- 1 Mart 2010
- 45.117
- 115.072
- 1.123
- Konu Sahibi elaprensess
-
- #3.901
yok tatlım ben 34 beden en iyisidir de demedim ki, arkadaş öyle havadan atmış tutmuş hiçbir doktor şu beden en iyisidir demez, denmez çünkü. herkese göre farklılık gösterir. bir insan hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olmalıdır (yeme bozukluğu olmadığı sürece tabi).
yukarda yazan kişi bayağı kompleksle yazmış, zaten "çamur atmak" lafını nezaketsiz bulması bunu gösteriyor.
Hımmss
ben 36 beden olmaya bayılıyorum 38e çıkınca hayata küsüyorum:44:
bana çamur atsınlar
Tabiki bazısıda 36 bedeni sevmez ne o öyle tahta kurusu gibi diyenlerin sesini duyar gibiyimm.
Hastalığından kilo veremeyenler yada alanlar vardır tabiki Allah şifa versin
bende buradayım 50 olmam zor olacak gibi ama denemekte fayda var boyum 1.68 kilom 64
napiyonus kizlar :))) ben yola ciktim eve donuyoruz...diyeti cok pis bozdumreglide oldum.. cok almisimdir kesin...neyse bugunden basladim.. diyete...
kızlarrr merhabaaaaaaaa
nasılsınız durumlar nasıl gidiyorrrr
ben yarın seyda coskunun diyetlerine baslıyorum bi arkadasımla 3 haftam var sadece ama seydaya guveniyorummmm
kızlarrr merhabaaaaaaaa
nasılsınız durumlar nasıl gidiyorrrr
ben yarın seyda coskunun diyetlerine baslıyorum bi arkadasımla 3 haftam var sadece ama seydaya guveniyorummmm
canım sende mi seyda coskunu uyguluyosun ?Merhaba Dilviiin :)
Ben kilo veriyorum ama incelmemde bi yavaşlama oldu, herkes çok kilo verdiğim için artık yağ yakımımın yavaşlamasının normal olduğunu söylüyor ama benim o yavaşlığa vaktim yok, 3 haftam var :) Sen nasıl bi diyete başlıyosun?
canımmmmmmmvuhuu dilviiin! ben de onun diyetini değiştirerek yapmaya başlıyorum, çünkü listedeki her şeyi hazırlamaya üşeniyorum. çorba tariflerini falan yazdım, onları yapıp içicem.
canımmmmmmm
nasılsın çıtır kızzzzzz
ben üşenmiyorum artık mutfagada sokuyo annem
ya bende evde olan malzemelerle yaparım zaten ben centerdan alıp eve gelinceye kadar malzemeler pert oluriyiyim tatlım spor bölümünde devam ediyorum ama burayı da okuyorum hep...
ya malzemeler falan çok uğraştırıcı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?