hedef 50 kilo olmak.. :)))

Cok fayda saglayacaga benzemiyor ama...haftada 300gr vermek az mi bilemdim metabolizmam yavas mi ki
bu sambayı yapmadan önce ne kadar kilo veriyodun bunu yaptıktan sonra kaç kilo verdin ona bakman lazım ve eger inceldiyseen ölçüm yapıyosan öyle fark edilir ancak:23::23::23:

işe yararsa bizede söyle tatlımm:31:

bu sambayı yapmadan önce ne kadar kilo veriyodun bunu yaptıktan sonra kaç kilo verdin ona bakman lazım ve eger inceldiyseen ölçüm yapıyosan öyle fark edilir ancak:23::23::23:

Direk 15 gun once samba ile diyete basldm 1 kilo gitti iste toplamda.ramazanda samba yapamazsam anlariz bakalm:34:

Kzılar ya ben bu pilates topuna bi alışveriş merkezinde baktım 45 tl çok pahalı değil mi?

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ıcınde vermem gerekır arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm yardım yARDM =(

Her gün kahvaltıdan sonra ihtiyacın olmasa bile tuvalete gidip 5 dk otur.Canım posalı beslenmene ve su içmene rağmen kabızlık geçmiyorsa altında başka bir şey olabilir.Başka şikayeti var mı kanama vs gibi?

Günaydın kızlar, dün bursada düğüne gittim. Ben istanbuldayım normalde. Yol düğün derken biraz kaçırdım
Kaçamaklarım 2 börek:) birde aksam yemeği kaçamak sayılmaz ama geç yedim 9 gibi. Wc ye de cikamayinca tüm gün dışarda olduğumdan +200 :(( düğün pastasindan yemedim kendimle gurur duyuyorum :))

Anladım canım, peki sen nasıl devam ediyosun şu an, aynı şekilde mi?
hayır tatlım dikkat ediıyorum sekerli katkı maddeli gıdalar yememeye özen gösteriyorum yersem sabah ekmek yiyorum onun dışında hiç kilo almadım koruyorum pazartesi diyete tekrar başlıycam hepsini birden vermek zararlı olur diye düşündüm bide benim reglimi cok etkiliyo düzene girmişken gitti bu kilolar yine saglımı kaybetmek istemiyorum
pazartesi baslıycam istersen birlikte baslayalım ben sana yardımcı olurum

gunaydin kizlarrrr.....

Elacımmmm sınavdan geldim , şimdi de yarın ki sınavların tekrarını yapacağım nasipse... 5 dersten finale gireceğim yarın sabah nasipse :16:

Nasılsın görüşmeyeli elacımm ? :38:

Bu hafta ki kilo bildirimleri tabloya geçirmeyecek misin? Sadece merak ettim :52::52::52::52::52:

hayır tatlım dikkat ediıyorum sekerli katkı maddeli gıdalar yememeye özen gösteriyorum yersem sabah ekmek yiyorum onun dışında hiç kilo almadım koruyorum pazartesi diyete tekrar başlıycam hepsini birden vermek zararlı olur diye düşündüm bide benim reglimi cok etkiliyo düzene girmişken gitti bu kilolar yine saglımı kaybetmek istemiyorum
pazartesi baslıycam istersen birlikte baslayalım ben sana yardımcı olurum

Süpper oluuur :34::46::52:

Elacımmmm sınavdan geldim , şimdi de yarın ki sınavların tekrarını yapacağım nasipse... 5 dersten finale gireceğim yarın sabah nasipse :16:

Nasılsın görüşmeyeli elacımm ? :38:

Bu hafta ki kilo bildirimleri tabloya geçirmeyecek misin? Sadece merak ettim :52::52::52::52::52:
yarin mi 5 sinav?Allah kolaylik versin tatlim tabloyu gece yapamadim az once denedim yer kalmadi.. allta yeni bir tablo izin vermiyo..yeni bir tablo yapicam eskisini silip baslangic kilolariyla merak etme aklimda sadece pc ye gecemedim:))) telden olmuyo
Kzılar ya ben bu pilates topuna bi alışveriş merkezinde baktım 45 tl çok pahalı değil mi?
nette daha ucuzada var baktim simdi
merhaba güzeller güzelii aynı zamanda çıtır annee nasılsın :16:
daha iyiyim dilvinimmm :))) tesekkur ederim sen nasilsinn boncuklarini koyucam aksam:))
Günaydın kızlar, dün bursada düğüne gittim. Ben istanbuldayım normalde. Yol düğün derken biraz kaçırdım
Kaçamaklarım 2 börek:) birde aksam yemeği kaçamak sayılmaz ama geç yedim 9 gibi. Wc ye de cikamayinca tüm gün dışarda olduğumdan +200 :(( düğün pastasindan yemedim kendimle gurur duyuyorum :))

+200 cok degilmis:1: ben 1 re kadar cikma kapasitem var:1:

Son düzenleme:
3 hafta oldu diyetisyene gidip diyete başlayalı 2.5 kilo verdim bu süreçte. Asıl hedefim 50 fakat ilk hedefim ramazana kadar 55 olmak. Sizce ramazana kadar düşer miyim oraya? Biraz gaza getirilmeye ihtiyacim var :)) ramazana tam 3 hafta kaldı. Oruç tuttuğum için ramazanda kilo verebilir miyim bilmiyorum.
İlk kilom 59.1 , son kilom 56.6

3 hafta oldu diyetisyene gidip diyete başlayalı 2.5 kilo verdim bu süreçte. Asıl hedefim 50 fakat ilk hedefim ramazana kadar 55 olmak. Sizce ramazana kadar düşer miyim oraya? Biraz gaza getirilmeye ihtiyacim var :)) ramazana tam 3 hafta kaldı. Oruç tuttuğum için ramazanda kilo verebilir miyim bilmiyorum.
bir bucuk kiloyu 3 haftada cok rahat verirsin hic merak etme ramazandada aksamlari kendine diyet bir menuyle acarsin orucunu... zaten aksama kadar bir sey yemeyince insan hafif seyler yemek daha rahatlatiyo insani... yuklenmemek gerekiyo... bol bol salata corba. salata kofte salata tavuk veya et gibi... yada sebze... agirlikli

bir bucuk kiloyu 3 haftada cok rahat verirsin hic merak etme ramazandada aksamlari kendine diyet bir menuyle acarsin orucunu... zaten aksama kadar bir sey yemeyince insan hafif seyler yemek daha rahatlatiyo insani... yuklenmemek gerekiyo... bol bol salata corba. salata kofte salata tavuk veya et gibi... yada sebze... agirlikli

Sağol desteğin için. İnşallah vericem. Insan daha kısa süreli hedefler koyunca daha iyi motive oluyor. Ramazanda benim de düşüncem o ama bütün gün aç kalınca nefsine hakim olamıyor insan :)

yarin mi 5 sinav?Allah kolaylik versin tatlim tabloyu gece yapamadim az once denedim yer kalmadi.. allta yeni bir tablo izin vermiyo..yeni bir tablo yapicam eskisini silip baslangic kilolariyla merak etme aklimda sadece pc ye gecemedim:))) telden olmuyo

daha iyiyim dilvinimmm :))) tesekkur ederim sen nasilsinn boncuklarini koyucam aksam:))

Allah iyilikler versinn
iyiyim bende yeni eve geldim seminer vardı birr çok ikram vardı kahve ceşitleri kurabiyeler falan ben naptım tahmin edin bakalımm:9::9::9::30::30::30:

Canım evet yarın 5 sınav :ssz: Amin elam amin ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C)...(Amin...):16::16::16::16:

Anladım canım hakkını helal et sen ya , sana da yazdırıyoruz her hafta çok teşekkür ederimmm :54:

Ela benim alıntı mesajlarım bana mesaj olarak gelmiyor 2 gündür sizde de var mı bu sorun tek bende mi acaba? :26:

Kalan 3 haftada 55'e çok rahat inersin aynı şekilde devam edersen. Ramazanda ne yapacağın konusunda da Ela abla yazmış zaten güzel şeyler, diyetisyeninden de yardım alırsan eminim ramazanı da sorunsuz geçirirsin :) :34:

Back
X