- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Menü harikaAra öğünlerim:
sade türk kahvesi- sade soda- 2 hurma
-
Muz-süt ve tarçınlı smoothie.
Akşam yemeğinde ise bir kase mercimek çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü harikaAra öğünlerim:
sade türk kahvesi- sade soda- 2 hurma
-
Muz-süt ve tarçınlı smoothie.
Akşam yemeğinde ise bir kase mercimek çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim.
Çok güzelöğle yemeğinde kıymalı patlıcan oturtma ve pirinç pilavı yedim. bir tane de elma.
akşama mercimek çorbası ve bi ufak karnıyarık yiyeceğim yanında haşlanmış sebze.
Pasta olmamış ama akşam yemeği yememişsin kurtardın ordanDün sabah 2 haşlanmış yumurta, peynir, 5 ceviz yedim.
Arada bol çay.
Bir şey yemeyi unutmuşum daha sonra:)) yoğun bir gündü.
Akşam da 1 dilim elmalı pasta yedim:/
Ay koşturmaktan vakit kalmadı vallaPasta olmamış ama akşam yemeği yememişsin kurtardın ordan
yemek yemeyi nasıl unutuyorsun yahu benim aklımdan çıkmıyor![]()
Çok beğendimmSabah kahvaltım: beyaz peynirli tost+ yeşil zeytin
Öğlen:
Haşlanmış ve zeytinyağı limon karıştırdığım brokoli-karnabahar-havuç&ev yapımı ayran
Akşam:
Mercimek çorba karnıyarık ve belki 3-4 kaşık bulgur pilavı yerim. Aralarda sa birer meyve ve çayla devam edeceğim.
Çok beğendimmSabah kahvaltım: beyaz peynirli tost+ yeşil zeytin
Öğlen:
Haşlanmış ve zeytinyağı limon karıştırdığım brokoli-karnabahar-havuç&ev yapımı ayran
Akşam:
Mercimek çorba karnıyarık ve belki 3-4 kaşık bulgur pilavı yerim. Aralarda sa birer meyve ve çayla devam edeceğim.
Aynen benim de 2 gün kaldı regleAkşam yemeğinden sonra türk kahvesi ve 2 hurma yedim. ama sanırım regl olucam gitmek bilmeyen bi şişkinlik ve artan iştah var![]()
Merhabalar ben de size katılabilir miyimMerhaba
Beslenme planım şu şekilde:
Günde 2 öğün yicem
İki öğün arası en az 8 saat olacak
Arada sade soda, ayran, kahve ve çay tüketebilirim
Şeker, un vb yok
İsteyen herkes katılabilir. İstediğiniz beslenme şeklini takip edebilirsiniz. Her hafta cuma tartı günü olacak.
27 Aralık pazartesi
liliyaa ... 70.8
@ctncng_a ... 64.7
Eveeet tabiki kilonu boyunu ve hedefini yazıp gün içinde yediklerini paylaşabilirsinMerhabalar ben de size katılabilir miyim
Evet istersen direkt yarın sabah aç karnına tartıl. Gün içindeki tartılmalar doğru sonuç vermeyebilir.Tamamdır çok teşekkür ederim. Uzun zamandır tartılmamıştım korkudan . Bugün eve geçince tartılıp paylaşırım . Yarın da tartı günü değil mi.