Hedef -47 + özgüven + mutluluk +pozitif enerji 🥳

whitedress

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
32
62
38
Merhaba. İsmim Cansu. Uzun yıllardır yeme bozukluğu yaşıyorum ve yeme bozukluğu sebebiyle çok çok çok kilolar aldım. En fazla 97 kilo gördüm ve güncelim çok uzağında değildir... -yarın tartılıp ekleme yapacağım.- Hedefim yeme bozukluğunu kontrol altına almak ve tekrar 50li kiloları görmek. Bu süreçte kaybettiğim özgüvenimi de geri kazanacağım. Burası kendimi özgür hissettiğim bir platform olduğu için burdan ilerleme isteği duydum. Umuyorum ki başarıma ulaştığım yer de olur... Hikayeme eşlik edebilirsin.

Bugün tartıldım. 92.3 kiloyum ve bu beni biraz sevindirdi. Hedefime son 42

Günüm biraz yoğun o sebeple hedefim bu yoğunluğa da uyum sağlayarak hafif beslenmek olacak. Dışardan yememeye çalışacağım. En büyük sıkıntım dışardan yemek yemek ancak aşabilirim.

Başarılar..

Zaman zaman bozsam da güzel bir rutin oturtmaya ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. Başka türlü benim için kilo vermek eziyet oluyor. O sebeple bozduğum noktalara takılmadan neyi yanlış yaptığımı bulmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…