Hedefim haftalık kilo kaybı

slm bende kilo vermeye çalışıyorum bu topiki yeni farkettim çok güzelmiş :) aslında bende haftalık kilo vermeyi hedefliyorum 77 kilo ile başladım 2 haftada 1 er kilodan geçen pazar tartıldım 75 e düşmüştüm, bu haftaki hedefim 74 ama cumartesi regl gunum o kadar şişki vucudum bu hafta tartılmaya kokuyorum .. şimdilik hedefim bayramda 72-73 olmak tabi sonrasında da devam 60 lara inmek.

bende bu sabah uyanınca 1 bardak su içtim 1 kase nestle nesfit yedim.

şimdi işteyim öğle yemeğine kadar çay içiyorum yeşil çay biberiye falan içiyorum bazen pet şişe suyuma accık sıcak su karıştırıp ılıtıyorum limon sıkıp içiyorum..

öğle yemeğimi de yazarım size akşamda inşallah 6-7 kilometre yuruyeceğim işten eve ..

günaydın kızlar,nasılsınız?:16:

benim boğazlarım şişmiş,birazda öksürük var.ama başımın ağrısı geçmiyor 3 gündür.
işyerindede yalnızım 2 gündür,her iş başıma kaldı.
yasimutsuz canım ,inanki yoğunluktan bide yalnız olunca buraya girip yazmaya fırsatım olmadı.bugünde yalnızım yine.bakalım günüm nasıl geçecek.:37: fırsatım olursa yine yazarım kızlar öpüldünüz :54:
sen iyi gidiyorsun maşallah

sabah kahvaltı : 1 simit :39: yedim ,şimdi nescafemi içiyorum

Gunaydiiinn kizlar kimse yok muu
Ben dun giremedim disarida islerim vardi aksamda bir rahatsizdimki sormayin surekli istifra ettim bugunde kollarimin bacaklarimin hic hali yok bir sey yemeye korkuyorum inanin ki.

Yarin ki hedefime coktan ulastim. 69 kg demistim bu sabah 68,6 kg ciktim.

Kendinize iyi bakin:5:

tatlım çok geçmiş olsuın

havalar dandır canım benım dikkkat et kendine bol bol sıvı al

benım oğlanda iki gündür anne midem çok kötü diyor

günaydın kızlar,nasılsınız?:16:

benim boğazlarım şişmiş,birazda öksürük var.ama başımın ağrısı geçmiyor 3 gündür.
işyerindede yalnızım 2 gündür,her iş başıma kaldı.
yasimutsuz canım ,inanki yoğunluktan bide yalnız olunca buraya girip yazmaya fırsatım olmadı.bugünde yalnızım yine.bakalım günüm nasıl geçecek.:37: fırsatım olursa yine yazarım kızlar öpüldünüz :54:
sen iyi gidiyorsun maşallah

sabah kahvaltı : 1 simit :39: yedim ,şimdi nescafemi içiyorum

o kızlara ne ya nazar değdi sizlere:nazar:
dediğim gibi havalar sabah serin öğleye doğru sıcak oluyor gerçi benım yaşadığım şehir öyle de

dikkat edin kendizi iy bakın bakalım

slm bende kilo vermeye çalışıyorum bu topiki yeni farkettim çok güzelmiş :) aslında bende haftalık kilo vermeyi hedefliyorum 77 kilo ile başladım 2 haftada 1 er kilodan geçen pazar tartıldım 75 e düşmüştüm, bu haftaki hedefim 74 ama cumartesi regl gunum o kadar şişki vucudum bu hafta tartılmaya kokuyorum .. şimdilik hedefim bayramda 72-73 olmak tabi sonrasında da devam 60 lara inmek.

bende bu sabah uyanınca 1 bardak su içtim 1 kase nestle nesfit yedim.

şimdi işteyim öğle yemeğine kadar çay içiyorum yeşil çay biberiye falan içiyorum bazen pet şişe suyuma accık sıcak su karıştırıp ılıtıyorum limon sıkıp içiyorum..

öğle yemeğimi de yazarım size akşamda inşallah 6-7 kilometre yuruyeceğim işten eve ..

canım hoşgeldin aramıza

aslınde regl şişlik oluyor ama sporu artırtığımız zaman yediğimize dikkat ettiğimiz yağ yakımı daha hızlı oluyor ah ben regl spor ve dikat etsem kılom daha hızlı gidecekte ama tatlısız kuduruyorum:))))

yarın kilonu ve hedefini belirlersin

canım hoşgeldin aramıza

aslınde regl şişlik oluyor ama sporu artırtığımız zaman yediğimize dikkat ettiğimiz yağ yakımı daha hızlı oluyor ah ben regl spor ve dikat etsem kılom daha hızlı gidecekte ama tatlısız kuduruyorum:))))

yarın kilonu ve hedefini belirlersin

hoş buldum :) dikkat edeceğim artık en rahat olan pantolonum bile artık dar yaz doneminde bir süre giymemiştim bu kotumu , bugun işe gelirken giydim ve rahat oturamıyorum çok sıkıyor :(

az önce kucuk kase yogurt yedim , yağ yakımını hızlandırıyormus yeni öğrendim sizinde bilginiz olsun arkadaşlar gun de 3 kase yogurt yemek tum vucudu duzene sokup yag yakımını %61 artırıryormus.

hoş buldum :) dikkat edeceğim artık en rahat olan pantolonum bile artık dar yaz doneminde bir süre giymemiştim bu kotumu , bugun işe gelirken giydim ve rahat oturamıyorum çok sıkıyor :(

az önce kucuk kase yogurt yedim , yağ yakımını hızlandırıyormus yeni öğrendim sizinde bilginiz olsun arkadaşlar gun de 3 kase yogurt yemek tum vucudu duzene sokup yag yakımını %61 artırıryormus.

Canim hosgeldin aramiza bende yogurt yemenin karni duzlestirdigini duymustum ara ogunlerde cok iyi oluyor. Birlikte hedefimize ulasacagimiza inaniyorum.:kkk:

o kızlara ne ya nazar değdi sizlere:nazar:
dediğim gibi havalar sabah serin öğleye doğru sıcak oluyor gerçi benım yaşadığım şehir öyle de

dikkat edin kendizi iy bakın bakalım

evet canım burdada sabah serin oluyor ,öğleden sonra sıcak oluyor.
ne kadar dikkat etsende biryerlerden kapıyoruz hastalığı
allah herkesin şifasını versin

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:71:

bugun ki öğle yemeğimi de yemiş bulunmaktayım.. yarım kase mercimek corbası, 1 kase marul domates salatalık salatası (az yaglı ve nar ekşili limonlu) bir de bir kase ıspanak salatası.. valla ana yemekte nohut pilav vardı ama kendımı tuttum yemedim yazık değil mi fazladan 600-700 kalori almayayım dedim bir de baklava vardı yemedim ahhh çok mutsuz oldum yiyemediğim için tatlı konusunda çok zor kendımı tutarım ama şimdi bu konuda nefsimi yendiğim için mutluyum :) iş yerinde ne yemek çıkıyorsa onlardan bulabildiğim en hafifini yemeye çalışıyorum ... belli bir diyet listem yok zaten çalıştığım için olsa bile uygulamam zor.

noninoni bizde canım akşam 18,00 den sonra yemek yemeğe çalışıyoruz kıloları öyle vermeyi planlıyoruz inş başarırız

öğle menü

Bol salata yağsız
1 dilim çavdar ekmeği

Bugunku menum
Sabah: bir dilim tuzsuz tam bugday ekmek
2 zeytin
Yarim dilim peynir
Yarim domates

Ara : az sekerli turk kahvesi
2 form biskuvi

Ogle: 1 kepce tavuklu corba (şifa niyetine)
1 dilim tam bugday ekmek
Muz( hastayim ben o yuzden, kacamak degil yani yanlis anlamayin):17:

Son düzenleme:
Bugunku menum
2 zeytin
Yarim dilim peynir
Yarim domates

2 form biskuvi

1 dilim tam bugday ekmek

muzun kalorisi diğer meyvalara göre fazla olabilir ama bağışıklık sistemi için bulunmaz bir nimet .. bir çok uzmana göre akşam 7 den sonra yenilmediği sürece sorun yok kiloda. zaten muz kalorili diye diye insanlar artık muz yemiyor inanır mısınız bende gun içinde yesem bile yok onu yemeyeyim çok kalorili diyorum, resmen adını çıkardılar meyvanın ..

kızlar size bir şey daha danışacağım ben bir kaç gündür multivitamin almaya başladım, malum havalar bir ısınıyor bir soguyor psikolojım bozuldu vucut dengem bozuldu.. ama yemeklerime dikkat ettiğim halde kilo aldırır mı korkuyorum vitamin ?

kızlar size bir şey daha danışacağım ben bir kaç gündür multivitamin almaya başladım, malum havalar bir ısınıyor bir soguyor psikolojım bozuldu vucut dengem bozuldu.. ama yemeklerime dikkat ettiğim halde kilo aldırır mı korkuyorum vitamin ?

Bence yediklerine dikkat ettigin surece kilo aldirmaz. Mesela ben cocuklarimin birrinde 11 ikincisinde de 12 kilo aldim o kadar vitamin ve kan ilaci takviyesine ragmen hamilede olsam hep saglikli beslenmeye dikkat ettim. Fazla enerji kalori iceren besinlere agirlik vermeye gerek yok.

Bugunku menum
2 zeytin
Yarim dilim peynir
Yarim domates

2 form biskuvi

1 dilim tam bugday ekmek

Ara: form cay

Aksam: 2-3 catal makarna
Domates
Peynir

Gunaydin kizlar,
Bu haftaki ilk kilo bildirimi benden gelsin

Bu haftaki hefef 69 kg idi bu sabah ac karinla 68,7 kg ciktim.:1::9::9:

Bayrama kadar 66 kg hedefim..
Haftaya cuma hedefim 67,7 olsun.

13.09.2013 70,6 kg
20.09.2013 69.9 kg
27.09.2013 68,7 kg

Canım kusura bakma bana sormamışsın ama topikleri gezerken gözüme takıldı vitamin takviyesi kilo aldırmaz.

Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun

geçen hafta 67 kg
bu hafta 66,50 kg
haftaya 66 kg

malesef hedefime ulaşamadım :43::43::43:

hayırlı cumalar canım.. bence sağlıklı bir şekilde ilerliyorsun .. 2 gun yemesen zaten 1-2 kilo gidiyor ama ertesi gun normal yesen bile alıyorsun zaten hedef haftada 1 kiloyu almayacak şekilde vermek değil mi.. hafta sonu spor aktiviteni artır yürüyüşünü artır bence ben hafta sonu yuruyus yapıyorum 1 er saat cok iyi geliyor..

Back
X