Hediye almama sorunu

Yok hayir ayakkabi falan almadi hicbir sey almadi hatta. sadece ayakkabilarini çekip fotografini atti kendime ayakkabi bile almadim dedi
Ay bu daha kötü bence.
Şeytan diyor al bir ayakkabı koy bir koliye ''Senin gibi bir cimriden kurtulduğum için başımın gözümün sadakası olsun '' yaz gönder.
Liseli anasından babasından harçlık alanlar bile para biriktirip bişey alıyor.

Bir yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım dediğiniz gibi hiç hediye almazdı. Ben sürekli süprizler yapardım özel günleri asla atlamazdım.Hediyeyi geçtim bir gül bile almak işkence gibi gelirdi. Geçen ay patladım sevgilime böyle devam edeceksen ayrılmak istiyorum dedim nasıl etkili olmuşsa artık bir ay içinde beş hediye, sayısız gül aldım bir de geçen hafta romantik bir evlilik teklifi aldım:KK71: Bence sizde resti çekin aklı başına gelsin.
Ayrıca hediye almak zorunda değil diyenlere şaşırıyorum hediye almak zorunda süprizde yapmak zorunda.Böyle şeyler yaşamıycaksak niye flört ediyoruzki,evlenmek istediğimizde gider görücü usulü biriyle evleniriz :63:

Bir yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım dediğiniz gibi hiç hediye almazdı. Ben sürekli süprizler yapardım özel günleri asla atlamazdım.Hediyeyi geçtim bir gül bile almak işkence gibi gelirdi. Geçen ay patladım sevgilime böyle devam edeceksen ayrılmak istiyorum dedim nasıl etkili olmuşsa artık bir ay içinde beş hediye, sayısız gül aldım bir de geçen hafta romantik bir evlilik teklifi aldım:KK71: Bence sizde resti çekin aklı başına gelsin.
Ayrıca hediye almak zorunda değil diyenlere şaşırıyorum hediye almak zorunda süprizde yapmak zorunda.Böyle şeyler yaşamıycaksak niye flört ediyoruzki,evlenmek istediğimizde gider görücü usulü biriyle evleniriz :63:

Ben de rest cekme durumundayim etkili olur mu bilmiyorum. Ama senin adina cok sevindim insallah bizde de gelisme olur. Evlilik teklifi yaza edeceginden bahsetmisti o zamana kadar ayrilmazsak gorucez bakalim :KK43: ama bu hicbir seyi ben soylemeden ben hatirlatmadan yapmayan biri artik evlilik teklifini de kendim yaptircak degilim ya :KK12: bu arada yaslariniz kac?

herşeyi çok gören erkek eşittir zaman kaybı.

tanam birikim yapsın bu çok güzel bişey ama köle gibi çalışmaktan farkı yok hiç harcamayacaksan.

sende bundan sonra ona çöp bile alma

Ben de rest cekme durumundayim etkili olur mu bilmiyorum. Ama senin adina cok sevindim insallah bizde de gelisme olur. Evlilik teklifi yaza edeceginden bahsetmisti o zamana kadar ayrilmazsak gorucez bakalim :KK43: ama bu hicbir seyi ben soylemeden ben hatirlatmadan yapmayan biri artik evlilik teklifini de kendim yaptircak degilim ya :KK12: bu arada yaslariniz kac?
Yaşım 25 erkek arkadasimda 26 yaşında.
Sizi cok iyi anlıyorum böyle devam edemezsiniz restinizi cekin umarım hata ettiğini anlar ve sizin için herşey çok güzel olur :KK66:

Sevgiliniz hem pinti hem cimri hem düşüncesiz hem de uste çıkmaya calismasiyla sevimsiz geldi bana
Ayrılınır bile

Ben maddiyatla cok da ilgisi olmayan biriyim cok şükür her zaman maddi durumu iyi bir ailedeydim ve sıkıntı yaşamadım şu yaşıma kadar bu yuzden de hicbir zaman birlikte oldugum erkege yük olmadim hesapları ona yuklemedim her zaman ortak olmaya çalıştım ve hala da çalışıyorum. 1 bucuk yıllık iliskim var. Erkek arkadasim ailesiyle yasiyor. Üniversite mezunu çalışıyor ve iyi miktarda maaş alıyor. Ben bu zamana kadar hep bir surpriz bir hediye bir seyler yapar diye bekledim ve yapmadi. Insan ister istemez bekliyor. Ben calismadigim halde bir seyler yapıyorum onun için. Gidiyorum ikimize de kazaklar aliyorum beraber giyelim diye buna bile bir karşılık vermedi nasil rahat edebiliyor anlamiyorum. Gecen gun hediye konusu açıldığında beni hayal kırıklığına ugratti. Benim simarik kiz cocugu gibi davrandığımı, kocam olmadığını, hediyeye verecek cok parasi olmadigini (200tl civari bir miktar-ki boyle bir harcamayi daha once bana hic yapmadi), kenara para koymak icin ugrastigini falan söyledi. Kirildim doğrusu. Tamam ikimizin gelecegi icin bir miktar kenara para ayirmaya calisiyor fakat benim kalbimi kirip bu tarz bir pintilik yaptiktan sonra ikimiz icin para biriktirmesinin ne anlami var ki? Biz geçim derdinde degiliz evlilik desek en az 3 yıl var, kira odemiyor ev gecindirmiyor,harcayacagi 200 lira hayatimizi kurtaracak degil ya. Ben haksiz oldugumu düşünmüyorum doğrusu yine de bir danışmak istedim sizlere. Gecen yil cicekler alirdi bu yil onu bile ben soyleyince aldi. Gercekten bunaldim iliskimizin yiprandigina inanmaya basladim. Ve pintilik bu hayatta en haz etmedigim ozelliktir. Para icin kimsenin kalbini kirmaya degmez. Ben ondan asla esirgemem
söylediği söz iğrenç ne demek kocan değilim falan.bence çok pinti biri benim için soğmama neden bir cümle.siz ona alırken size alma yada ortak hesap öderken ödeme diyor mu o zamanda karı koca değilsiniz çok saçmalamış.

Back
X