Hedef 65

Bgtc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
138
76
28
34
Merhabalar...
Ben de kilo verme günlüğümü burda paylaşmaya karar verdim. Çünkü artık çok zorlanmaya başladım
2 ay 5 gün önce başladığım bu yolda 90.7’den 76.5 kilograma kadar düştüm.
Bugünden itibaren telefonuma egzersiz programı indirdim bir aylık onu uygulayacağım.
Ve tabiki yediklerime dikkat edeceğim.

harika bir kayıp bence tebrikler.
boyun ve yaşın kaç peki?
bir günde ortalama neler yiyerek kaybettin bu kiloyu.su içimin nasıl ve sporu dahil ettinmi hayatına:)

Merhabalar...
Ben de kilo verme günlüğümü burda paylaşmaya karar verdim. Çünkü artık çok zorlanmaya başladım
2 ay 5 gün önce başladığım bu yolda 90.7’den 76.5 kilograma kadar düştüm.
Bugünden itibaren telefonuma egzersiz programı indirdim bir aylık onu uygulayacağım.
Ve tabiki yediklerime dikkat edeceğim.
2 ay da 26 kilo, maşallah. Çok başarılı ama, biraz fazla değil mi sanki? İyi hissediyor musunuz?

Boyum 1.69 yaşım 27
Hayatımdan kıstığım tek şey şeker. Zaten her şey arkadaşımla şeker yemeyelim dediğimizde başladı o an farkettim ki şeker yemediğimde zaten hiç bir şey yemiyorum. Yürüyüş şöyle işe gidip gelirken spor olarak değilde iki üç durak şeklinde yürüyorum. Bitki çayı tüketimim fazla, su bitki çayından ötürü agız kuruluğu oluyor bu nedenle çok içiyorum. Her şeyi yiyiyorum ki şu aralar en çol yediğim kızarmış tereyağlı ekmek Bu süreçte başka bişeyden kısmadım arkadaş ortamımda “ama ben rejimdeyim” diyende olmadım oturup hamburger yediysem (ki artık ekmek arası kısmından sıkıldım galiba canım istemiyor) akşam yemeğinden kıstım.
Mesela 3 gün katı beslendik (kebap lahmacun vs) 4. gün yumurta çorba vs. tükettim. Her şeyden yedim ama az ve öz yedim ki zaten bu süreçte midem küçüldü.

2 ay da 26 kilo, maşallah. Çok başarılı ama, biraz fazla değil mi sanki? İyi hissediyor musunuz?

İnkar edemem 1-2 gün başım döndü. Ama o sırada da şöyle bişey oldu gönüllü ilik kan ve teombosit bağışçısıyım. Yine trombosit vermem gereken bir gün tahlil tansiyon vs yapıldı. Her şey normal ama demir eksikliğim varmış (bu bizde genetik galiba ablamda annemde de var) bir de yoğun iş tempom olunca ona bağladım sonra geçti. Bu arada en çok tükettiğim şey kuru incir ve ceviz oldu. (Dogal şekerleri hayatımdan çıkarmadım canım tatlı istedikçe muz, portakal, elma yedim. Dogal bal ve pekmezde de sıkıntı yok.)

Burdaki günlüğümde ikinci gün ☺️☺️☺️ Telefonuma yüklediğim bir spor programı var 10 dklık hareketler var ona başladım dün. Bugün tükettiklerimde 1 adet yumurta 1 dilim peynir bir dilim kepekli ekmek az miktarda tereyagı var.
Bitki çayı içtim ve şu saate kadar en az 1,5 litre su tükettim. Birde sabah aç karnına 1 saatlik bir yürüyüş yaptım.

Günaydınlarr:))) Bugün benim için yoğun olacak bu nedenle sabah yürüyüşü yok. Günlük hareketlerimi bugünlük gece yatmadan önce yapacağım.
Regl dönemim başladı tatlı krizlerimin çok olacağı bir gün ama yemeyeceğim

Gün sonunda arkadaşımla takılacağım umarım o sıralarda abartmam. Ve inşallah bu regl dönemi sonunda 75-74 gibi rakamlar görürüm

Günaydın... Dün hiçte planladığım gibi olmadı... Regl sancıları nedeniyle acillik oldum
Ve bütün gün yattım sanırsam bugünde öyle olacak...
Yediklerime dikkat etmeye devam.

Günaydın... Sancılı geçen 2 günden sonra bugün daha iyiyim☺️☺️☺️ Sabah sporumu yapamadım ama akşam telafi edeceğim hem yürüyüşle hem de evde fitness yaparak.

Yaaa biraz önce tam bir yıl önceki mesajımı buldum Kilolarım yüzünden psikolojim bozuk+ sevgilimle aram bozuk falan yazmışım.

Mayıs ayında tamamen ayrıldık (ama inkar edemem kilo kısmını o hiç takmadı ben taktım bir de o vücut yapan biri olunca daha çok taktım sanırsam) hala benden vazgeçmedi, hala bir umut bişeylere ikna etmeye çalışıyor.

Kilo konusuna gelince yolun büyük bir kısmu geride kaldı inanç çok önemli Şükürler olsun ki inancım da inadım da fazlasıyla var.

Günaydın... Dün hiçte planladığım gibi olmadı... Regl sancıları nedeniyle acillik oldum
Ve bütün gün yattım sanırsam bugünde öyle olacak...
Yediklerime dikkat etmeye devam.
Çok geçmiş olsun :( O nasıl bişey öyle? Acil de ne yapıyorlar, ağrı kesici mi veriyorlar?

KK beni çok seviyor. Her mesajım çifter çifter gidiyor :D

Çok geçmiş olsun :KK43: O nasıl bişey öyle? Acil de ne yapıyorlar, ağrı kesici mi veriyorlar?

Çok kötü bir durum. Regl sancısını yogun çekiyorum. Agrıdan bayıldım hatta agrı eşiğimde düşük olunca. Agrı kesici ve serum verdiler.

Çok kötü bir durum. Regl sancısını yogun çekiyorum. Agrıdan bayıldım hatta agrı eşiğimde düşük olunca. Agrı kesici ve serum verdiler.
İnşallah herseferinde böyle olmuyordur :( Acaba hacamat'ın faydası olur mu? Migrene falan iyi geliyorsa, belki buna da gelir. Bir araştırın. Ender Saraç'a sorabilirsiniz mesela.

Burda okudum onu araştırıyorum umarım oluyordur. Ama şu aralar zor maddi olarak bi kendimi toparlayayım sonra.

İki gündür problemlerden yazamıyorum ama en son 75.8 i gördüm:)))

İnkar edemem 1-2 gün başım döndü. Ama o sırada da şöyle bişey oldu gönüllü ilik kan ve teombosit bağışçısıyım. Yine trombosit vermem gereken bir gün tahlil tansiyon vs yapıldı. Her şey normal ama demir eksikliğim varmış (bu bizde genetik galiba ablamda annemde de var) bir de yoğun iş tempom olunca ona bağladım sonra geçti. Bu arada en çok tükettiğim şey kuru incir ve ceviz oldu. (Dogal şekerleri hayatımdan çıkarmadım canım tatlı istedikçe muz, portakal, elma yedim. Dogal bal ve pekmezde de sıkıntı yok.)
26 kilo yok 15 kilo

İki gündür akşam yemeği yemiyorum gece kalkıp tartıldım 74.6 ydı o
Mutlu oldum. Bakalım bu aralar yine hızlandı sanırsam kırdım o inadı:)

Yok öyle huylarım yok Kaldıgım yerden devam edecegım 65 olacagım.

Back
X