• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 55

Herkese günaydın..

Dün sabah başladığım diyetimde tok karna tartılmıştım. Ve 73.4 çıkmıştım.
Dün sadece birkaç galetayla kahvaltı yaptım ve sonrasında bol su, iki bardak yeşil çay içtim. Ve tabiki 17:00 den sonra hiçbişey yemedim aç yattım. İşin sırrı da orda zaten aç yatmak!

Bu sabah kalktığım gibi aç karna tartıldım ve 71.3 çıktım. Tartıdaki eksiklik şimdi beni daha dahırslandırdı arkadaşlar. Sakın pes etmek yok.

Şimdi aç karna keyif kahvemi içiyorum (her sabahkalktığımda aç karna önce kahve içerim.İştahımı keser ve beni ayıltır.) Bi saat sonra da iki yumurtabiraz peynir zeytinle ve tabiki bi paket altınbaşaklakahvaltımı yapıcam. Ondan sonrası malum 2-3 litresu ve yeşil çay.

Dünkü menü
Öğle 1 kase yoğurt 6.7 kaşık kıymalı karnabahar 1 dilim ekmek
Ara 2 dilim ekmek 1 kk peynir
Ara 3 hurma 1 bardak tarçınlı süt
Akşam fırında balık salata 1 dilim ekmek

Regli oldum canım tatlı istedi tahin pekmez yedim az bişey

Selamlarrr sayfada katılabileceğim günlüklere bakarken size denk geldim ben de size eşlik etmek istiyorum. Yaza kadar vermem gereken kilolarim var
Kısaca kendimi tanitayim 27 yasindayim bekarim boy 1.67 kilom 78 kg ilk hedefim 65 :KK54:
Kalici olarak kilo vermek istiyorum artık 5 veriyorsam 10 olarak geri alıyorum .
Umarim birbirimize destek olarak kilolarimizdan kurtuluruz:21:

Selamlarrr sayfada katılabileceğim günlüklere bakarken size denk geldim ben de size eşlik etmek istiyorum. Yaza kadar vermem gereken kilolarim var
Kısaca kendimi tanitayim 27 yasindayim bekarim boy 1.67 kilom 78 kg ilk hedefim 65 :KK54:
Kalici olarak kilo vermek istiyorum artık 5 veriyorsam 10 olarak geri alıyorum .
Umarim birbirimize destek olarak kilolarimizdan kurtuluruz:21:
Çok sevinirim tabi birbirimize destek olarak inş hedeflerimize ulaşırız

Back
X