- 7 Mayıs 2020
- 4.817
- 11.629
- 208
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
Yazın o zaman hatta sıkıldıkça gelip gelip yazınYok yazıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın o zaman hatta sıkıldıkça gelip gelip yazınYok yazıyorum.
Yani kötü niyetim yoktu 2 saatte bu saate kadar bi iş yapamadığını görünce yazdım sonuçta keşfete düşüyor yazdıkların forum olduğu için herkes yorum yapabilirYazın o zaman hatta sıkıldıkça gelip gelip yazın
2 saatte dinlenerek mutfağı hallettimYani kötü niyetim yoktu 2 saatte bu saate kadar bi iş yapamadığını görünce yazdım sonuçta keşfete düşüyor yazdıkların forum olduğu için herkes yorum yapabilir
Tamam ben de işi kolaylaştırmak için bir öneri verdim bi dövmediğin kaldı yazamazsın edemezsin bilmem ne al yazmıyorum bana ne yahu.2 saatte dinlenerek mutfağı hallettim
Erzak kablarini doldurdum atilacaklari attım bulaşık süpürme silme işlerini yaptım
Hasta bir insanım ve oğlum ile öğlene kadar film dizi izledik oyun oynadık kitabımı bitirdim
Egzersizimi yaptım
Siz öyle diyorsanız öyledirTamam ben de işi kolaylaştırmak için bir öneri verdim bi dövmediğin kaldı yazamazsın edemezsin bilmem ne al yazmıyorum bana ne yahu.
Öneri istiyor olsa idim bdv ya konu açar öneri ve görüşlerinizi bekliyorum derdimTamam ben de işi kolaylaştırmak için bir öneri verdim bi dövmediğin kaldı yazamazsın edemezsin bilmem ne al yazmıyorum bana ne yahu.
Forum ya istediğimi yazarım duymak istemiyorsan konu açmaÖneri istiyor olsa idim bdv ya konu açar öneri ve görüşlerinizi bekliyorum derdim
Yazın diyorum ya istediğinizi yazinForum ya istediğimi yazarım duymak istemiyorsan konu açma
Evet burası Forum ama mesela dualarım sizinle yada kitap kurdu yada kosisel gelişim konularına insanlar bodoslama dalmiyorlar değil miForum ya istediğimi yazarım duymak istemiyorsan konu açma
Bdv de çok fazla vakit geçiriyorsun karşılıkli diyolog şeklinde yazıyorsun o kadar yazıncaya kadar arada 1 iş yapıp sonra devam et bu şekilde ilerleyemezsin yazdıkların akşama kadar bekliyecek şeyler değil koca ameliyat oldum özellikle kollarımın hareketi kısıtlı ama her işi yapıyorum bahane üretiyorsun sürekliBiraz rahatsızlıklarim var o yuzden birde burası benim özel günlük vs gibi bir alanım
Yinede teşekkürler
Yani bu konu bdv da ki konular gibi yoruma açık bir konu değil
İşlerimi bitirdim çok şükürBdv de çok fazla vakit geçiriyorsun karşılıkli diyolog şeklinde yazıyorsun o kadar yazıncaya kadar arada 1 iş yapıp sonra devam et bu şekilde ilerleyemezsin yazdıkların akşama kadar bekliyecek şeyler değil koca ameliyat oldum özellikle kollarımın hareketi kısıtlı ama her işi yapıyorum bahane üretiyorsun sürekli
Bugün tek konuya yazdim konu sahibi ve farklı üyelere 18 19 tane yorum yapmışım (15.38 - 17.36 saatleri arasında yazmışım)Bdv de çok fazla vakit geçiriyorsun karşılıkli diyolog şeklinde yazıyorsun o kadar yazıncaya kadar arada 1 iş yapıp sonra devam et bu şekilde ilerleyemezsin yazdıkların akşama kadar bekliyecek şeyler değil koca ameliyat oldum özellikle kollarımın hareketi kısıtlı ama her işi yapıyorum bahane üretiyorsun sürekli
Yoo her konuya aynısını yapıyorsun sanki 2li konuşma şeklinde bende yorum yapıyorum nerdeyse her konuya ama senin gibi her şeyi alıntılayıp ayrıntısına kadar irdelemiyorum sûrekli bi savunma halindesin ister yap ister yapma beni ilgilendirmez ama olanı söylüyorumBugün tek konuya yazdim konu sahibi ve farklı üyelere 18 19 tane yorum yapmışım
Konu sahibi sürekli alinti yapınca cevap verme durumunda kaldım
Ki bdv ile buraya konu açmam ve kendi yapacağım ev işleri yazmam yapmam yada yapmamam beni bağlar
Bdv ya bu konuyu acsaydim işte yapacağım işleri yazsaydim ve siz nasıl yapıyor hangi sırayla neleri yapıyor hangi bez hangi temizleyici kullanıyorsunuz vs diye önerileri görüşlerini isteseydim haklı idiniz ama ben buraya karalama defteri günlük gibi yazmak için yazdım
O kadar
Doğru diyorsunuz ama yapım bu sizinle ben aynı kişi değilim ki siz gelir geçer bir şekilde yazarsıniz ben karşılıklı konuşuyor gibi yazarım diğeri üstün körü bir şekilde yazar bir başkası alaycı bir tavırla bir başkası empati yapıyor gibi yazarYoo her konuya aynısını yapıyorsun sanki 2li konuşma şeklinde bende yorum yapıyorum nerdeyse her konuya ama senin gibi her şeyi alıntılayıp ayrıntısına kadar irdelemiyorum sûrekli bi savunma halindesin ister yap ister yapma beni ilgilendirmez ama olanı söylüyorum
Karşılıkli alıntı şeklinde ilerledi diyalog konu sahibi alıntı yapti ben cevap yazdim o alintiladi bu şekilde ilerledikYoo her konuya aynısını yapıyorsun sanki 2li konuşma şeklinde bende yorum yapıyorum nerdeyse her konuya ama senin gibi her şeyi alıntılayıp ayrıntısına kadar irdelemiyorum sûrekli bi savunma halindesin ister yap ister yapma beni ilgilendirmez ama olanı söylüyorum