- 20 Haziran 2012
- 5.004
- 4.313
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denemek lazım benimde aklıma geldi o :)satma işini pek beceremem sanırım. yani tek olarak altından kalkamam. evde ki sabunları eritsem içerisine böyle bişiler katsam da olmaz mı ki :)))
ev kira 22 bin borç taktılar 10 bini kaldı. evleneli 7 ay oluyor.canımmmm yaa![]()
hamilelik yok canım.Borç bitsin diye bekliyorum.Birde bakamama korkusu var.o ağlarsa oturur bende ağlarım.gve , hamilelik var mı ?
denemek lazım benimde aklıma geldi o :)
ev sizin mi peki?çok üzüldümbizde 25 bine yakın kredi çekerek aldık herşeyimizi. onlar bitti büyük kredimiz var şimdi
o parada ödenir sıkma canını
olursa yazarsın canım bizde yaparızhafta sonu denemek istiyorum umarım fırsat bulur da yapabilirim
hamilelik yok canım.Borç bitsin diye bekliyorum.Birde bakamama korkusu var.o ağlarsa oturur bende ağlarım.![]()
işallah kuzum ya:) çoğu gitmiş borcunuzun. valla oyle güzel bakarsın ki. kendine şaşarsın
ev sizin mi peki?
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturasın işallah :)bizde kiradaydık. ağustos ayında yana yana kiralık ev ararken , eve girdik. nasip yani bende çok şaşırdım ev aldığımıza.
şimdi 10 yıllık bir kredi borcumuz var. benimde çektiiğim bir kredimiz var
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturasın işallah :)
yok canm kumbara hesabı açtırman lazımonu nasıl alabiliriz ? bankada hesabımızın olması yeterli mi ? :)
tam kadro burdayız hergün canım.Sıcacık sohbette hediyemiz :)BENDE KATILMAK İSİTYORUM DEVAM EDİLİYOR MU
canım küçük sankiKIZLAR BANA Bİ YARDIM EDİN 80M3 KULLANIM ALANI OLAN EV ÇOKMU KÜÇÜK EV ALICAZ
EŞİM ALALIM DİYO