Hediye karmaşası

veronav

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
88
173
8
27
Hanımlar selam :KK51:

Haziran ayının başından beri görüştüğüm biri var ve doğum günü 24 Ağustosta.
Açıkçası ikimiz de biraz eğlenir sonra yolumuza devam ederiz diye düşünüyordum ama yavaş yavaş bağlanmaya ve ciddi bir ilişki potansiyeli görmeye başladım.

Sorun şu ki hediye konusunda hiçbir fikrim yok :KK53:

Kendisi benden 5 yaş daha büyük, bilgisayar mühendisi ve tam bir oyun delisi.

Parfüm, saat ve kıyafete pek ilgisi yok.
Bu herife ne alınmalı? Açıkçası birkaç şık kargo şort ve baskılı tişört düşünmüştüm ama yaz bitmek üzere, anlamsız olur mu?
Öte yandan doğum günü pazar gününde denk geliyor ve benim aylar öncesinden planlanmış bir aktivitem var o güne. Yani asılı gün beraber olmayacağız. Cuma ya da cumartesi günü şöyle güzel bir sofra mı hazırlasam? Akşamına da keyifli saatler? :dondurma:

Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Arkadaşın dediği gibi lego olabilir hatta sofra kuracaksanız ''katili bul'' oyunları var birlikte oynarsınız öyle şeylere ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ederim

Guzel bir yere davet ederdim ben olsam ,mesela raki balik :kk77: Keyifli bir yemek yerim, hediye olarak da bilemedim degisik bir sey alirdim oyundan baska ne seviyor?

Sevgılımle tanıstıktan 2ay sonra dogum gunumdu. O zaman cıcek alıp ılk tanıstıgımız yerde yemek yemıstık. Bence sen de ılk bulustugunuz yerde bulusabılırsın. Anlamlı olur ve hedıye olarak pahada agır bır sey almak ıcın henuz erken. Lego alabılırsın

Guzel bir yere davet ederdim ben olsam ,mesela raki balik :kk77: Keyifli bir yemek yerim, hediye olarak da bilemedim degisik bir sey alirdim oyundan baska ne seviyor?
Kendisi dizilerdeki tipik bilgisayar mühendisi erkekler gibi :bicak:

Konsol oyunu, masa oyunu, fotoğraf çekmeyi ve langırt seviyor :KK53:

Cuma akşamı beraber yemek yeriz ardından üstteki üyenin bahsettiği "Katil Bulma" tarzı bir şey oynarız. Cumartesi akşamı da arkadaşları toplayıp belki bir şeyler içmeye gideriz. Önceki erkek arkadaşlarım çok düz adamlardı, parfüm ve ayakkabı ile olay kapanıyordu.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :KK200:

Sevgılımle tanıstıktan 2ay sonra dogum gunumdu. O zaman cıcek alıp ılk tanıstıgımız yerde yemek yemıstık. Bence sen de ılk bulustugunuz yerde bulusabılırsın. Anlamlı olur ve hedıye olarak pahada agır bır sey almak ıcın henuz erken. Lego alabılırsın
Bu da olabilir cidden. Ankara'da yaşıyoruz. Belki kampüste bira-pasta yaparız. Bu da aklıma yattı.
Pahalı bir şey almak için bence de erken ama hediye vermeyi çok seviyorum. Aramızdaki şeyden bağımsız olarak da hoş bir jest yapmak isterim kendisine.

Hanımlar selam :KK51:

Haziran ayının başından beri görüştüğüm biri var ve doğum günü 24 Ağustosta.
Açıkçası ikimiz de biraz eğlenir sonra yolumuza devam ederiz diye düşünüyordum ama yavaş yavaş bağlanmaya ve ciddi bir ilişki potansiyeli görmeye başladım.

Sorun şu ki hediye konusunda hiçbir fikrim yok :KK53:

Kendisi benden 5 yaş daha büyük, bilgisayar mühendisi ve tam bir oyun delisi.

Parfüm, saat ve kıyafete pek ilgisi yok.
Bu herife ne alınmalı? Açıkçası birkaç şık kargo şort ve baskılı tişört düşünmüştüm ama yaz bitmek üzere, anlamsız olur mu?
Öte yandan doğum günü pazar gününde denk geliyor ve benim aylar öncesinden planlanmış bir aktivitem var o güne. Yani asılı gün beraber olmayacağız. Cuma ya da cumartesi günü şöyle güzel bir sofra mı hazırlasam? Akşamına da keyifli saatler? :dondurma:

Tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Ben belli yaşın üstündeki insanalara şort tişört vs alınmasını sevmiyorum bana alınmasını da istemem bende almam bir de ilişki yeni ama çok çok yeni de değil bütçe ne bilmiyorum ama iki aylık sevgilim bile geçen haziranda apple watch almıştı uygun fiyatı falan düşünebilirsiniz ya da ekran alabilirsiniz pc ekranına ek

Ben belli yaşın üstündeki insanalara şort tişört vs alınmasını sevmiyorum bana alınmasını da istemem bende almam bir de ilişki yeni ama çok çok yeni de değil bütçe ne bilmiyorum ama iki aylık sevgilim bile geçen haziranda apple watch almıştı uygun fiyatı falan düşünebilirsiniz ya da ekran alabilirsiniz pc ekranına ek
Akıllı saati ve ikinci hatta üçüncü ekranı var desem :(
Yemek ve oyun en keyiflisi olur sanırım.

Bu arada ben de çok hoşlanmam kıyafet hediye edilmesinden.
Spor çantası olabilir belki?

Akıllı saati ve ikinci hatta üçüncü ekranı var desem :(
Yemek ve oyun en keyiflisi olur sanırım.

Bu arada ben de çok hoşlanmam kıyafet hediye edilmesinden.
Spor çantası olabilir belki?
siz ona boş kasa alın full cam kasasını ona taşısın sök tak eğlenir o , ona oyun gibi gelir

Bu da olabilir cidden. Ankara'da yaşıyoruz. Belki kampüste bira-pasta yaparız. Bu da aklıma yattı.
Pahalı bir şey almak için bence de erken ama hediye vermeyi çok seviyorum. Aramızdaki şeyden bağımsız olarak da hoş bir jest yapmak isterim kendisine.
Evet ogrencıysenız konsere bıle gıdebılırsınız. Hatta bu aralar cso da kavaklı da acık hava sınemaları var. Kucuk bır pasta alıp bırlıkte kutlarsınız fılm ızlersınız

Kendisi dizilerdeki tipik bilgisayar mühendisi erkekler gibi :bicak:

Konsol oyunu, masa oyunu, fotoğraf çekmeyi ve langırt seviyor :KK53:

Cuma akşamı beraber yemek yeriz ardından üstteki üyenin bahsettiği "Katil Bulma" tarzı bir şey oynarız. Cumartesi akşamı da arkadaşları toplayıp belki bir şeyler içmeye gideriz. Önceki erkek arkadaşlarım çok düz adamlardı, parfüm ve ayakkabı ile olay kapanıyordu.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :KK200:

Yukarda Lego yazmislar, Lego technic serisi var ona ne dersin? Star Wars gemisi oluyor, degisik modeller, uzay gemileri, ucaklar her sey var kendin insa ediyorsun. Bence Lego Technicte bir gezin :kk77:

Back
X