bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
Son düzenleme: