TabikiSelam. Dert değil ama soru benimki.
Hamileyken bir kaç ay için ekstra masraf yapmayalım diye eltimin teklifiyle onun teyzesinin sakladığı bambu beşiği koydum yatağımın yanına. Oğlum 7-8 ay falan yattı. Baya işimi gördü.
Ayaklanıp tehlikeli olmaya başlayınca orada yatırmamaya başladım. Şimdi geri götürülecek. Eşim ve kayınbiraderim götürür ben gitmem. Zaten samimi değilim 2-3 defa yüzyüze gelmişizdir.
Ama şimdi kadına bir teşekkür amaçlı hediye göndermem gerekir mi karar veremedim? Gönderirsem ne göndereyim diye düşünüyorum?
Teyze nasıl bi bayan gördüğün kadarıyla
Kapalı mı açık mı
havlu falan alın kaliteli 2 adet eşinizle yollayınSelam. Dert değil ama soru benimki.
Hamileyken bir kaç ay için ekstra masraf yapmayalım diye eltimin teklifiyle onun teyzesinin sakladığı bambu beşiği koydum yatağımın yanına. Oğlum 7-8 ay falan yattı. Baya işimi gördü.
Ayaklanıp tehlikeli olmaya başlayınca orada yatırmamaya başladım. Şimdi geri götürülecek. Eşim ve kayınbiraderim götürür ben gitmem. Zaten samimi değilim 2-3 defa yüzyüze gelmişizdir.
Ama şimdi kadına bir teşekkür amaçlı hediye göndermem gerekir mi karar veremedim? Gönderirsem ne göndereyim diye düşünüyorum?
Ufak bi takı, şal, yada evinde kullanabileceği hatıra olacak bi mutfak eşyası alın. el beceriniz varsa kendinizde bişeyler yapabilirsiniz.Açık biri..
Yani şart değil aslında, asıl olay kullanılan eşyanın temizlenmiş, düzgünce paketlenmiş şekilde gönderilmesi, ama şık bir hareket olur. Belki bir pike takımı ya da teyzenin çocuğunun yaşına uygun bir kiyafet, oyuncak vs. Ekleyebilirsiniz.
Ufak bi takı, şal, yada evinde kullanabileceği hatıra olacak bi mutfak eşyası alın. el beceriniz varsa kendinizde bişeyler yapabilirsiniz.
Hoş bi davranış olur
Hediye alıp göndermeniz sizin nezaketinizi gösterir, insan ilişkileri açısından da güzel bir davranış olur. Ben de asla altında kalamazdım, küçük bir şey kafidir.
Yaşı var sanırım bu kişinin, bence de evine dekor amaçlı bir şey almanız güzel olur, kıyafete vs. göre daha risksiz bir seçim. İyi seçimlerSitelere bakıyorum şimdi. Evine dekoratif bir şey düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?