Hedef 55 kg💓

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.669
7.392
398
Bursa
Merhaba Yeni bir başlangıç, yeni bir ben diyerek diyetine başladım bugün. Bana yeme bozukluğuna sebep veren tüm kişi, ve yaşam tarzını elimden geldiğince hayatımdan çıkartıyorum.
Çok değil bir kaç yıl öncesine kadar 50 li kilolardaydım. Şimdi 70 e dayandım. Hatta geçiyorum bile bazı günler. Bu sabah eski giydiğim kot pantolonunm elime geçti. Çok kızdım kendime bunu nasıl yaptım diye.
Neyse farkına varmak ve sağlıklı yaşamaya karar vermek iyi geldi.
Bu sabah 68.5 kg dim.
Günlük kilo kontrolü ve beslenme listemle hedef kiloma ulaşana kadar burdayım inşallah. Bu yolda bana eşlik etmek isteyen arkadaşlara da selam olsun. Gelin birbirimize destek olarak fazla kilolarımızdan kurtulalım ne dersiniz

Günaydın
Güzel bir gün, güzel bir başlangıç, tartıda 68,2 kg yi gördüm bu sabah. 300 gr gitmiş. Moral oldu

Dün,
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Peynir
İki tane zeytin ve çay
Öğlen,
Dört kaşık pilav ve dört kaşık barbunya
Akşam,
Dört kaşık pilav ve barbunya yedim.
İki lt de su içtim.

Günaydın
Güzel bir gün ve güzel bir başlangıç, tartıda 68 kg yi gördüm bu sabah. 200 gr gitmiş.

Dün,
Kahvaltı da,
Bir dilim salcalı ekmek
Peynir ve iki zeytin
Çay
Öğlen,
Bir şey yiyemedim.
Ara.
Yarım armut ve bir avuç kadar üzüm
Akşam,
Bir tabak ıspanak ve iki kaşık yoğurt
Bir dilim ekmek yedim.
İki lt su içtim.

Günaydın. Evet kilolarımız aynıymışneler yapıyorsun peki. Beslenme düzenin nasıl. Spor yapıyormusun. Anlat biraz
Şimdilik sadece porsiyon küçültme ve abur cubur kesme olarak ilerliyorum. Günde 3 öğün . Sadece sabah ekmek. Spora baslayamadim hiç sevmiyorum çünkü sporsuz da olmuyor

Günaydın
Bir süre yazamadım. Motivasyonunu toparlayıp kaldığım yerden devam ediyorum.
Bu sabah tartıda 67.8 kg dim. Gecen hafta 67.5 kg yi görmüştüm.
Yıllar önce uyguladığım beslenme şeklini. Uygulamaya başladım bugün. Çokkk sağlıklı görunmesede işe yaratmıştı.
Sağlıksız kısmı ara öğün olarak yediğim 4 yulaflı biskuvi. Aç olmadığım halde gelen yeme isyeğini terbiye edip midemi küçülmeye çalişacagım. Bunu da bir süre ana öğünlerde çorba, salata ve yoğurt tüketerek yapmayı planladım. Bakalım zaman ne gösterecek. Eğer başarabilirsem günlük kilo kaybı ile iki ayda çok güzel sonuç alabilirim inşallah

Şimdilik sadece porsiyon küçültme ve abur cubur kesme olarak ilerliyorum. Günde 3 öğün . Sadece sabah ekmek. Spora baslayamadim hiç sevmiyorum çünkü sporsuz da olmuyor
Günaydın, bir süre yazamadım. Söylediğin gibi porsiyon küçültüp abur cuburu kesersek kolayca kilo verebiliriz. Ben ara öğün de yapıyorum.spor olarak leslie 3 mil tavsiye ederim. Sadece başlamak yeterli çabucak geçiyor zaman. Sıkılmadan ter atıyorsun. Ben bir ara her gün yapıyordum bu egzersizi.

Merhaba, güncellerde gördüm konuyu benim de hedefim bu diye atladım. Kolay gelsin. Yalnız dikkatimi çekti merak ettim, neden salçalı ekmek?

Bu sabah kahvaltıda,
Bir dilim tam bugday ekmeği
Bir dilim peynir
İki zeytin
Dömates ve salatalık
Çay içtim.
Ara,
Az sütle nescafe
4 yulaflı biskuvi yedim.
Öğlen,
Bir tabak mercimek çorbası
Salata
Bir dilim tam bugday ekmeği
Ara,
Sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
Akşam,
Bir kase çorba
Dört kaşık ıspanak ve yoğurt
Planım bu şekilde.
Bisküvi dediğim gibi sağlıksız ancak, aburcubur isteğimi bastıracak.

Bu şekilde devam edersem haftada bir kg verebilirim. Kilo olayında yaşın etkisinin büyük olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. 20 li, 30 lu ve 40 lı yaşlar arasında dağlar kadar fark var. Lesli 3 mil iki kez yapardım. Sonrasında bir, simdilerde başlayamıyorum bile. Buna da bir çözüm bulmam lazım olacak bu iş. Fazla kilolar verilecek.

Merhaba, güncellerde gördüm konuyu benim de hedefim bu diye atladım. Kolay gelsin. Yalnız dikkatimi çekti merak ettim, neden salçalı ekmek?
Merhaba, hoşgeldiniz. Özel bir sebebi yok. Bu yaz kendi ellerimle yaptım. Ev yapımı, doğal. Bazen kahvaltılar da tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…