hediye sorunu

sosluk

AkrepKadını
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
117
11
Merhaba hanimlar
İyi aksamlar diliyorum sizlere sormak istedgim soru sevgilime manevi degeri olan bi hediye almak yada yapmak istyrum fakat bu konulardan anlamadgim icin hicbisey bulamyrum uzun bi iliskim var sevgililer gununde hediye almayiz sacma buluruz o gunu ama ben o gune ozel bisey istemyrum sadce bu aralar fazla yoruluyor onu mutlu eden kucuk bi supriz istyrum var mi fikri olan ?☺

Güzel bi albüme bütün fotoğraflarınızı koyabilirsin mesela ben yaptım bence çok hoş ilerde bakarız bol bol :)

Merhaba hanimlar
İyi aksamlar diliyorum sizlere sormak istedgim soru sevgilime manevi degeri olan bi hediye almak yada yapmak istyrum fakat bu konulardan anlamadgim icin hicbisey bulamyrum uzun bi iliskim var sevgililer gununde hediye almayiz sacma buluruz o gunu ama ben o gune ozel bisey istemyrum sadce bu aralar fazla yoruluyor onu mutlu eden kucuk bi supriz istyrum var mi fikri olan ?☺

http://onedio.com/haber/sevdiklerin...ak-evde-hazirlanabilen-13-minik-hediye-448449

ben esime bir kutu hazirlamistim daha srvgiliyken. icine yuzlerce kalp kesip koymustum kalbin kenarlarini da simlerle suslemistim. 3 kata ayirmistim icini en alta cikolatalar biraz kalp ve bir hediye. katlari da mukavvadan yapmistim kutunun ebadinda icinde raf gibi dusun uzerine de yazilar yazmustim iyi ki hayatimdasin gibi. 2. kata sekerlemeler ve bir kucuk hediye daha. 3 kata da kalpler bir kucuk hediye ve bir mektup. cok ta hosuna gitmisti

En sevdiği şeyler nelerse onlara yönelik şeyler al bence. Yani bu sihirli kupalar yada şu Oscar heykelleri gibi ticarete yönelik hediyelerden daha hoş gelir.
Mesela en sevdiği yazar varsa onların kitapları, en sevdiği yönetmen varsa dvdleri, e sevdiği şarkıcının albümleri yada en sevdiği arabanın maketleri gibi hediyeler olabilir yada aranızda esprisi olan bir durum varsa onun karikatürünü yaptırabilirsin mesela.

Hayır, sadece forumda paylasım yapabilcegim bi konu olarak gördüm ve bu konuda açılmış birsürü konu var, bende yardımcı olmak adına bu linki verdim yoksa amacım reklam değil

Hayır, sadece forumda paylasım yapabilcegim bi konu olarak gördüm ve bu konuda açılmış birsürü konu var, bende yardımcı olmak adına bu linki verdim yoksa amacım reklam değil
bakın çoğu mesajınızda link veriyorsunuz isterseniz tek tek bakalım o mesajlara. link vermek yasak .

X