- Konu Sahibi strawberries927
Merhaba kızlar. Belki beni hatırlayanlar olur yaklaşık 1,5 sene önce buralardaydım. o zamanlar 46 kiloya kadar düşmüştüm (boyum çok kısa). Zaten idealim de 46-50 arasıydı. Ama maalesef 2 yıldır Bulimia Nervoza hastalığıyla boğuşuyorum, yeme ve kusma ataklarım oluyor. Savaşmaya çalıştım ancak bazı dönemler oldu bazı dönemler olmadı... Bir sürü farklı psikiyatrdan tedavi aldım bir sürü ilaç kullandım onlar da işe yaramadı. Bu durum benim kabusum oldu resmen. 2 yıldır doğru düzgün bir hayat yaşayamadım yaşam kalitem sıfır oldu. Ve bu 2 yıllık bulimia yeme atakları sayesinde bana 15 kilo kazandırdı. Geçenlerde 61 kiloyu gördüm... Tabi herkes kilo almışsın dedikçe ben daha da bunalıma girdim. bunalıma girdikçe yedim vs...
Sonuç olarak artık yeni bir sayfa açmak istiyorum ve buranın bana yardım edeceğini düşünüyorum. Hem yeme ataklarına dur diyeceğim hem de eski kiloma döneceğim. 3 ay sonra mezuniyet baloma eski halimle gideceğim. Siz de desteğinizi esirgemeyin lütfen :)
Şuanki durumum:
Kilo: 60,5
Bel: 77 (63ü görmüştüm
Karın: 86
Kalça: 97
Üst bacak: 57
Alt bacak: 34
Planım ise intermittent fasting gibi bir diyet yapıp üzerine sporu eklemek. Geçtiğimiz yıllarda en çok Jillian Michaels'dan fayda görmüştüm o yüzden yine onunla devam edeceğim. Geçen perşembe tartıldım, perşembe de benim tartı günüm olacak. Bulimia atakları artık hayatımdan çıkacak umarım.
Gelmek isteyen herkesi başlığıma beklerim, bulimia hakkında sorusu olanları da memnuniyetle cevaplarım :))
17 MART.........60,5
24 MART........59,4
31 MART:
7 NİSAN:
14 NİSAN:
21 NİSAN:
28 NİSAN:
5 MAYIS:
12 MAYIS:
19 MAYIS:
26 MAYIS
Sonuç olarak artık yeni bir sayfa açmak istiyorum ve buranın bana yardım edeceğini düşünüyorum. Hem yeme ataklarına dur diyeceğim hem de eski kiloma döneceğim. 3 ay sonra mezuniyet baloma eski halimle gideceğim. Siz de desteğinizi esirgemeyin lütfen :)
Şuanki durumum:
Kilo: 60,5
Bel: 77 (63ü görmüştüm

Karın: 86
Kalça: 97
Üst bacak: 57
Alt bacak: 34
Planım ise intermittent fasting gibi bir diyet yapıp üzerine sporu eklemek. Geçtiğimiz yıllarda en çok Jillian Michaels'dan fayda görmüştüm o yüzden yine onunla devam edeceğim. Geçen perşembe tartıldım, perşembe de benim tartı günüm olacak. Bulimia atakları artık hayatımdan çıkacak umarım.
Gelmek isteyen herkesi başlığıma beklerim, bulimia hakkında sorusu olanları da memnuniyetle cevaplarım :))
17 MART.........60,5
24 MART........59,4
31 MART:
7 NİSAN:
14 NİSAN:
21 NİSAN:
28 NİSAN:
5 MAYIS:
12 MAYIS:
19 MAYIS:
26 MAYIS
Son düzenleme: