Hedef 15 olsun mu?hadiiiiii

Merhaba başarılar diliyorum size ☺️ 23 günde neler yaparak verdiniz 7 kiloyu paylaşır mısınız ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi olurum.bende ilk başladığımda hep destek beklemiştim.önce şekeri unu çıkar hayatından.bide yemeli içmeli ortamlardan uzak dur.ertele.ben son hafta karar aldım 2 kiloya yakın gitti.kararına uymalısın.akşamları sebze yemekleri ye bunun dışında meyve yoğurt dahil et ve süt ürünleri,kuru baklagillerden yeme.nohut,kurufadülye,mercimek normal çorbalar yok.sadece sebze yemekleri ve çiğ sebze ye.2-3 yeşil çay günboyu iç.nescafe yok.

Aslında çok zor şeyler değil ama bize zor geliyor işte. Sağlıklı beslenmek her zaman daha iyi. Ben de bir haftadır diyetteyim 3 kilo verdim tabi ödem gidiyor ama bir taraftan sporla da desteklediğim için incelme de oldu

Ha gayret kızlarrrr:)millet ayda bilmem kaç kilo veriyo biz mi veremicez.yinede aşırı kilolar deil bunlar.halimize şükretmek lazım.bizim diyetler biraz lükse kaçıyor.aklınızdan bu işin uzun süreceğini kabullenin öyle bir iki aylık il deil bu kabullenin.hadi kolay gelsin nn:)

Deniz tehlikeli saatlere giriyorsun dikkatttt.salatalığını marulunu domatesini hazırla acıktıkça atıştırır.başka bişey ağzına sürmek yok.sabah bi bakmışsın 100-200 gr gitmişşşş:)

Ay bende kendimi ne o sarı kadının adı o gibi hissettim elimden gelse evlere servis yapıcammmm:))))

Hımmm neden acabaaaa kaçamak yaptıysan mormal amaaaa yapmadıysan dur acele etme pes etme bikaçgün daha dene bak nasıl gidecek gr gr:)

Yapmadım aslında ama blmıyrm benm metonolızma cok yavas ondan olabılır mı acaba

Deniz sen devam et bak gör nasıl pes edecek metaboliğin:)))

Back
X