• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ayyy evet yaaa :KK43:
Ben de gece sicaktan uyuyamadim, gece 1de 30.5tu derece :KK43:
Sabah da 7bucuga gelmeden minik kalkti, uyutasiya 8 oldu. Sonra da ben uyuyamadim. Kalkıp hazirlanayim artik :KK43:
Valla sıcaklar geldi. Oralar daha sıcaktır. Ben de sıcaktan uyuyamadım aslında. Bizim odaya direkt güneş doğuyor :(

@fmad ayrıca günlük tutmani oneririm ing tabi, onun da faydasını göreceksin :KK66:
Ben o kitapla ünv sınavlarına hazirlanmistim cok iyi bi kitap :KK66:
Senin zamanin bol olur şimdi, bol bol ing dizi/film izle. Kulağını dört aç, kalıpları kapmaya çalış, eger bilgilerini unutmadiysan faydası olur, hem de o kitaptan calisirsin paralel olarak. Konusmayi geliştirmek en iyi native biriyle konusmak aslında, istanbuldaydin diye hatırlıyorum, sultanahmete git :KK70:
Çok teşekkürler

Selam kızlar dün uğrayamadım nişanlımın yeğeninin yıl sonu gösterisi vardı ona gittim:KK36:yaa nasıl güzellerdi yaa Allahım gözlerim dola dola izledim kendi çocuğum olsa nolur bilemedim :KK48:
önceki gece hiç uyuyamadım bende nedense, gün aydınlanınca çıktım yürüyüş yaptım ama ne yürüyüş hala ayaklarım ağrıyor :KK48: ama tabii dün dışarda yemek zorunda kalıp kaçamak yaptım :olamaz: sözüm ona bu regl dönemini çok dikkatli geçirecektim :kızgın: hayırlısı artık kaldığımız yerden devam

Bunu bırakıp kaçayım
55,0

Eklentiler

• PicsArt_06-10-09.20.55.webp
    PicsArt_06-10-09.20.55.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
@cgdmk bugunku menum

Sabah: 1 yumurta, 1 domates, yarim avokado, 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, yesillik
Aksam: deniz urunlu ve birsuru malzemeli salata
Spor sonrasi: 1 haslanmis yumurta

Bugun hic yerimde durmadim ya. 5 saat alisveriste yurudum durdum, bi de ustune spor yaptim. @Verano_porteno 90dk hot yoga ( bunu nasi yazarsin bilemedim orta tempo yazilabilir sanirim) 45 dk hizli yurume.

Bir büyük hayal kırıklığı daha yaşadığım pazartesi gününden herkese günaydın... 64,7 ile +100 :olamaz: bu hafta zaten çok saçma sapan geçmişti benim için.. demek ki neymiş bana kaçamak yapmak mecburiyetten bile olsa yasakmış. neyse artık ben yarın yine şu süt detoksunu yapayım tekrar bi deneyeyim. @kremsokola canım haneme bi -2 puan rica edeyim :işsiz:

Bir büyük hayal kırıklığı daha yaşadığım pazartesi gününden herkese günaydın... 64,7 ile +100 :olamaz: bu hafta zaten çok saçma sapan geçmişti benim için.. demek ki neymiş bana kaçamak yapmak mecburiyetten bile olsa yasakmış. neyse artık ben yarın yine şu süt detoksunu yapayım tekrar bi deneyeyim. @kremsokola canım haneme bi -2 puan rica edeyim :işsiz:
Sıkma canını, 100ü hemen verirsin sen. Evet ne yazik ki kacamak affetmiyor, onun için aslında hedeften 1-2kg daha inip normal yeme duzenine gecmek lazım ki istedigimiz kiloda otursun.

Sıkma canını, 100ü hemen verirsin sen. Evet ne yazik ki kacamak affetmiyor, onun için aslında hedeften 1-2kg daha inip normal yeme duzenine gecmek lazım ki istedigimiz kiloda otursun.
gerçekten hiç affetmiyor :( o kadar dikkat et zar zor kilo ver ama sadece 1 gün o da bi öğün kaçamak yap ama hemen kilo al ahhh ahhh zalim kilolar . nişanlımın annesiyle kız kardeşi bide tatlı yiyeyim diye ısrar ettiler cmt günü bide onu yeseydim düşünemiyorum artık nolurdu yanii :işsiz: bugünde ufaklığın doğum günü var akşam yemeğe onlardayım nelerle karşılaşıcam bilemiyorum hufff

gerçekten hiç affetmiyor :KK43: o kadar dikkat et zar zor kilo ver ama sadece 1 gün o da bi öğün kaçamak yap ama hemen kilo al ahhh ahhh zalim kilolar . nişanlımın annesiyle kız kardeşi bide tatlı yiyeyim diye ısrar ettiler cmt günü bide onu yeseydim düşünemiyorum artık nolurdu yanii :işsiz: bugünde ufaklığın doğum günü var akşam yemeğe onlardayım nelerle karşılaşıcam bilemiyorum hufff
En masumlarindan ye canim, yaz geldi, düğününü düşün ;)

Back
X