Hediye alma aliskanligi

n3hiirr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
11
0
36
Belçika
Merhaba arkdaslar ben yeni uye oldum siteye hemen derdimi paylasim siznle (kucuk bi dert olsada:) 3 senelik bir iliskim var (aramizda mesafe var 1-2 ayda bir ancak gorusebiliyorz) arada sirada sorunlarmiz oluyo her iliskideki gibi ama hallediyorz. canimi skkan bi konu var sevgilimin hiç hediye'sini gormedm bu gune kadar insan arada sira oyle kucuk suprizler hediye istiyo ya iliskimizin ilk zmnlarinda bi kolye almisti ama ozel gunlerde yok her bulustugmzda cicegiyle gelir ama. bana bi kere bile hediye almayan adam kuzeni uni'yi kazanmis diye pc aliyo. ona nasil anlatabilirim ki derdimi bana neden hediye almiyosn diyemem ya :) yorumlarinizi bekliyorm tskler :)

Merhaba arkdaslar ben yeni uye oldum siteye hemen derdimi paylasim siznle (kucuk bi dert olsada:) 3 senelik bir iliskim var (aramizda mesafe var 1-2 ayda bir ancak gorusebiliyorz) arada sirada sorunlarmiz oluyo her iliskideki gibi ama hallediyorz. canimi skkan bi konu var sevgilimin hiç hediye'sini gormedm bu gune kadar insan arada sira oyle kucuk suprizler hediye istiyo ya iliskimizin ilk zmnlarinda bi kolye almisti ama ozel gunlerde yok her bulustugmzda cicegiyle gelir ama. bana bi kere bile hediye almayan adam kuzeni uni'yi kazanmis diye pc aliyo. ona nasil anlatabilirim ki derdimi bana neden hediye almiyosn diyemem ya :) yorumlarinizi bekliyorm tskler :)
erkekler ozel gunlerde bıle zor alıyo tatlım:6: bence sen ona bı hedıye al gonder sen baslat onra belkı oda alır boyle boyle gıder
:8:

Erkekler nedense hediye özürlü olabiliyor bazen. ama sen ona küçük bi hediye ver bakalım tepkisi nasıl dönecek sana :)

Kuzenine bilgisyar alması ilginçmiş.Benim sevgilim de 2 yıldır bana tek bir hediye verdi.Ben ona bir sürü şeyler aldım tişörler saatler falan ama alıcağı zaman ben istememiştim alma dedim.Onu zor durumda bırakmak istemedim.Zaten buluştuğumuzda benim için yeteri kadar masraf yapıyo.Bir de öğrenciyiz sonuçta.Daha kendi paramızı kazanamıyoruz öyle istedğimiz gibi savuralım..
Bence şaka yollu bu konudan bahsedebilirsiniz mesela yakınlarda özel bi gün varsa acaba bana ne alıcaksın kuzenine pc aldıysan bana kim bilir neler alırsın falan diyebilrsiniz şakayla karışık.Bakalım tepkisi ne olacak.Yani ben olsam öyle derdim:1:

bu konuda şanlıyım eşim bana nişan yapmadan önce dizüstü almıştı masa başında yorulma diye :1: ama insan birazda içinde olmalı bana hediye al denmez kii arkadaşın da dediği gibi sen almaya başla bakalım ne yapacak :))

valla cnm biz bayanlar ee tabi mutlaka ufakta olsa bir şey istiyorum ama malesef erkekler bu kadar düşünceli değil benim sevgilimde malesef bu konuda çok düşünceli değil

benim sevgilimde böyleydi ilişkimizin ilk 2 - 3 yılı adam akıllı hediye almadı bana. Sonunda dayanamadım söledim valla sen neden bana bişey almıyosun yaa kaya mıyım ben bu ne duygusuzluk dedim:46: bana söylediği şey. ben hediye almayı bilmiyorum, beceremiyorum dedi. öyle mi tamam o zaman bende bilmicem artık dedim ayıp insanlar taktığıN kolyeyi sevgilin mi aldı diyoo yalan söylüyorum evet diye DEDİMM:33:

sonradan zaten düzeldi. son yıllarda özel günleri vs hiç unutmaz ama zaten biz o zamanlar küçüKtük ne anlar hediyeden mediyeDen:8:

Son düzenleme:
Benim sevgilim özel günlerimizi unutmaz. Çokta hediye aldı bana inkar edemem ama hediye işi de maddiyata bakıyor tabiki. Benimde içimde çiçek uktedir. Sevgilimin o kadar hediyesini aldım ama bana kaç yıldır hiç çiçek almadı. Kaç kez söyledim çiçek almadın diye. bakalım yıllardır beklediğim çiçeğe ne zaman kavuşucam :31:

Tsk ederm yorumlariniz icin. ben ona bi kac defa aldm hediye ama uzun zmndir almiyorum dediginiz gibi bn bisey alim bakalim tepkisi nasil olacak :)

Back
X