hedef 40 günde 10 kilo

hatunuderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
27
3
1
28
Herkese selam! bu konuyu daha önce diyet yöntemleri ve deneyimleri bölümüne açmıştım
ama sanırım diyet günlükleri için daha uygun çünkü günlük şeklinde yazacağım buraya öyle planlıyorum :)
ara ara yediklerim yaptıklarım işe yarayanlar vs yazabilirim
oraya yazdığım yazıyı burda paylaşayım sonra başlayalımm

Selamm daha önce burda bi kaç kez konu açıp (yine zayıflamayla alaalıydı) ama sonuca ulaşmadan pes etmiştim. hayatımda ilk kez bu kadar kilo aldım. 75 kiloyu gördüm ama şuan 72-73.
sanmayın ki daha önceden incecik bi kızdım, hiç öyle olmadı. 65 tim öncesinde. şuan hedefim 40 günde 10 kilo vermek. sağlığımla oynamadan sporla güzel beslenmeyle. ne giydiklerim yakışıyor ne de bende özgüven var.
bugün biraz modum düşük burda dertleşmek istedim. arkadaş abla olarak gördüm hep sizleri. birbirimize destek olup kilo verebiliriz diye düşündüm. belki benim gibi hedefi olanlar vardır

hadi bakalım,biz yaparız. yaparız di mi?

Herkese selam! bu konuyu daha önce diyet yöntemleri ve deneyimleri bölümüne açmıştım
ama sanırım diyet günlükleri için daha uygun çünkü günlük şeklinde yazacağım buraya öyle planlıyorum :)
ara ara yediklerim yaptıklarım işe yarayanlar vs yazabilirim
oraya yazdığım yazıyı burda paylaşayım sonra başlayalımm

Selamm daha önce burda bi kaç kez konu açıp (yine zayıflamayla alaalıydı) ama sonuca ulaşmadan pes etmiştim. hayatımda ilk kez bu kadar kilo aldım. 75 kiloyu gördüm ama şuan 72-73.
sanmayın ki daha önceden incecik bi kızdım, hiç öyle olmadı. 65 tim öncesinde. şuan hedefim 40 günde 10 kilo vermek. sağlığımla oynamadan sporla güzel beslenmeyle. ne giydiklerim yakışıyor ne de bende özgüven var.
bugün biraz modum düşük burda dertleşmek istedim. arkadaş abla olarak gördüm hep sizleri. birbirimize destek olup kilo verebiliriz diye düşündüm. belki benim gibi hedefi olanlar vardır

hadi bakalım,biz yaparız. yaparız di mi?
Merhaba !
Öncelikle motivasyonun için tebrik ederim.
10 kilo vermek super bir hedef, ama 40 gün bunun için çok kisa. 3 hatta 4 ay süre versen kendine daha gerçekçi olur, ve verdiklerini de geri almazsin.
Takip ettigin herhangi bir program varmi ? Günlük menün nedir ?

Merhaba !
Öncelikle motivasyonun için tebrik ederim.
10 kilo vermek super bir hedef, ama 40 gün bunun için çok kisa. 3 hatta 4 ay süre versen kendine daha gerçekçi olur, ve verdiklerini de geri almazsin.
Takip ettigin herhangi bir program varmi ? Günlük menün nedir ?

merhabalar
umay villa nın detoks kitabından detoks 6 yı yaptım sonuç gerçekten güzel şuan ara verdim 2 hafta arası var şeker alımını en aza indirdim akşam yemeklerine dikkat ediyorum yeterli su ve spor tabi bu şekilde elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum :)

Benimde 40 gunde 10 kilo vermem lazım en son tartılmam 75.4 dü fakat yaşım 16 ve bu kilo benim için hiç saglıklı değil

Benimde 40 gunde 10 kilo vermem lazım en son tartılmam 75.4 dü fakat yaşım 16 ve bu kilo benim için hiç saglıklı değil

canım senin tek yapman gereken sağlıksız yiyeceklerden ve özellikle de şekerli içeceklerden uzak durup spor yapmak
bol bol hareket et bol su iç ve akşamları çok ağır yememeye çalış meyve suyu asitli vs hiç içme bu şekilde zaten kendiliğinden gider

merhabalar
umay villa nın detoks kitabından detoks 6 yı yaptım sonuç gerçekten güzel şuan ara verdim 2 hafta arası var şeker alımını en aza indirdim akşam yemeklerine dikkat ediyorum yeterli su ve spor tabi bu şekilde elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum :)
NASIL YAPILIYOR DETOKS 6BULAMADIMDA

Ben 1 ayda 15 kilo verdim.beyaz ekmeği sekeri kestim.karbonhidrati porsiyon olarak baya bi azalttim.her sabah ac karina 1 saat yürüyüş yaptim.protein agirlikli beslendim

içinizden biri isimli bir blog açtım orada 15 günlük hızlı zayıflama ve bakım planımı anlattım atılmak isterseniz instagram dan icinizdenbiri16 diye aratıp görebilirsiniz hepinizi beklerimm !

valla süper sadece bunları mı yaptınız peki :O
Ewet canim.beyaz ekmek yok onun yerine tam bugday.ama gunde iki dilim.seker de yok.karbonidrat porsiyon olarak bir dolu tabagin yarisi kadar yedim.bide aksam saat 6 veya en gec 7 den sonra bisy yemedim.cok aciktigim zaman geceleriı yesil elma yiyodum.2 tane falan.en onemlisi ac karnina yürüyüş. Suda iceceksin tabi

ben yoruldum o pantolonların içine girememekten
bana bakanların ilk kilomdan bahsetmesinden
tartı gibi ölçüp biçer gibi bakışlardan
giyinme kabinlerinden
erkek arkadaşımın yanında bu konuda özgüvensiz olmaktan
fıstık gibi kızları görüp ağlayacak gibi olmaktan
aynada vücudumu beğenmemekten
yoruldum...
zayıf olmak nasıl bir duygu bi ara tadar gibiydim ama tadına bile varamadan geri kilo aldım. yaşayanlar bilirler yaşamayan bozma moralini vs der sinirlerimizi daha da hoplatırlar
kimse için değil
kendim için
zayıf olmak aynada vücudunu beğenmek nasıl bir duygu , 36 beden pantolona sığmak nasıl bir duygu, sevgilimin yanında kilomla da rahat hissedebilmek nasıl bir duygu... bu duyguları tatmak için kilo vereceğim.
uzun oldu biraz ama dertleşmeye ihtiyacım vardı
blog da açtım orda da beslenme planlarımı uzun uzun anlatıyor olacağım zaten başladım yazmaya üst mesajlardan bakabilirsiniz. asla blogun reklamı değil bu yazı. isteyen olursa katılmak olursa ordan da katılabilir diye dedim daha detaylı yazdığım için. yoksa burdan da konuşabiliriz nolucak yeter ki destek olalım. çok bunaldım kızlar,ablalarım. çok bunaldım

deli divaneee hırsa geldimmmm! yaklaşık 10-15gün önceki fotoğrafıma baktım ve bugün de çekince belden -6 gitmiş ve inanılmaz bi değişim var ben duba gibiymişim aradaşlar!
şimdiki hedef 10 günde belden -7 cm
blogda çooooook detaylı bir yazı ve motivasyon var
bakmak isteyenlere google a iicinizdennbiri.blogspot yazarsanız bulabilirsiniz veya instagramda icinizdenbiri16 da link var

zayıflıyorummm!!!!!!

detoksumun 2. günü ve fark -800 gram 72,4 le başladım bugün 71,6
detaylar dediğim gibi blogda burada katılan pek olmadığı için :(
ama rahatım herhangi bi halsizliğim yok şuan için devamm!

kimseciklerin yazdığı da yok ama sonucum
bugün 4. günüm : -2,3 kg gitti belden -2 cm inceldim bakalım yarın tartı ve metre neyi gösterecek :KK49:

Back
X