- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
- Konu Sahibi elaprensess
-
- #3.521
benim icin leslie pek uygun degil disarda da zor yurumem toverler beni ordaevet canım şimdi hep spor yapıyorum zaten, o yüzden buraya pek yazmıyorum. forumda da sporcularla takılmaya çalışıyorum. sen de gel Leslie başlığına bi uğra, Leslie ve dışarda yürüyüş için bayağı motive ediyorlar.
senin boyun guzel eminim 70 sende bendeki kilom gibi duruyodur))
boydan kurtarıyorum canım.çogu kişi sen kilolu değilsin neden diyet yapıyosun diyo.kilomu soruyolar 71 diyorum göstermiyosun hiç diyolar.birde kemik oranım fazlaöyle kalem gibi bilekler,dar omuzlar yok.ama ben alışık değilim kiloya hantallaştırıyo beni.artı dar bişeyler giyince neden kanımdaki ve sırtımdaki o sütyenden fışkıran yagları saklamak için üzerime başka bişey giymek için sıkıntı çekeyim.rahat rahat giyin çık dimİ :)))))
kizim 10 da yatti ama hala ara ara salliyorum.. suanda sizle yazisirken bile arada salliyom) bu kiz hep bole ya uykuda bile bana durmak yok gelde pc ac egzersiz yap...zor suanda benim icin oyuzden daldikca yatagin yaninda yere uzanip 5. 10 dakkalik ezberledigim egzersizleri yapiyorum.. anca bole yontem buldum..
senin onla ilgilenmen bile spor yerine giçiyodur eminim hele birde ayaklandıysa peşinden koşturuyosan spora gerek bile yokyeterince kalori yaktıryodur sana :))) ne kadar bu arada kızın
kendini hangi kiloda rahat hissedeceksen o onemli... baskasina bakma sen herkez kendini biliyo.. neresi fiskiriyo nerde cikinti var
ikigun sonra 15 ayi bitecek bir aydir yurumeye basladi..tam ozgurce yuruyemiyo heryere carptigindan ve dustugunden hep ensesindeyim (cok hevesli yurumeye ve kosmaya)ensesindeki badiden tutup butun gun evde fink atiyozkosturuyorum butun gun evin icinde:)))
Allah bağışlasın canım,tam zamanı,senin spor yapmaya ihtiyacın yok ki :) sırf anneme aldırdıgım kiloları verdireyim diye kosturuyoo seni
ben 7. sınıfa kadar zayıf-normal bi cocuktum sonra 8. sınıfta sınavlar ve sorumluluğum arttı ve gece ders calışmaları basladı derslerle sabahlamalar iştahım arttı ve bu dönemde hep abur cubur yedim spor yok devamlı otobüs araba ve gece pizza yerdim dolu dolu ketcap ve mayonezle hemde yanında kolayla..Tamam tatlım tabi ki :) Ben burdayım gece yazarsan bakarım
boydan kurtarıyorum canım.çogu kişi sen kilolu değilsin neden diyet yapıyosun diyo.kilomu soruyolar 71 diyorum göstermiyosun hiç diyolar.birde kemik oranım fazlaöyle kalem gibi bilekler,dar omuzlar yok.ama ben alışık değilim kiloya hantallaştırıyo beni.artı dar bişeyler giyince neden kanımdaki ve sırtımdaki o sütyenden fışkıran yagları saklamak için üzerime başka bişey giymek için sıkıntı çekeyim.rahat rahat giyin çık dimİ :)))))
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd....3_10152353644341597_8830444051116686810_n.jpg
kızlar rejim duası buldum hep beraber amin diyelim :)))
o hayatının projesini gelir dürterim kalkarrr oynarızzzz süslenirizzzzzkizlar ben yatam garihayatimin projesi uyanmadan( ki dilvin bilir) simdi daldi.. artik saat basi uyanir... acik dinlenem bende opuyorummm hepinizi yarin gorusuruz tatli ruyalarr
yarin daha iyi baslamak dilegiyle hoscakalinnnsonu haber bulteni gibi oldu idare edinnn )
kizlar ben yatam garihayatimin projesi uyanmadan( ki dilvin bilir) simdi daldi.. artik saat basi uyanir... acik dinlenem bende opuyorummm hepinizi yarin gorusuruz tatli ruyalarr
yarin daha iyi baslamak dilegiyle hoscakalinnnsonu haber bulteni gibi oldu idare edinnn )
o hayatının projesini gelir dürterim kalkarrr oynarızzzz süslenirizzzzz
dürtem miii ablaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?