- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
-
Allah'tan ümit kesilmez olması evlat edinirizBebe hemen gelmezse bakıp bakıp üzülürsün ne hayallerim vardı diye. ☹ Bence başka bir fikir bul. Ya da eşinde bir problem çıkarsa bu konuyla ilgili o da üzülebilir senin hayallerin olmadı diye. Neyse felaket tellallığıma burada son veriyorum.
Nerdesiniz kk halkıııııBebe hemen gelmezse bakıp bakıp üzülürsün ne hayallerim vardı diye. ☹ Bence başka bir fikir bul. Ya da eşinde bir problem çıkarsa bu konuyla ilgili o da üzülebilir senin hayallerin olmadı diye. Neyse felaket tellallığıma burada son veriyorum.
Tatlı bir ayakkabı olmaz mıPatik bana mantıklı gelmedi nedense
Niye bilmiyorum ama bana çok çocukça geldiTatlı bir ayakkabı olmaz mıne bileyim belki sever mutlu olur çünkü maddi hediyeleri hiç sevmeyen biri..
Peki ne yapabilirimNiye bilmiyorum ama bana çok çocukça geldi
Valla şuan aklıma bişey gelmiyor. Ama gelirse yazacağımPeki ne yapabilirim
Adım attık sayılır ailelerin kararı yaza sözdü ama karantina bitmezse ne olacak şimdilik onu düşünüyoruz nasıl yaparız diye.. Bende birazda moral olsun diye bebek patiği düşündüm ama el emeği olarak ne yapabilirim ki?Yanlış anlamayın bebek ile ilgili bir hediye bana da çok mantıklı gelmedi. İlla manevi bir şey olsun diyorsanız el emeğiniz olan günü geldiğinde evinizde kullanabileceğiniz bir şey hediye edebilirsiniz. Ama evliliğe karşı bir adım atılmamışken bana bu tarz şeyler emrivaki gibi geliyor.
Çok teşekkür ederim güzel cevabınız içinValla şuan aklıma bişey gelmiyor. Ama gelirse yazacağım
Şuan pek aklıma gelmiyor ama ikiniz için anlamı olan bir tarihi içeren dekoratif obje olabilir. İlgi alanları varsa bununla ilgili kullanılabilecek bir şey olabilir. Aklıma gelirse yine yazıcamAdım attık sayılır ailelerin kararı yaza sözdü ama karantina bitmezse ne olacak şimdilik onu düşünüyoruz nasıl yaparız diye.. Bende birazda moral olsun diye bebek patiği düşündüm ama el emeği olarak ne yapabilirim ki?
Peki ne yapabilirim fikir verir misiniz? Kutu hazırlamak istemiyorum daha yaratıcı olsun istiyorumErkeklere bu tarz seyler çok itici geliyor.. bence yapmayın
Peki ne yapabilirim lütfen yaratıcı fikirlere ihtiyacım varBebek patiğimi
Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için.. Objeyi düşüneceğimŞuan pek aklıma gelmiyor ama ikiniz için anlamı olan bir tarihi içeren dekoratif obje olabilir. İlgi alanları varsa bununla ilgili kullanılabilecek bir şey olabilir. Aklıma gelirse yine yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?