Hedefim haftalık kilo kaybı

Gunaydin kizlar, bugun oruclu oldugum icin;
Sahurda kepekli sandivic ekmegi arasina maydanoz ve peynir, ihlamur cayi sekersiz ve kucuk bir kase sutlac.

günaydın kızlar,

dün akşam tarhana çorbası içtim yanına biraz beyaz peynir ve domates.

bu sabah uyanınca da sütüm kalmadığı için 2 armut 1 elma dograyıp tarcın doktum ustune onu yedim bir de çörek otu çignedim su içtim.. bu arada gecen hafta belimi sıkan pantolonu giyiyorum ve çok mutluyum bacakları da biraz bol gelse süper olacak :)
eşim bu sabah senin göbek gitti sanki dedi , dur bak ekim kasım bu şekilde gideyim aralıkta 38 bedene düşeceğim dedim ona inşallahhhh:)

ayy pazartesi annemler geliyor bayram tatili için memleketten, off rejimi bozmamam lazım .. öyle de güzel yemekler yapacak ki ballar kaymaklar gelecek napıcam ben neyse tek umudum akşamları ben yürüyüş bandında yürürken annemle sohbet ederken zamanın su gibi geçmesi boylece spor yapmıs olurum ..

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım :56:

salata , haşlanmış brokoli ve ayran
simdi de limonlu açık çay içiyorum..
bana yeme yeme diyen eşim , olsun ya tavuk da al niye hiç yemiyorsun diyor :)
ama inanın doyuyorum midem küçüldü sanırım :)

kızlarrr nerdesiniz .. ben diyete devam ediyorum sabah nesfitimi yedim , bitki çayımı içtim az önce de 1 kase yogurt yedim ..

selam kızlar,

geçen hafta 61,0 kiloya kadar düştüm. pazar günü oruca başladım, bayrama kadar devam edicem inş. bu durumda kilo takibini nasıl yaparım bilmiyorum. sabah tartılsam fazla çıkıyo, iftar öncesi tartılsam çok düşük çıkıyo. neyse bu hafta kilo bildirimi yapamam sanırım.

09/09 64,0
13/09 62,9
20/09 61,9
27/09 61,5
03/10 61,0

durum budur...

selam kızlar,

geçen hafta 61,0 kiloya kadar düştüm. pazar günü oruca başladım, bayrama kadar devam edicem inş. bu durumda kilo takibini nasıl yaparım bilmiyorum. sabah tartılsam fazla çıkıyo, iftar öncesi tartılsam çok düşük çıkıyo. neyse bu hafta kilo bildirimi yapamam sanırım.

09/09 64,0
13/09 62,9
20/09 61,9
27/09 61,5
03/10 61,0

durum budur...

Allah kabul etsin canim. Benimde bir kac gundur internetimde problem vardi dogru duzgun giremedim. Bugun bayram temizligimin buyuk bir kismini yaptim. Nasipse yarin bende bayrama kadar oruc tutmayi dusunuyorum. Allah kabul etsin herkesin ibadetlerini insaallah.
Gorusmek uzere..

Allah kabul etsin canim. Benimde bir kac gundur internetimde problem vardi dogru duzgun giremedim. Bugun bayram temizligimin buyuk bir kismini yaptim. Nasipse yarin bende bayrama kadar oruc tutmayi dusunuyorum. Allah kabul etsin herkesin ibadetlerini insaallah.
Gorusmek uzere..

senin de Allah kabul etsin canım. umarım benim gibi oruç tutarken kilo alanlardan değilsindir:)

ne zaman tartılacağım konusunda soru işaretlerim vardı. çareyi sahurda yemeden önce tartılmakta buldum. sanırım en gerçekçi sonuç bu. bu gece sahurda 61,2 kilo geldim. +200 gr yani. çok değil ama, bu şekilde bitiririm umarım. dün iftardan önce tartıldığımda 60,8 gelmiştim ama akşama kadar vücutta hiç sıvı kalmıyo, onun da etkisi var.

Merhaba kizlar, oncelikle Kurban Bayraminiz mubarek olsun. Hepimize hayirlar getirsin insallah.
Iki haftadir topigi acan arkadasimiz hic ugramiyor insallah bir sorun yoktur.
Herkese selamlar kendinize iyi bakin, mutlu kalin.:16:

Kizlar neredesiniz. Herkes hedefine ulasti galiba kimsecikler ugramiyor artik.

Gectigimiz cuma tartildim 67.8 kg ciktim. Dolayisiyla bir ayda 3 kilo vermis oldum. Ilk uc hafta yediklerime cok dikkat ettim son hafda ise herseyden biraz yedim. Sunu fark ettim ki nezaman sabahlari iki yumurta yesem hem gun icinde acikmiyorum hemde sabah uyandigimda kilomda azalma oluyor. Aralarda aciktimmi kepekli ekmek arasina peynir koyup yedim yinede kilo kaybettim. Bayrama gelince okadar yer gezdim tatil boyunca sadece iki dilim baklava yedim. Borek yedim, sarma yedim, kavurmali pilav bile yedim. Zaten artik canim tatli degil tuzlu seyler yemek istiyor. Tatli hastasi ben me hale geldim

yasimutsuz
canım nerelerdesin, ben bir süredir buralara dönmeye çalışıyordum ama artık kesin dönüş yaptım, hadi sen de dön artık, bak müdavimlerin de yalnız kalmış..görüşmek üzere..

selam herkese, oruçtu bayramdı derken pek uğrayamadım, pek dikkat de etmedim zaten yediklerime. pazar gününden beri tekrar toparlandım. bu sabah 60,8 kiloydum. sizde durumlar nasıl. hadi canlanalım biraz...

Selam

kızlara artık ben hedef kilomdayım 63-64 kg arası gidipi geliyorum

60 kg olmak isteimyorum çünkü 60 kg da kendimi çok sağlıksız hissediyorummmmm

Back
X