• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye göndermem gerekir mi?

esergry

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
13.303
28.202
598
41
Selam. Dert değil ama soru benimki. :KK51:
Hamileyken bir kaç ay için ekstra masraf yapmayalım diye eltimin teklifiyle onun teyzesinin sakladığı bambu beşiği koydum yatağımın yanına. Oğlum 7-8 ay falan yattı. Baya işimi gördü.
Ayaklanıp tehlikeli olmaya başlayınca orada yatırmamaya başladım. Şimdi geri götürülecek. Eşim ve kayınbiraderim götürür ben gitmem. Zaten samimi değilim 2-3 defa yüzyüze gelmişizdir.
Ama şimdi kadına bir teşekkür amaçlı hediye göndermem gerekir mi karar veremedim? Gönderirsem ne göndereyim diye düşünüyorum? :KK64:

Hamileyken bir kaç ay için ekstra masraf yapmayalım diye eltimin teklifiyle onun teyzesinin sakladığı bambu beşiği koydum yatağımın yanına. Oğlum 7-8 ay falan yattı. Baya işimi gördü.
Ayaklanıp tehlikeli olmaya başlayınca orada yatırmamaya başladım. Şimdi geri götürülecek. Eşim ve kayınbiraderim götürür ben gitmem. Zaten samimi değilim 2-3 defa yüzyüze gelmişizdir.
Ama şimdi kadına bir teşekkür amaçlı hediye göndermem gerekir mi karar veremedim? Gönderirsem ne göndereyim diye düşünüyorum? :KK64:
Tabiki

Bence gönderin,karşılık beklemeden vermiş sonuçta... Uzun süreli kullanabileceği bir hediye, eminim çok mutlu edecektir...

Yani şart değil aslında, asıl olay kullanılan eşyanın temizlenmiş, düzgünce paketlenmiş şekilde gönderilmesi, ama şık bir hareket olur. Belki bir pike takımı ya da teyzenin çocuğunun yaşına uygun bir kiyafet, oyuncak vs. Ekleyebilirsiniz.

havlu falan alın kaliteli 2 adet eşinizle yollayın
aklıma o geldı

Yani şart değil aslında, asıl olay kullanılan eşyanın temizlenmiş, düzgünce paketlenmiş şekilde gönderilmesi, ama şık bir hareket olur. Belki bir pike takımı ya da teyzenin çocuğunun yaşına uygun bir kiyafet, oyuncak vs. Ekleyebilirsiniz.

Onun sarıp gönderdiği şeyleri bile sakladım gönderirken lazım olur diye. İçinde aleze varana kadar vardı. Kullanmadım ama yine de yıkadım. Çocukları baya büyük onun. Direk kadına bir şey göndersem daha iyi gibi.
Beşiği saklamasında ki amaç aile üyeleri kullanmaya devam etsindi galiba. Ben araya salça oldum :KK48:

Ufak bi takı, şal, yada evinde kullanabileceği hatıra olacak bi mutfak eşyası alın. el beceriniz varsa kendinizde bişeyler yapabilirsiniz.
Hoş bi davranış olur

El becerim var da vaktim yok. Alıp göndermek daha iyi olacak.

Hediye alıp göndermeniz sizin nezaketinizi gösterir, insan ilişkileri açısından da güzel bir davranış olur. Ben de asla altında kalamazdım, küçük bir şey kafidir.

Tatli gonderebilirsiniz mesela. Nezaket olmus olur.

Hediye alıp göndermeniz sizin nezaketinizi gösterir, insan ilişkileri açısından da güzel bir davranış olur. Ben de asla altında kalamazdım, küçük bir şey kafidir.

Sitelere bakıyorum şimdi. Evine dekoratif bir şey düşündüm..

kesinlikle göndermelisin..çocuğu varsa çocuğuna birşeyler alabilirsin..

Back
X