hedef 15 kilo

stdyng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
20
7
86
31
geçen günlerde daha önce hhiç görmediğim 75 kiloyu tartıda görünce çok kötü hissettim ve ilerleyen günlerde diyete başlamaya karar verdim. elbette daha önce de denemelerim olmuştu ama bikaç gün içerisinde tekrar eski halime dönmüştüm. şimdi hedefim 15 kilo verip 60 kiloya inmek, yediklerimi hergün buraya yazacağım. bu yolda bana eşlik edecek yol arkadaşlarımı bekliyorum :)

yalnız öğrenci olduğum için her hafta tartılma gibi bir şansım yok, malum öğrenci evi. bu belki de benim için avantaj olacak çünkü kilo verdiğimi görüp kendimi salma ihtmalim olmaz diye düşünüyorum

Öncelikle sabah kahvaltısında;
2 kaşık lor peyniri, 3 çeri domates ve yeşillik
Öğlen:
tavuk ızgara, ayran, üç dilim domates
-arada 2kuru kayısı 2 ceviz yedim
Akşam:
bir kase yoğurt, çorba, 4 kaşık taze fasulye
-arada 1 elma 1 bardak süt
aynı zamanda 3 litre su içtim

bana yardımcı olmak isteyen, tavsiyerlerde bulunacak olan, bu yolda bana destek olacak olan arkadaşları bekliyorum !:)

Sabah:
2 kaşık lor peyniri+3 domates
ara:
3 adet form bisküvi
Öğlen:
çiğköfte dürüm+ yoğurt

çiğköfte yediğim için kendimi kötü hissediyorum:( ama başka seçenek yoktu

dünkü menüm:
sabah peynir-domates-salatalık 2 adet kepeklit bisküvi
Öğlen:
sebze sote- çorba- bir dilim ekmek
akşam:
5 ızgara köfte,domates, biber, ayran

Bugün :
Sabah:
3 adet kepekli bisküvi
Öğlen:
çorba, bir porsiyon Fellah köftesi
ara: bir mandalina, bir sütlü kahve

henüz akşam yemeğimi yemedim

Tebrikler canım, hayırlı olsun günlüğün:) Ben de öğrenciyken çok yerdim bisküvileri fakat şeker oranlarına dikkat et, form ya da kepekli de olsa bazılarının şeker oranı fazla oluyor. Kalori az da olsa şeker varsa seni çabuk acıktırabilir.
Motivasyonun daim olsun:kk77:

Çok teşekkür ederim :) ben hep kalori kısmına bakıp şeker kısmına bakmam gerektiğini bilmiyordum

Bugün
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, birer dilim domates salatalık
Öğlen:
Çorba, 4 kaşık yeşil fasulye, mandalina
ara 2 adet kuru kayısı 2 parça ceviz
Akşam
Tavuk ızgara ( bir parça) 3 dilim domates ve malesef 9 tane patates kızartması :KK43:

Cumartesi gününden beri çok hastayım ve iyileşmek için yediklerime dikkat edemiyorum zaten iştahım yok yediğimde de enerji verici besinleri tercih ediyorum :KK43: en kısa zamanda kaldığım yerden devam etmek ümidiyle

Back
X