• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef tartıda 50'yi görmek sonrada o kiloda kalmak :D

kiraz_cicegi

❤Bebeğime kavuştum❤canım kızım ❤️
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
654
413
53
Merhaba hanımlar :)

Diyet Günlüğüme hoşgeldiniz ^^

Boyum: 1.62
Evliyim henüz çocuk yok

Ben aslında 1 aydır diyetteyim ama buraya yazmak hiç aklıma gelmemişti görünce bende aranıza katılayım dedim :)
2012 yilinda isten ciktigimda 68 kiloydum sonra maydonoz suyu ve az beslenerek yuruyusde yaparak 10 kg vermistim sonra kışın yine aldim saglik problemleri vs derken diyete vakit bulamamistim simdi onumde olmam gereken 1 ameliyatim var ondan once yine kilo versem iyi olur diye dusundum ve
1 ağustosta 60 kiloyla başladım yediklerimi yavaş yavaş azalttım ve haftada 3-4 kez kardiyo egzersizleri yapmaya çalıştım. (hala da yapıyorum şu an regl döneminde olduğum için ara verdim. )
ondan sonra ilk tartılmam 18 ağustos oldu ve tartıda 58i gördüm :)
Ekmeği hamur işini ve şekeri tamamen hayatımdan çıkarttım.
Arada bi tatlılar konusunda kaçamağım olabiliyor ama :))

Kahvaltımı genelde şu şekilde yapıyorum yanında şekersiz çayda içiyorumm :) gün içinde 2-3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum.

11949458_10153497501743808_1015095869126317051_n.jpg

Karatay diyetini tam anlamıyla yapamasamda genel hatlarıyla uygulamaya çalışıyorum.

Sonra ki tartılmam 21 ağustos kilom 56.5
23 ağustos 55.4

25 ağustos 55.3
dünkü yediklerimm
sabah kahvaltısı
2 yumurta ve az yağsız peynirle yapılmış omlet
1 domates
1 salatalık
8 zeytin
4 çiğ fındık
4 çiğ badem
2 ceviz
1 hurma
2 fincan şekersiz çay

arada
1 kase zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt ve bi kaç kuruyemiş yedim.

akşam yemeğinde küçük 1 patates ve havuçla birlikte yapılmış 150 gr tavuk haşlama
yanında 1 kase yeşillik salatası

gece 1 fincan çubuk tarçınlı demleme yeşilçay

gün içinde 2.5 litre su tükettim

dün regl oldum bu arada ona rağmen kilomda değişiklik yok çok mutluyum :)

bunlarda sırayla tarihleriyle tartılarım
18 ağustos
WZDR9Y.jpg

21ağustos
J4DBkY.jpg

23 ağustos
6kNGqP.jpg

25 ağustos
OZDO9Z.jpg

Son düzenleme:
26 ağustos 2015

bu sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım regl döneminde olduğum halde kilo vermişim :) kilom 54.8

sabah 1 bardak limonlu su içtim uyanınca.
Canım normal kahvaltı istemediği için ve regl döneminde tatlıyı çok istediği için sabah yarım yağlı sütle yapılmış 1 kase k-flakes yedim tatlı ihtiyacım içinde 3 adet kuru kayısı doğradım içine o şekilde yedim.

şimdi suyumu içiyorumm 1.5 litrelik şişenin yarısı bitti bile :)

gün içinde yediklerimi ve yaptıklarımıda yazacağım ^^

1.5 litre suyum bitti arada biraz uyumuşum şimdi kalktım 3 kaşık yoğurt bi kaşık yulaf kepeği ve yarım şeftaliyi karıştırdım o şekilde yiyorum ara öğün olarak :) sonra su içmeye devam ^^

Tebrik ederim canım hedefine azıcık kalmış bile:-)peki maydonoz suyunu nasıl yapıp içtin yani 10 kilo verdiğin dönemde:)

Tebrik ederim canım hedefine azıcık kalmış bile:-)peki maydonoz suyunu nasıl yapıp içtin yani 10 kilo verdiğin dönemde:)

teşekkür ederimm canım evet az kaldı inşallah ulaşıcam hedefe :)
1 demet maydonoz alıp eve gelince bi güzel yıkayıp 4e bölüyordum cnm ve buzdolabı poşetlerinde saklıyordum.
sabah hemen bi tanesini alıp küçük bi tencereye saplarıyla birlikte koyup bir bardaktan biraz fazla suyla 1 taşım kaynatıyordum 4-5 dkda hemen kaynıyor zaten. sonra ağzı kapalı bişi şekilde 5-10 dk demlendirip bardağa döküyordum bide limon suyu sıkıyordum üstüne o şekilde sıcak şekilde içiyordum çay gibi. 15 gün yapıp 10 gün ara vererek 3 kür halinde yapmıştım. devamlı ara vermeden yapmak demir eksikliğine yol açıyormuş diye ara veriyordum cnm. ama benim o dönemdeki kilolarım hep hamur işi ve abur cubur tüketmektenmiş sanırım 3 ay içinde falan 10 kilo verdim sağlıklı beslenince bide bu maydonoz kürünü uygulayınca :)

Aksam yemegim biraz gec kaldi ama regl agrilarindan bi turlu yiyemedim bu saate kadar :/

Kabak pizza yaptim bu aksam icin sebzeli ve peynirli ondan yedim bi parca yaninda dimes %100 seftali üzüm suyu ictim 1 bardak. Tatli istegimi ancak bu sekilde gecistirebiliyorum.

Aksam yemegim biraz gec kaldi ama regl agrilarindan bi turlu yiyemedim bu saate kadar :/

Kabak pizza yaptim bu aksam icin sebzeli ve peynirli ondan yedim bi parca yaninda dimes %100 seftali üzüm suyu ictim 1 bardak. Tatli istegimi ancak bu sekilde gecistirebiliyorum.

Kabak pizzamin tarifini isteyen olursa verebilirim cok lezzetli olmus saglikli olmasida cabasi :)

zVM936.jpg

çok güzel kilo vermişsin arkadaşım tebrikler:KK9: inşallah bende senin gibi 25 günde 5 kilo verebilirim bende geçen hafta burada konu açtım günlüğüme beklerim senide takip ediceğim

Tarifini merak ettim
Canim 2 orta boy kabagi rendeleyip suyunu sıktım ve suzdum sulu olmamasi lazim yani 2 yumurta birazda kasar peyniri katıp cirptim zeytinyagiyla yağlanmış borcama yaydirdim ve 180 derece firinda 15 dk kadar pisirdim ustu sertlesiyo ve kabaklari rengi degisiyo biraz sonra firindan cikartip ustune sarımsak biber Salçasi ve ketcabi azcik suyla acarak cirptim ve onu ustune sos olarak yaydirdim sonrada evde olan malzemelerden sogan domates kırmızı ve Yeşil biber mantar yagsiz peynir zeytin vs kendinize göre değiştirebilirsiniz Malzemeleri onları ufak dograyarak pizzayi susledim uzerine cok az daha kasar peyniri serperek tekrar firina verdim 15 dk daha tutup cikardim tadi gercekten mükemmel oldu :)

çok güzel kilo vermişsin arkadaşım tebrikler:KK9: inşallah bende senin gibi 25 günde 5 kilo verebilirim bende geçen hafta burada konu açtım günlüğüme beklerim senide takip ediceğim

Cok teşekkür ederim canim ugrayacagim mutlaka günlüğüne :)

bu sabah 100 gr daha gitmiş 54.7 kg gördüm tartıda :)
limonlu suyumu içerek güne başladım :)

kahvaltımı yine k-flakes ve az yağlı sütle yaptım gün içinde su içmeye devam ^^

arkadaşlar kardiyo denilen olay süper yorucu tavsiye ederim yapın kiraz çiçeğim teşekkürler

Back
X