- Konu Sahibi elaprensess
- #4.701
ona da hayranimo kadar istikrarli spora valla bisey diyemiyorummm esracim.... valla bende dun tantuni yedim
sende bana ceza ver hadi bekliyorumm
![]()
toplam 500 karisik mekik iyimi ??? (yan mekik tam mekik yarim mekik) karin bolgem daha sorunlu sayilir bana en iyi ceza
![]()
Tamam elamm o zaman sana 500 mekik cezası, bana da jillianın evreler arası bir gün dinlenmesinin iptali cezasını verdim, yola gelmemiz lazım

şeeyyy bende bugün biraz kaçamak yaptım :18:
sabah omlet,maydonoz,domates,salatalık,peynir
öğlen ızgara tavuk köfte - ayran (ekmeksiz)
ikindin akşama doğru börekleeer,dolmalaaar
yürüyüşe gidecektim şansa bak yağmur yağdı ! benimde çok gidesim vardı ya sanki![]()
ama ramazanda esranın bahsettiği diyeti yapmayı planlıyorum kızlar ne dersiniz ramazanda da o diyete geçelim mi ?
Tatlım ben de ramazanda o diyeti yapacağım... Ya aslında düşününce ramazanda neden oruç tutuyoruz? Aç kalan insanların halini iftarda kalorili yağlı şerbetli şeylerle mi anlayacağız? Ramazanı gerçekten kıtlık gibi geçirebilsek halbuki asıl o zaman amacına ulaşır. Ama gel de bunu annelere anlat...
O mümkün değil gibi ama en azından dediğim gibi ben de ramazanda intermittent fasting (fasılalı-aralıklı oruç) yapacağım. Sahursuz, sadece iftarlı besleneceğim. İftar 8 gibi açılıyorsa kendime 12ye kadar vakit veririm, ondan sonra yemeyi keserim. Yine de çok karbonhidratlı şeyler yememeye, ve birazcık da olsa kalori kısıtlaması yapmaya çalışacağım.
Bu arada canlarım bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, sade omlet, domates, salatalık, biber, biraz kavun, yarım çay bardağı ceviz
Akşam: 1 tabak barbunya pilaki, 1 kase yoğurt
Spor olarak jillian level 3