- 20 Haziran 2012
- 5.052
- 4.374
- 448
Cook Dogru dusunuyorsun:) hedefin olmasi colndaha güzel.. Ben nisanliydim. O kadar alacakların yaninda. Her ay kenara 50 TL ayirarak kurban bayramında kurban kesmistim. Ve ben kenarda para olmayınca hic rahat edemiyorum: ( aksam hastalansak bi taksi parasi lazim olur. Bissi olur. Hic rahat edemiyorum
Ben de öyle. burada yalnızım. allah korusun bi hastalansam arayacak bi taksici olur. kimsem yok yakınımda. o yüzden evimin güvenli bir yerinde bir miktar para bulundururum her zaman ve o para evimin eşyasıdır. dokunmam. zor günüm için durur[/QUOTE]
Memur musun? Zor isin canim. Allah yardimcin olsun. Ben istyemem babamdan para ama o verirse bir defa yok der sonra alirim:)

saç kremi de 10 -11 tl arası bir şeydi. elidor aldım. anneciğim de olsun arada değiştirmek lazımmış saçların diğerine alışmasın diyip beni avutuyo. bu kadın sevilmez de napılırrr
saç kremi de 10 -11 tl arası bir şeydi. elidor aldım. anneciğim de olsun arada değiştirmek lazımmış saçların diğerine alışmasın diyip beni avutuyo. bu kadın sevilmez de napılırrr 

bende kumbarama 3 tl attım dün..sonucu çok merak ediyorum ne kadar dayanabileceğim diye.. bizim işyerinde arkadaş iş bankasının verdiği kumbarayı açtırdı 1400 lira cıkmış 6 ayda.. iyi rakam yani ama 6 ay çok uzun zaman sanki:-(
 bende kumbarama 3 tl attım dün..sonucu çok merak ediyorum ne kadar dayanabileceğim diye.. bizim işyerinde arkadaş iş bankasının verdiği kumbarayı açtırdı 1400 lira cıkmış 6 ayda.. iyi rakam yani ama 6 ay çok uzun zaman sanki:-(