Healy Frekans Cihazı

DlkAtl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhabalar, Healy Frekans Cihazını kullanan var mı ? Varsa deneyimlerini yazabilirse çok sevinirim. Biraz araştırdım baktım, ama gerçekten böyle bir şey var mı, mümkün mü ?

en basit versiyonu 42 bin TL. Kendimi ve sevdiklerimi şifalandırmak için istiyorum. Frekans mevzusu ilgimi de çekiyor.
Bende pskljk sıkıntım için biorezonans tedavisine gidiyorum.egerki alırsanız benide bilgilendirin.nasil geldiğini anlatirmisiniz

Bende pskljk sıkıntım için biorezonans tedavisine gidiyorum.egerki alırsanız benide bilgilendirin.nasil geldiğini anlatirmisiniz
tabiki anlatırım. :) ama ahhh bir emin olabilsemmmmmmmm :D biorezonans tedavisini ne zamandan bri alıyorsunuz ? faydasını gördünüz mü ? benim de alerjim var, ondan kurtulmak için araştırıyorum.

tabiki anlatırım. :) ama ahhh bir emin olabilsemmmmmmmm :D biorezonans tedavisini ne zamandan bri alıyorsunuz ? faydasını gördünüz mü ? benim de alerjim var, ondan kurtulmak için araştırıyorum.
Ben bı yerde 13,seans aldım.yuzde 30_40arasi fayda aldım derken eşim beni kıyaslandığında 20gibi fayda aldığını söyledi.farkli bı yere farklı bı cihazla basladigimda 4.yada 5.seansdayim.dun aldığım seansdan sonra yüzde 60daha iyi hissettiğimi düşünüyorum.ama bakalım kalıcı olucakmi umarım kalıcı olur.gecmis olsun sizede.Allah im kalıcı acil kolaylıkla şifa versin hepimize amin🌻

Back
X