Hedef 62kg süre 12 ay verilmesi gereken 38kg başlayalım o zaman :)

smby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
34
19
Ne yazık ki 80 kg ile hamile kalan ben 9 aylık süreçte 24 kilo aldım :KK22: doğum sonrası 88-86 kg kadar düşmeme rağmen beslenmeme dikkat etsemde 2 yıllık süre zarfında 99,9 (tartıda 3 lu rakamı daha görmedim :KK53:)kg ulaştım. Nasıl olduğunu hala bilmiyorum. emzirme sürecinde hızlı kilo vermek istemedim o yuzden ağır spor yapamadım. geçen sene spora başladım ayağımı sakatladım..... daha uzar gider bu liste bahane talihsizlik ne dersek diyelim
yaptırdığım tahliller sonucu insulin direncim yok tirodlerim normal vitamin depolarım yeterli düzeyde.
Haziran ortalarına doğru nasıl diyet yapacağım derken imdadıma oruç ayı yetişti.
o yuzden başlangıç 18 haziran 2015
ve 18 haziran 2016 da artık kilo sorunum olsun istemiyorum. Gelelim şu an ki durumuma hedefleime :KK22:

BAŞLANGIÇ
99,9kg kilo 46/48 alt beden 44 ust beden 1,68 cm boy
NOT: zayıf zamanlarımda omuz genişliği nedeniyle 42 beden giyiyordum zaten üst beden olarak.

3 AY SONRASI HEDEF 90 kg kilo 44/46 alt beden 44 ust beden

6 AY SONRASI HEDEF 80 kg kilo 44 alt beden 42/44 ust beden
9 AY SONRASI HEDEF 70 kg kilo 42/44 alt beden 42 ust beden
12 AY SONRASI HEDEF 62 kg kilo 42 alt beden 42 ust beden

aylık kendime 3 kg hedef koyuyorum belimde düzleşme olduğu için bu kiloyla ağır spora başlamadım şu an verdiğim kilo sadece yediklerime biraz dikkat ederek verdiğim kilo
bayram sonrası kondisyon için 30 dklık yüyüşlere başlıcam haftada 2 kere ile ve her ay yaptığım sporu arttırmayı hedefliyorum muhtemel 3 ya da 6 ay sonra pilatesle hem belimi güçlendirmeyi hem bacaklarımı inceltmeyi planlıyorum

11/07/15 kilomu paylaşıp neden şu an bu maratona başladığımı göstermeye çalışayım
11/07/15 kilo 97,0 kg :KK76:
18/07/15 kilo 96,9

Son düzenleme:
2 yaşında çocuk varken kendime menu/yemek hazırlamaktansa ondan kalanlarla diyet yapmak daha mantıklı :)
bırakmak yok

eveet kilom 76,9 olmuş bulunmakta artık hayatıma diyet düzenlemenin yanına yürüyüş ekleme vakti geldi.

bugun biraz kaçırdım ama yinede devam bırakmak yok bir hafta tatilde bakalım neler olacak:KK70:
tatil dönüşü haftalık 2 gün yürüyüş başlangıç için uygun Hoppa

8 yıl geçmiş aradan, bir çocuk daha eklenmiş 😍ama kilo ne yazık ki halaaa gitmemiş 😢
e o zaman başlamak gerek yeniden serüvene 🤓
Güzel başlangıçlar olsun 2023 ün ilk günlerinde
Mazide kilonun kapanan defter yılı olarak hatırlansın....

X