HDP’ye ilk Hazine yardımı

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
29821689.jpg

7 Haziran 2015 Genel Seçimi sonuçlarıyla birlikte partilerin alacağı Hazine yardımlarının dağılımı da değişecek. AK Parti’nin alacağı yardım düşecek. HDP’ye de ilk defa Hazine yardımı yapılacak.

Seçim nedeniyle Ak Parti 297 milyon lira, CHP 156 milyon lira, MHP 78 milyon lira yardım aldı. Yaklaşık 2.7 milyon az oy alması nedeniyle AK Parti’nin seneye alacağı yardımın miktarı düşecek. 2016’da AK Parti 82.9 milyon lira, CHP 50.6 milyon lira, MHP 33 milyon lira ve HDP 26.6 milyon lira yardım alabilecek.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29243811.asp

ne mutlular dimi saolsun ceplerini dolduranlara...

kimbilir neler alırlar artık o paralarla askerlere doğrultulmak ve şehit edip ailerin yüreklerini yakmak için silahlar silahlara mermiler tankları durdurmak için mayınlar canlı bombalara daha etkili bombalar ne gerekiyorsa herşeyi alırlar dolu olan depoları iyiden doldururlar.

o paraları bu ülke için harcıyacak değiller heleki doğuda yaşıyan ve gerçekten ihtiyacı olan yerler için harcıyacaklarını sanmıyorum çünkü politakaları belli amaçları belli

Zaten meclistelerdi şimdi neden tepki gösteriyorsunuz? Sorusunun cevabı bu aslında. Artık para alacak, artık yasalarda PKK da söz Hakkı olacak, PKK birşey istediğinde ve yapılmadığında ortalığı karıştıracaklar.
Halkın sesi, marjinal parti diye gösterilen parti sadece ve sadece PKK sözcüsü.

aynen verilen oylar suni oylar aslında akp yi yerinden etmek deniyor ya o suni oylar neler açacak başımıza verilen suni oylar bu ülkenin bütünlüğüne yıllardır zarar veren ve katilleri barındıran bir partiye oy verildi.

gerçekten kürt halkını temsil eden bir partiye değil.

Madem kürt milliyetçisisin, ırkını çok seviyon git hüdaPar'a oy ver. Hdp nedir yahu, bu nasıl bi nankörlüktür? Tarih bunu yazacaktır, asla unutmuycaz.

Bir de benim vergimle öcalan soyadlı birine maaş verilecek hem de 20bin. Allahım sana geliyorum :KK34:

Milletimiz,beyin tutulması yaşıyor zannımca matmazelim,başka izahı yok bu durumun:KK51:

o kadar çok şey yazdım ki akpyle ilgili ona oy verenlere açın gözünüzü dedim bir dünya tepki aldım hatta gidebilirsin bu ülkeden bile dendi de hdp ye oy verenlere acıyamıyorum bile ne kadar vebale girdiklerini herhalde düşünmüşlerdir.

tekrar tekrar yazıyorum yazıcam da pkk yanlısı olabilirsin sempatin olabilir pkk da silah tutan birisi olabilirsin pkk nın fikirleri sana doğru gelebilir haa o zaman hdp ye oy ver ona lafım yok benim

ama burda laikliğe cumhuriyete laf edenlere böyle bir şey olamaz nasıl olur deyip Atatürkçülügü sonuna kadar savunupta tamamen Atanın fikrine ters olan bir partiye oy atanlara lafım...

açıklama şu bunlar suni oylar ve akp gitsin diye atılan oylar.ya bu mantık nasıl bir şey yahu nasıl bir şey

Aaa onlar emanet oylar. Apo da emaneten çıkcak zaten :KK59:

tabi öyle şehitlerde toprağın altından çıkacaklar zaten şehit anneleride göstermelik ağlıyor.

ATATÜRK te boşa kurdu bu devleti.

oy oyyyyyyy ne desem boş üzücü güvenmiyorum hiç bir şekilde inanmıyorum demirtaşa ve onun yanlılarına

Emanetmişşş!!! Halkımız gerçekten çok mu saf yoksa topyekün kafayı mı yediler çözemedim.
Emanet falan değil, gayet açık ve net akp düşsün diye oy verdiler. Yine olsa yine verirler. Çok da memnunlar. Bu kadarmi nefret ettiler akpden. Artik diyorumki akp cekilsin de görsünler bakalim ekonomiyi :KK59:

tabi öyle şehitlerde toprağın altından çıkacaklar zaten şehit anneleride göstermelik ağlıyor.

ATATÜRK te boşa kurdu bu devleti.

oy oyyyyyyy ne desem boş üzücü güvenmiyorum hiç bir şekilde inanmıyorum demirtaşa ve onun yanlılarına
Artık anıtkabire gitmeye yüzüm varmaz, ben halkım adina çok mahcubum büyük öndere :KK43:

X