- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar dilerim canım. Benim yaptığım diyetten yapıyorsun. Spor da yapıyor musun canım? Kilolarımız da yakınBaşlangıç kilosu: 68
Hedef kilo: 55
Kurallar:
Karbonhidrat asla yok.
Günde 2 öğün yenilecek.
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, yeşillik ve ceviz
Akşam:
Salata, çorba veya et grubu
Aralarda kahve, ayran, çay içilebilir.
İşe yarar tabi yaramaz mı:) aç kalmiyorsun ve yağdan gidiyor bu şekilde. Dene sen de beraber yaparız :)Ayy hadi bakalım işe yararsa ben de uygulayım bunu :)
Sağol canım:) hayır yapamıyorum. Ama spora gerek kalmaz bu diyetle. Evet kilolar aynı. Katılırsan çok sevinirim:)Başarılar dilerim canım. Benim yaptığım diyetten yapıyorsun. Spor da yapıyor musun canım? Kilolarımız da yakın
Benim boyum kısa kilom 53 ben de 40 olmak istiyorum ikimizin de hedefi 13 kilo. Hadi bakalım katılayım ben de :)İşe yarar tabi yaramaz mı:) aç kalmiyorsun ve yağdan gidiyor bu şekilde. Dene sen de beraber yaparız :)
Tamam hos geldin :)Benim boyum kısa kilom 53 ben de 40 olmak istiyorum ikimizin de hedefi 13 kilo. Hadi bakalım katılayım ben de :)
Tabiki katılırım canımSağol canım:) hayır yapamıyorum. Ama spora gerek kalmaz bu diyetle. Evet kilolar aynı. Katılırsan çok sevinirim:)
Benim boyum kısa kilom 53 ben de 40 olmak istiyorum ikimizin de hedefi 13 kilo. Hadi bakalım katılayım ben de :)
Tabiki katılırım canım
Kizlar nerdesiniiiiz hadi amaBende katılmak istiyorum. Kendimce birşeyler yapıyorum . Bir hafta oldu 2,5 kilo verdim .şu an 71 kğ çıkıyorum.inşallah başarırız.
Olsun dediğin gibi devam. Meyve o kadar kötü bişey değil telafisi kolay olur. Nasıl geçti günün ?Burdayım geldim canım. Yola devam. Dün akşam biraz kaçırdım (meyve ve kuru meyve ile)Ama bugün tekrar eski şekilde devam ediyorum
Gel tabi gel hos geldin:) ne yedin bugün :)benide alınnn aranıza benim hedefimde tam 5 killoo:)