Aslında adaylara bakılırsa şu saatten sonra "kürt partisi" tanımlaması pek uymuyor.ben hdp ye bu kadar sert tepki gösterilmesini anlamıyorum, ülkemizde nufusun nerdeyse üçte biri kürt bildiğim kadarıyla ve onları temsil eden bir parti olması gerekiyor, ve barajı geçmesi gerekiyor bence
ben hdp ye bu kadar sert tepki gösterilmesini anlamıyorum, ülkemizde nufusun nerdeyse üçte biri kürt bildiğim kadarıyla ve onları temsil eden bir parti olması gerekiyor, ve barajı geçmesi gerekiyor bence
Ben kürdüm. Ama PKK'nın ve İmralı'daki yaratığın kucağındaki bir partiye asla oy vermem.
Miletvekili olup 20 küsür bin Tl maaş almak içinde Demokratik Terör e girmem. İte yakışır yağlı kemik.
Daha da kotusu iktidarla isbirligi icinde.Aynı şekilde düşünüyorum.
Bu parti imralıdaki it basının emrinde.
Ben kürdüm. Ama PKK'nın ve İmralı'daki yaratığın kucağındaki bir partiye asla oy vermem.
Miletvekili olup 20 küsür bin Tl maaş almak içinde Demokratik Terör e girmem. İte yakışır yağlı kemik.
keşke arkasında apo olmasaydı,ama olmasaydı hdp olmazdı,akp olmaaydıda hdp olmazdı bence..Daha da kotusu iktidarla isbirligi icinde.
peki barajı geçmesini istiyor musun gülay, çünkü barajı geçmezse bunların başkanlık hayali gerçek olacak ve belkide bi 100 yıl daha başımızda kalacaklar
sonuçta hdp iktidar olamaz ama barajı geçmeli diye düşünüyorum
Bunların hepsi bir oyun. Barajı aştıktan sonra beraber yürüyoruz biz bu yollarda şarkısını söyleyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?