Hedef 15 olsun mu?hadiiiiii

Kerimecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
251
0
96
35
İzmir
Evet kızlar yeni topiği m 15 kilo vermek istiyorum ve 83 kilo olan arkadaşlarla beraber diyet yapmak istiyorum.çünkü bana göre 80 kilo birinin 5kilo verme isteği ile 55 kilo birinin 5kilo verme durumu aynı olamaz gibi geliyor bana.hatta bu kişi neden bahsediyor diye anlayamıyorum,inanamıyorum bu duruma inandırıcı da gelmiyor bana çünkü benim hiç birazımdan olamayacağım o kilodan o insanın şikayet etmesini kabullenmiyorum.kimse üzerine alınmasın tamamen şahsi fikrim.ben benim kilomda olan arkadaşlarla bu yolda yürümek istiyorum.zaten 23 gündür diyetteyimmmm 7 kilo verdim 83 oldum hedef 70 olsun destek bekliyorum

Slm umarım istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınız yalnız bi noktaya takıldım tamam kendi kilonuzdaki biriyle yolunuzadevam etmek isteyebilirsiniz saygı duyarım yalnız 55 kilo olan birinin 5 kilo vermek istemesi inandırıcı gelmiyor demişsiniz anlayamadım bunu
Insanın kilosundan rahatsız olması için 20 kilo fazlası olması gerekmezki kimine 10 kilo yük gelir kimine 1 kilo bu kişiden kişiye değişir
Örneğin ben diyete 71 kg ile başlayıp 57 de bırakmıştım 3 ay gibi bir sürede gitti 14 kg
Şuan 60.5 kiloyum ve 5 kilo daha vermek için yeniden başladım ve inanın sizin kadar gerçeğim çünkü bende kilomdan rahatsızım

bende 83 lerde 60 lara kadar düşmüştüm toplam 5-6 ayda... şimdi 76 oldum yine ((

ben spor-diyet ikilisi olmadan veremiyorum maalesef....

sana bol şans inşallah 60 olursun :)))

Nasıl desem inanamıyorum çünkü kabullenemiyorum.çünkü ben o kiloyu lisede falan görmüşmdür.neyse şöyle diyim o zaman 55kiloda olan arkadaşlarla aynı parkurda koşamam.lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın.

Yanlış anlamıyorum tabikide sadece o ayrıntıyı düzeltmek istedim
Bu arada sizde 60 olabilirsiniz neden bu hayal olsunki
Ben 87 kiloydum hamilelik döneminde ee bebiş çıktı bana kaldı 80
Eyvah dedim ne olacak şimdi? Azim azim azim bu işin başka açıklaması yok emin ol yapabilirsin bende 14 kilo verdim son diyetimde az bi kilomu bu sende 14 verirsen oldun 69
Emin ol bu rakam sana hiç ama hiç uzak değil sadece kararlı ve azimli ol
Ben 83 kilo değilim ama seni takip etcem Buda yasak değildir herhalde dimi?

Bak öyle yazmasam beni takip edeceğin yoktu.hem artık sen beni takip etmesinde ben bulurum seni:)yorumlarını önerilerini desteğini bekliyorum

nerelerdesin moralını bozmadın değilmi
bende dun bugun oruç tututum spor yapamadımdikat ediyorum ama
yasın kaçtı ben 31 yasındayım
evlimisn çocuk varmı

aa sasırdım ben verdiğin kılyu gordugumde daha genç olduğunu dusunmustum
bende 31 yasındayım 1 cocugum var
çalışıyorsun sanırım bende çalışıyorum öğretmenim
senın meslegın nedir

Evet arkadaşlar gayet iyi gidiyorum.motivasyon tavan bende.sizlere tavsiyem bu iş beyinde bitiyo.bence duygusal açlıkla ilgili şeyleri netten okuyup motive olabilirsiniz.ben sürekli araştırıyorum okuyorum bu da bana iyi geliyor.bu işin sırrı kaçamak yapmayacaksın,yaptığımız bir kaçamak bile akşam iş dönüşü kilo vermemizi engellemiş oluyor.hayır demesini bilmeliyiz.bu zamana kadar yedikte ne oldu mutsuzluk,pişmanlık...hayırdediğimiz her pasta bize mutluluğu getirecek:)

bravo sana arkadaşım yaz bole okudukça senı motive oluyorum suan kaç kılo verdın
hergun tartılıyormusun
tartılıyorsan hergun yazarmısın bende azımlenırım belkı

bravo sana arkadaşım yaz bole okudukça senı motive oluyorum suan kaç kılo verdın
hergun tartılıyormusun
tartılıyorsan hergun yazarmısın bende azımlenırım belkı

Sürekli tartılıyorum.zaman zamana uymuyor tabi.ama ben kendimi biliyorum su fazlalığı oluyor.ben şuna bakıyorum mesela sabah 82.4 ü gördüm ama şu an 82.9 um bu gün hiçdi îçmedim 7-8 arası verdim 27 günde:)

Slm kerimecik tebrik ederim seni mativasyon gayet iyi maşallah
Ben sıkıntılıyım bu ara ya tartı bir eksi bir artı gösteriyor reglim ondanmı acaba bilmiyorum
Ama moralimi bozmaya yetti fazlasıyla
Keşke menü paylaşsan hem fikir ediniriz senden hemde sende görürsün neler yiyip içtiğini

:2:ben
Ben tartıda fazlada çıksam umursamıyorum çünkü ne yediğimi biliyorum.sudan kaynaklandığını bilirim.menü paylaşıyorum 13 günde 4,5 kilo verdim topiğinde mutlaka her gün yazıyorum.moralim bozuluyor demişsin diyeti bıraksan hepten yıkılırsın fazla da çıksan takma arada öyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…