hedef 50 kilo olmak.. :)))

Elacımmm nasılsın? :3::3::3::3:

5 final sınavını verip geldim şükür ALLAH(C.C)'ıma :16: :16::16::16:

Şimdi rahatladım , ama çok uykusuz , yorgun ve bitkinim :31:

Son düzenleme:
:nazar:[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]çıtır adayları[/td]
[td]boy[/td]
[td]topikte başlangıç kilosu[/td]
[td]haziran 1.hafta[/td]
[td]haziran 2.hafta[/td]
[td]haziran 3.hafta[/td]
[td]haziran 4.hafta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elaprensess[/td]
[td]1.61[/td]
[td]65.2[/td]
[td]61.3:20:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilvin[/td]
[td][/td]
[td]60.0[/td]
[td]55.9:nazar::nazar::nazar::nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra[/td]
[td][/td]
[td]54.2[/td]
[td]50.7:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]maevef[/td]
[td]1.60[/td]
[td]59.1[/td]
[td]56.6:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fndkkrdu[/td]
[td][/td]
[td]65.4[/td]
[td]65.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]betulyakup[/td]
[td][/td]
[td]64.9[/td]
[td]60.4:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mylife03[/td]
[td][/td]
[td]71.3[/td]
[td]68.4:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]olipps[/td]
[td][/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.4:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tr_lelli[/td]
[td][/td]
[td]55.3[/td]
[td]53.5:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]parhelia[/td]
[td][/td]
[td]58.5[/td]
[td]55.3:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bubble[/td]
[td][/td]
[td]56.3[/td]
[td]55.5:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]TereRoka[/td]
[td][/td]
[td]54.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]SheZofren[/td]
[td][/td]
[td]61.1[/td]
[td]54.6:nazar:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]34bta26[/td]
[td][/td]
[td]54.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Elacımmm , ellerine sağlık ne cici bir tablo böyleee :46::46::46::46:

Benim kilom 60.9 canım , boyumda 1.63 :40: Çıtır adayları :46::46::46::46::46: Bayıdlım buna :16:

Bu gün bir arkadaşım çok zayıflamışsın dedi beni aylardır görmüyordu :8::8::8::8: Motive oldum :52::52::52::52:

Elacımmm , ellerine sağlık ne cici bir tablo böyleee :46::46::46::46:

Benim kilom 60.9 canım , boyumda 1.63 :40: Çıtır adayları :46::46::46::46::46: Bayıdlım buna :16:

Bu gün bir arkadaşım çok zayıflamışsın dedi beni aylardır görmüyordu :8::8::8::8: Motive oldum :52::52::52::52:

hemen duzelttim:1: sonuclar ne zaman belli olur?? insallah guzel gecmistir tatlimm:))

Bugün kahvaltıda biraz kaçırdım sanki ama fazla değil :)) pazar olunca böyle oluyor

Sabah: 1 dilim ekmek, 1kk peynir, salatalık, roka, yeşil cay, sucuklu Kaşarlı menemen

Börek de vardı yemedim :) sizce fazla mi? Kahvaltıda bu tür kaçamakları çok onemsemiyorum ama bizim kilolarda kilo vermek zor biliyorsunuz. Önemsemem gerekir mi sizce, ne dersiniz?

Pilatese başladım dün, 21 günde yaglarinizdan kurtulun, ebru Şallı. Çok zor bir dvd insallah devam ettirebilirim

Merhabaa :) zayıflayan var mı? Nasıl yaptınız. 78 kiloyum 166 boyum benim. 50 kilo olmak mı? Hayal gibi :/ ne güzel olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün kahvaltıda biraz kaçırdım sanki ama fazla değil :)) pazar olunca böyle oluyor

Sabah: 1 dilim ekmek, 1kk peynir, salatalık, roka, yeşil cay, sucuklu Kaşarlı menemen

Börek de vardı yemedim :) sizce fazla mi? Kahvaltıda bu tür kaçamakları çok onemsemiyorum ama bizim kilolarda kilo vermek zor biliyorsunuz. Önemsemem gerekir mi sizce, ne dersiniz?

Pilatese başladım dün, 21 günde yaglarinizdan kurtulun, ebru Şallı. Çok zor bir dvd insallah devam ettirebilirim

Sucukla kasarin miktari cok degildiyse hic de fazla degil canim kahvaltin bence. Haftanin genelinde saglikli yiyosak pazar kahvaltilarinda kendimizi asiriya kacmadan odullendirmenin zarari olmaz diye dusunuyorum, kasarli sucuklu menemen de iyi bir odul olmus, borege hayir diyerek de dengeyi kurmussun :) Hem buyuk kahvaltilardan degil, buyuk aksam yemeklerinden korkmamiz gerek ;) :)

Ebru Salli'nin 21 gunluk programina ben de baslamak istiyorum, ilerledikce yorumlarini beklerim :)

kızlar eski listeyi sildim yer kalmadı...
başka bir liste yanına yada altına eklenmedi sanırım sayfa yetmiyor.. yeni tablo oluşturdum bende:52: yeni liste beğen meyen var mı???:26: önerilerinizi bekliyorum:42:
bu aradada yanlışlıkları söyler seniz sevinirim hatam varsaa:26:

Telefondan girdigim icin tabloyu goremiyorum ama eminim guzel olmustur, emegine saglik :) Bu arada boyum 166 cm.

Merhabaa :) zayıflayan var mı? Nasıl yaptınız. 78 kiloyum 166 boyum benim. 50 kilo olmak mı? Hayal gibi :/ ne güzel olur

Merhaba :)
Ben kilo vermeye karar verdigimde 68 kilogramdim. Buraya katildigimdaysa 58,5. Simdilerde 55 civariyim. Aslinda 55 kg. hedefimdi ama saglikli yag oranima ulasmak ve biraz daha incelmek icin hedefimi 50 kg. olarak degistirdim daha sonra. Kilo verme surecim boyunca ozel bi diyet uygulamadim, uygulamiyorum. Sadece saglikli yasamayi hedefledim, hedefime sadik kalmak adina her turlu saglikli besini tuketiyorum ve spor yapiyorum. Ancak su siralar metabolizmam kendini koruma asamasina almis olacak ki kilo vermemde yavaslama var, kisa sureli bir sok diyet deneyecegim. Bu topikte cok basarili sekilde ilerleyen, okudukca 'Ne azim!' dedigim cok kisi var, paylastikca bir seyler ogrendigimi de soylemeliyim :) Sen de katilip bir baslangic yapabilirsin, diledigin kilo hayal degil, tabi bir yerden baslarsan ;) :)

Merhaba :)
Ben kilo vermeye karar verdigimde 68 kilogramdim. Buraya katildigimdaysa 58,5. Simdilerde 55 civariyim. Aslinda 55 kg. hedefimdi ama saglikli yag oranima ulasmak ve biraz daha incelmek icin hedefimi 50 kg. olarak degistirdim daha sonra. Kilo verme surecim boyunca ozel bi diyet uygulamadim, uygulamiyorum. Sadece saglikli yasamayi hedefledim, hedefime sadik kalmak adina her turlu saglikli besini tuketiyorum ve spor yapiyorum. Ancak su siralar metabolizmam kendini koruma asamasina almis olacak ki kilo vermemde yavaslama var, kisa sureli bir sok diyet deneyecegim. Bu topikte cok basarili sekilde ilerleyen, okudukca 'Ne azim!' dedigim cok kisi var, paylastikca bir seyler ogrendigimi de soylemeliyim :) Sen de katilip bir baslangic yapabilirsin, diledigin kilo hayal degil, tabi bir yerden baslarsan ;) :)

Çok haklısın. Ben de geçen yaz tam bu zamanlarda başlamıştım. 89 kiloydum. Şimdi 78 ama daha inemiyorum. Tıkandım sanki. Ve artık bu diyet muhabbetlerinden çook sıkıldım. Bi an önce kurtulmak istiyorum

Çok haklısın. Ben de geçen yaz tam bu zamanlarda başlamıştım. 89 kiloydum. Şimdi 78 ama daha inemiyorum. Tıkandım sanki. Ve artık bu diyet muhabbetlerinden çook sıkıldım. Bi an önce kurtulmak istiyorum

Dikkat ettigin halde mi veremiyosun? Diyetisyene basvurdun mu? Su ana kadar cok guzel kilo vermissin, baslangic nerdeymis, simdi nerdesin :) Bazen gercekten bikiyor insan ama ben oyle zamanlara 'sabir dugumu' diyorum :) Tartiya cikip baslangic kilomla karsilastirinca da 'dugum' cozulmus oluyor, kilomu da bildigim halde tartiliyorum ustelik boyle zamanlarda, azicik ego tatmininden kim olmus :))) Olaya sadece gorunum degil, saglik acisindan yaklasmak gerek, oyle bakinca yaptigimin kendime yatirim oldugunun farkina variyorum.

aminn canim ...:16: gecemesen butunleme felan oluyomu ??
lahana yapraklarini kaynattim oglen ve aksam icicemm..

Bütünleme eskiden vardı artık yok bizde canım :ssz:

Lahananın tadı fena değildir canım , elaa emziyor musun bebeğini ? Emziriyorsan gaz yapıyor diyor emziren anneler? :31:

Dikkat ettigin halde mi veremiyosun? Diyetisyene basvurdun mu? Su ana kadar cok guzel kilo vermissin, baslangic nerdeymis, simdi nerdesin :) Bazen gercekten bikiyor insan ama ben oyle zamanlara 'sabir dugumu' diyorum :) Tartiya cikip baslangic kilomla karsilastirinca da 'dugum' cozulmus oluyor, kilomu da bildigim halde tartiliyorum ustelik boyle zamanlarda, azicik ego tatmininden kim olmus :))) Olaya sadece gorunum degil, saglik acisindan yaklasmak gerek, oyle bakinca yaptigimin kendime yatirim oldugunun farkina variyorum.

Diyetisyene gidiyodum. Diyetimi iki hafta uygulamadığım için utandığımdan gidemedim. Param da boşa gitti. Dikkat ettiğimde hemen veriyorum maşallah. Ama biraz ondan biraz bundan. Aman az daha yesem derkeen dikkat edemiyorum şu sıralar.

Diyetisyene gidiyodum. Diyetimi iki hafta uygulamadığım için utandığımdan gidemedim. Param da boşa gitti. Dikkat ettiğimde hemen veriyorum maşallah. Ama biraz ondan biraz bundan. Aman az daha yesem derkeen dikkat edemiyorum şu sıralar.

Bak ne guzel dikkat edince kilo vermenle ilgili bi sorunun da yokmus, kendine begendigin bi kiyafetin bir beden kucugunu al, saglikli icerikli market alisverisi yap, ne bileyim, yap bir seyler, hemen motive et kendini! :))) Hic erteleme hatta, bugun aksam yemegini saglikli ve erken yemekle basla mesela, zaman kaybetmek yokk! :)

Sucukla kasarin miktari cok degildiyse hic de fazla degil canim kahvaltin bence. Haftanin genelinde saglikli yiyosak pazar kahvaltilarinda kendimizi asiriya kacmadan odullendirmenin zarari olmaz diye dusunuyorum, kasarli sucuklu menemen de iyi bir odul olmus, borege hayir diyerek de dengeyi kurmussun :) Hem buyuk kahvaltilardan degil, buyuk aksam yemeklerinden korkmamiz gerek ;) :)

Ebru Salli'nin 21 gunluk programina ben de baslamak istiyorum, ilerledikce yorumlarini beklerim :)

Sağol canım yorumun için. Bende oyle düşünüyorum sabah kahvaltısındaki kaçamaklar daha kolay tolere ediliyor. Yine de soemak istedim kilo vermemiz zor oluyor sonuçta 50 kilolarda olunca.

Pilates daha önceden yapmama rağmen bu dvd epey zorlayıcı. Hiç yapmadiysan başka dvd lerden başlayabilirsin. Önceki yaptığımda da çok faydasını görmüştüm, haftada 2 kere gidiyordum, 2 ayda gözle görülür bir incelme oluşturuyor, kilo vermesen dahi. Bir de kilo verirsen süper olur :)

ayyy et lutfen dvd yi yeni basladigin icin zorlanirsin bir kac gun icinde aliscaksin
153 boyum ablam
abla sen bana kızmıştın ya iyiki bi 55 i gördün diye gördün mü yediklerimi :1:
gordum yediklerini kandirikci dilvis..ne utaniyon yaniltiyon beni:1:

hosgeldinn:71: bende 85 le basladim suan 61 kusurum 10 aydir felan diyetteyim ve hic bozmadan devam ettim yilmadan.. arada dugun felan 1 .2 gunluk kacamaklarim oldu..
ama tekrar basladim hemen ara vermeden
Telefondan girdigim icin tabloyu goremiyorum ama eminim guzel olmustur, emegine saglik :) Bu arada boyum 166 cm.
ekledimmmm:16:
iyiyim canım minnoş da iyi biraz duruldu bu aralar, sen nasılsın?
neden ki??? 5 aya girdi dimi... bende iyiyim bende kendi minnosumla ugradiyorum iste iyce ayaklandi cok yoruyo beni cani sağ olsun(amin)
Bütünleme eskiden vardı artık yok bizde canım :ssz:

Lahananın tadı fena değildir canım , elaa emziyor musun bebeğini ? Emziriyorsan gaz yapıyor diyor emziren anneler? :31:

yok emzirmiyorum.. tadi fena degil karnibahar suyunuda anditiyo burnumu yikadin ictim:1:

Son düzenleme:
Back
X