öğrenciye okuttu.

CHP ve MHP liderlerinin yanı sıra HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de Anıtkabir'i ziyaret edenler arasındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Anıtkabir'deki etkinliğe katılmadı.

MECLİS’TE TÖREN DÜZENLENDİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 95’inci yılı dolayısıyla Meclis’teki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törende, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Atatürk Anıtı’na kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

http://m.ilerihaber.org/hdp-anitkabirde-erdogan-yok/14093/

başka ülkelerin ölen liderlerinin mezarının önünde dikilip durur.
Kabul etsede etmesede kendi ecdadı olan Atatürk'ün mezarını ziyeret etmez.Allah büyük güne ola devran döne.

Regâib kandilinin yanında 23 Nisan da neymiş, çocuğun da bayramı mı olurmuş açıklaması zaytungden bekleniyor.

Yine mi hasta olmus .Tuhh hep te ya 10 Kasim ya 29 Ekim ya da 23 Nisana denk geliyo bu hastaliklar.

Aşkta ve savaşta her yol mübahtır derler.
Hdp'nin böyle şovlara ihtiyacı var. Sevimli görünmesi lazım seçim arefesinde.
Erdoğan ise ununu eledi, eleğini astı. Artık o hoşlanmadığı durumlara katlanmak, Ata'yı ziyaret etmek zorunda olmadığını düşünüyor. Şaşırmadım.

X