hediye bulamıyorum

hippe

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
13
2
8
35
Edirne
kızlar kk da yeniyim ve ilk defa yazıyorum cok düşündüm ama bulamadım gecen sene doğum gununde istemeye geldikleri için hediye almadım aksine nişanlım bana fotograf makinası almıstı. şimdi ise ben almak istiyorum öyle her özel günde hediye alan bir çift değiliz aslında beğenirsek alırız birbirimize ama bu sefer bende farklı anlamlı ve güzel bişey olsun istiyorum. hem kullandığında beni hatırlasın istiyorum hem kullanışlı hemde farklı bişey olsun istiyorum nasıl bişey yapabilirim yardım edermisiniz lütfennn

Harika şık bir albüm al...İçerisinede nişanlının almış olduğu fotoğraf makinasıyla çekildiğiniz bütün fotoğrafları çıkarttır, ya da seçme yaparak çıkartır yerleştir. Hediye et.

Bence bir kol saati alabilirsin böylelikle her baktığın da seni hatırlar. Hatta internetten alıp evine gönderirsen de sürpriz olur. Ben de bu sıra hediye araştırıyorum güzel ve fiyatı uygun kol saatleri internette var.

zaten cekilmiş bütün fotografları cıkarttım gibi beraber albüm yaptık onlardan benmde aklıma gelmişti ama daha farklı bişey düşündüm birde askere gidecek acaba her zman yanında tasıyabileceği bişey mi olsun diye düşündüm ama ne olabilir ki

benım nısanlımda bana fotograf makınesı almıstı :) ahh ahh.. bız cok hedıye alırdık bırbırımıze ama kullanıslı seyler olurdu hep pek romantık olmazdı :) ayakkabı almıstım eskıtene kadar da gıydı sagolsun. gecenlerde dogum gunuydu. arabasının markasının urunu olan cuzdan kol dugmesı ve mont almıstım cocuk gıbı sevınmıstı. bıde asker oldugu ıcın kendı ellerımle tesbıh yapmıstım ona :)
neye ıhtıyacı varsa bence onu almalısın , hedıyenın basıtı olmaz.. gomlek mı begendın , yakısacaksa onu al. romantık olucak duygusu olucak dıye cogu hedıye kullanıssız oluyo.. yaz geldı mesela gıyecegı bırsey alabılırsın , erkek en cok ne kullanır kı cuzdan falan fılan yanı .. hıc bulamazdan sıgara kullanan bırıyse zıppoya resım yada ısım yazdır.. sadece fıkır canım , umarım faydam olur :)

sorun şu ki cnım fotograf cıkartma gömlek tişört çakmak (resimli) vs. herşeyi yapmısım özel günü beklemeden zaten sıkıntımda o o yüzden daha farklı bişey istedim ama yine bulamıcam galiba yinede teşşekür ederim cnımmm

hedıye almayı sevıyosun .. :) bosver ıyı yapmıssın , ıcınden geldıgınde alman en guzelı , ne o oyle ozel gunden ozel gune :)
buldugunda bıze de soyle ama , merak ettım sımdı

valla en iyisi öyle cnım da sonra almak istediğinde bulamıyosun aynı benm gibi eğer bulabilirsem mutlaka söylerim sana da fikir olmus olur hem (tabiii inşallah bulabilirsem )

Saat.
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama tarzına göre bir kol saati alabilirsiniz.
Sürekli kullanıldığı için hem siz mutlu olursunuz hemde nişanlınız saate her baktığında sizi düşünür.

teşekkür ederim cnım buda bi secenek tabi hepsini düşünüyorum suan tam bi karar vermedim ama saatte olabilir

Bende senin gibi hediye almayi ve supriz yapmayi cok seviyorum kol saati tisort vs gibi seyleride aldim ama daha cok manevi onemine ozen gosteriyorum.mesela sadece onun yada ikinizin resimlerinden olusan bir masa takvimi yaptir .ben yaptirmistim ve her ay icin ona ozel sozler yazmistim.takvimde bizim icin ozel olan gunleri degisik sekilde isaretlerle belirtmistim.ayrica site adi veremiyorum galiba ama sevgiliye ozel masal kitaplari gibi kitaplar hazirlayan siteler var resimleri ve yazilacak sozleri sen seciyorsun.ben bunlari yaptirmistim ve inanilmaz begenip duygulanmisti :)

Ben evlilik üzerine bir kitap aldım, bir pembe birde mavi iki fosforlu kalem aldım. Kitabı önce kendim okudum ve beğendiğim, dikkatimi çeken yerleri pembe kalemle cizdim. Küçük notlar düştüm. Daha vermedim ama kitabı mavi kalemle birlikte paket yaptım ona vercem oda okuyup kalemle çizecek. Ve evlendikten sonra birlikte kitabın çizdiğimiz yerlerini birlikte okuyacagız... Ah birde görüp verebilsem Sevdiğime....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…