- 7 Mayıs 2020
- 4.390
- 11.100
- 208
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
-
Selâm aleyküm hayırlı sabahlar canım teşekkür ederimGünaydın topiğiniz hayırlı olsun
Aylık hedefim
Yeme düzeni oluşturmak
Günlük hedefim
Evi silip süpürmek
Namazları vaktinde kılmak
Kitap okumak
Telefondan uzak durmak
Günlük yaptığınız işleri okumalarinizi ibadetlerinizi çektiğiniz zikir vs yazabilirsiniz hem bana da teşvik olurGünaydın topiğiniz hayırlı olsun
Aylık hedefim
Yeme düzeni oluşturmak
Günlük hedefim
Evi silip süpürmek
Namazları vaktinde kılmak
Kitap okumak
Telefondan uzak durmak
Tabi yapabilirsem eklerim bana da motivasyon olur.Günlük yaptığınız işleri okumalarinizi ibadetlerinizi çektiğiniz zikir vs yazabilirsiniz hem bana da teşvik oluryazınca göreceksiniz ki ne çok şey başarıyorsunuz
Çay demledim kahvaltı hazırladımTabi yapabilirsem eklerim bana da motivasyon olur.
Şuan bakara süresi açıp evi toparlamaya başladım.Bakara süresi ve inşirah süresi açınca daha bi rahatlama geliyor.Bazende müzik dinleyerek yapıyorum.Tavsiye ederim.Çay demledim kahvaltı hazırladım
Toz aldım kendime kahve yaotim dizi izledim herşeyi yazabilirsiniz
Kolay gelsinŞuan bakara süresi açıp evi toparlamaya başladım.Bakara süresi ve inşirah süresi açınca daha bi rahatlama geliyor.Bazende müzik dinleyerek yapıyorum.Tavsiye ederim.
Ohh afiyet olsun evlatlarının hep iyi günlerini gör inşallah maşallah sizeOğluma kahvaltı hazırladım beslenme hazırladım okula gönderdim salonu topladım kızıma kahvaltı hazırladım beslenme ödev kontrolü yaptık müzik açıp dans ettik antre ve mutfağı biraz toplamaya çalıştım kızımı okula gönderdim kahvemi içip pasta yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?