başka bi yere yazmıştım, buraya da kopyalayayım...
Dün neler yedim:
Sabah 2 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynirle tost, 3 adet siyah zeytin, şekersiz çay
öğlen 2 dilim kek, 1 dilim börek, şekersiz nescafe. (keki birgün önce akşam arkadaşım yapmıştı ama akşam yemek yerine ertesi gün öğlen yemeyi tercih ettim, böreği de işyerindeki arkadaş getirmiş, çok ısrar etti hatta ikincisini yedirmek için de baya uğraştı ama yemedim. Sanırım bana garezi var:)
akşam 2 kepçe tarhana çorbası
peki dün zayıflamak uğruna neler yaptım:
2litreden fazla su içtim. 1 fincan doğadan 7 otlu çay, 1 fincan bergamotlu yeşil çay içtim. Akşam yağlanıp streçlenip oflayıp pufladım. Saatimi sabah yarım saat erkene kurdum kalkıp iki spor yapayım diye ama telefon çaldıkça erteleyip geri uyudum. Olsun, niyet önemli napalım. Gece iki kere uyandım su içip yattım. Yalnız birinde bi adet siyah üzüm attım ağzıma. Aç uyudum ben dün gece aç...haaaa en önemlisi dün öğleden sonra iş arkadaşlarım çekirdek yediler, tüm yoğun ısrarlarına rağmen bir tane bile yemedim. Bir de akşam yeni duyduğum bi karışım hazırladım, bu sabah bir bardak ondan içtim. Akşam yemeğinde menemen vardı yemedim ve öğlen yemek üzere işe getirdim.