Hediye almalı mıyım ?

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Kızlar 18 yaşında bir görümcem var aklı başında bir kız gurbete gelin geldim daha bir kere arayıp soran bir insan olmadı evlerine gittiğimizde bile odasından dahi çıkmadı.Acaba yapısı mı böyle dedim ama kaynımın kız arkadaşıyla araları çok çok iyi demekki bana özgü bir şeymiş.Memleketime geldim şu an annemlerdeyim kaynanamda bir gün kaldım geldiğim günden beri doğum günü olduğunu söylüyor bugünde aradı çarsamba günü doğum günüymüş gelemem desem ayıp olacak bir şey diyemedim ama hediye almayı düşünmüyorum sizce ?

Gidip birde hediyesiz gideceksin haberin olduğu halde hımmm.....
Sen hediye alsan ona güzel bir adım atsan ne olur ne kaybedersin ki

Bence alın. Daha 18 yaşında. Neyi ne niyetle yaptığını kendisi dahi bilmiyordur, ben 18 yaşımı hatırlamıyorum bile. Ama siz yetişkin bir kadınsınız,büyüğüsünüz. Tabii ki hediye alıp kutlamalısınız o evin küçüğü. Öğrenciyken benim yengem de bana hediye alırdı çok mutlu olurdum. Şimdi kendi işim var ben de her fırsatta onlara sürpriz yapıyorum. Sevilmek sevildiğini bilmek güzel bir şey. Yapılan iyilikten zarar gelmez.

Gorumcenız 18 yaşında her hareketi hoş görülebilir. Sizin hediye için kriteriniz odasından çıkmaması ise almayın.

Elin boş mu gideceksin? Tepkin ne anlamadım. Ya gidersin ya gitmezsin ama hediye almayı niye dusunmuyormussun ? Saçma.
Kız o kadar hatırlatmış al bi hediye ver yarım elma gonul alma. Sonra gene trıplı olursa olsun sen üstüne düşeni yap eşin hatrına. 18 yaş ne ki çocuk daha

Elbet de gidin küçük bir hediye de alabilirsiniz.bu aranızda ki mesafeyi de etkiler

Kız demedi kaynanam dedi doğum günü var diye eşim benim doğum günümü kutlarken annesine ve görümceme söyledi birisi zahmet edipte kutlamadı bile.

Kızlar benim doğum günüm olduklarını bildiklerini halde hediyeyi geçtim nişanlıyken lafla dahi olsa kutlamadılar.Şuan sadece hediye için çağırıyorlar

sırf hediye alasınız diye söyleyip duruyormuş ,sinsi geldi bana biraz görümceniz.

evine gidince yüzünüze bakmıyor,ama doğum günü yaklaşınca dili çözülüyor bir de evine davet ediyor....

eğer gidecekseniz hediye almalısınız,ama gitmeyecekseniz bence almayın.

sinsirella

Onların yaptılarını yaparak onlarla aynı duruma düşüyorsunuz bunun yerine onlardan farklı olduğunuzu gösterin. Düşünülmek sayılmak istiyo insan tabiki ama bi kere adım atmaktan size zarar gelmez eşiniz de bunu görünce hoşuna gider. Tekrarlandığında ise elinizde bahaneniz olur ben doğumgününde düşünüp hediye aldım ama karşılığını görmedim diye

Kız demedi kaynanam dedi doğum günü var diye eşim benim doğum günümü kutlarken annesine ve görümceme söyledi birisi zahmet edipte kutlamadı bile.
Olsun al sen gene. Yarın öbür gün bunu eşinde anlar. Der ki bak onlar benim karımın Doğum gününü kutlamadı ama benim karım hediye aldı verdi. Buyukluk sende kalsın

Şöyle manidar bir hediye alsan aslinda..hem hediyeye sevinmeli sevinirken düsünmeli düsünürken de ben neden soguk davrandım??? Diye kendini yedirtmeli

Olsun al sen gene. Yarın öbür gün bunu eşinde anlar. Der ki bak onlar benim karımın Doğum gününü kutlamadı ama benim karım hediye aldı verdi. Buyukluk sende kalsın
Eşim alma diyor :) nişanlıyken hep hediye alırdım kimse bana gösterdiğim değeri göstermezdi inanın hiç içimden gelmiyor yoksa bir hediye nedir ki insan bazen karşılık bulmak istiyor....

Almayin,tebrik efin,samimi olmadigimiz hatta gidip geldikce seni hic gormedigim icin ne seversin bilemedim,dogum gunumde de bisi almayinca siz adetten degil diye dusundum ,onumuzdeki dogum gunlerimize nasip diyin ....

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…