- Konu Sahibi GunesinKizi35
Selam kızlar hedefim başlıktan da anlaşılacağı gibi 48 kilo olmak. Bu konuda çok azimliyim aşağı yuları 25 gündür diyetteyim 4 kilo civarında verdim. Farklı bir diyet başlığındaydım ama aktif kullanılmadığı için bir süre sonra benimde yazma hevesim kaçtı. İstiyorum ki birlikte yol alacağım arkadaşlarımla hep bu başlık altında iletişim içinde olabilelim...
Herhangi bir uyguladığım diyet programım (diyetisyene gidip) yok. Kendime uygun az ve güzel beslenmeye çalışıyorum genelde protein ağırlıklı besleniyorum.
Genel Kurallarımız
1-) Her gün en az 2.5 litre su içilecek ...
2-) Mümkün olduğunca haftada en az 5 gün spor yapılmalı...
3-) Arada ufak kaçamaklarımız elbet olabilir ama bu abartılmamalı...
4-) Akşam mümkünse 18.00 mümkün değilse 20.00 dan sonra birşey yenilmemeli (ben sadece uyumadan yoğurt kürü yapıyorum sadece )
5-)Kesinlikle şeker, hamurişi ve fazla tuzdan uzak durulacak (arada yapılacak küçük kaçamaklar bu kurala dahil değil.. Bu arada şekeri herkes bırakabilir emin olun eğer ben bıraktıysam 25 gün öncesine kadar günde 8 fincan çay içip hepsine 2 şeker atan biriydim
)
6-) Her pazartesi kilo bildirim günümüz arada da paylaşım yapabiliriz.
7-) Mümkünse günlük olarak yediklerimizi burada paylaşmamızı istiyorum bir de bu motivasyon için önemli hem ne kadar kalori aldığımızı bilirsek daha sağlıklı ilerleriz bunun için bence günlük kalori ihtiyacınızı da hesaplayın isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim sizlere.
Yapılan kaçamaklardan sonra diyet kesinlikle bırakılmamalı hepimiz birbirimize bu konuda ancak yazarak motive ve destek sağlayabiliriz. Onun için en önemli kuralımız mümkün olduğunca burada olup bildirimler yapmak, birbirimizden haberdar olmaktır..
Önceden verdiğim 4 kiloyu kenara bırakarak bugün ilk kez başlıyormuşum gibi kabul ediyorum. Umarım benimle beraber bu yolculuğa katılmak istersiniz.
Herkesi beklerim

Hedef kilo Güncel kilo
Herhangi bir uyguladığım diyet programım (diyetisyene gidip) yok. Kendime uygun az ve güzel beslenmeye çalışıyorum genelde protein ağırlıklı besleniyorum.
Genel Kurallarımız
1-) Her gün en az 2.5 litre su içilecek ...
2-) Mümkün olduğunca haftada en az 5 gün spor yapılmalı...
3-) Arada ufak kaçamaklarımız elbet olabilir ama bu abartılmamalı...
4-) Akşam mümkünse 18.00 mümkün değilse 20.00 dan sonra birşey yenilmemeli (ben sadece uyumadan yoğurt kürü yapıyorum sadece )
5-)Kesinlikle şeker, hamurişi ve fazla tuzdan uzak durulacak (arada yapılacak küçük kaçamaklar bu kurala dahil değil.. Bu arada şekeri herkes bırakabilir emin olun eğer ben bıraktıysam 25 gün öncesine kadar günde 8 fincan çay içip hepsine 2 şeker atan biriydim

6-) Her pazartesi kilo bildirim günümüz arada da paylaşım yapabiliriz.
7-) Mümkünse günlük olarak yediklerimizi burada paylaşmamızı istiyorum bir de bu motivasyon için önemli hem ne kadar kalori aldığımızı bilirsek daha sağlıklı ilerleriz bunun için bence günlük kalori ihtiyacınızı da hesaplayın isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim sizlere.

Önceden verdiğim 4 kiloyu kenara bırakarak bugün ilk kez başlıyormuşum gibi kabul ediyorum. Umarım benimle beraber bu yolculuğa katılmak istersiniz.
Herkesi beklerim

Hedef kilo Güncel kilo
- GunesinKizi35 -------> 48 kg------------->53,5 kg
- reklam------------------>58 kg ------------->64 kg
- Linam07--------------->55 kg------------>66.3 kg
Son düzenleme: