- 7 Ekim 2024
- 88
- 173
- 8
- 27
Hanımlar selam 
Haziran ayının başından beri görüştüğüm biri var ve doğum günü 24 Ağustosta.
Açıkçası ikimiz de biraz eğlenir sonra yolumuza devam ederiz diye düşünüyordum ama yavaş yavaş bağlanmaya ve ciddi bir ilişki potansiyeli görmeye başladım.
Sorun şu ki hediye konusunda hiçbir fikrim yok
Kendisi benden 5 yaş daha büyük, bilgisayar mühendisi ve tam bir oyun delisi.
Parfüm, saat ve kıyafete pek ilgisi yok.
Bu herife ne alınmalı? Açıkçası birkaç şık kargo şort ve baskılı tişört düşünmüştüm ama yaz bitmek üzere, anlamsız olur mu?
Öte yandan doğum günü pazar gününde denk geliyor ve benim aylar öncesinden planlanmış bir aktivitem var o güne. Yani asılı gün beraber olmayacağız. Cuma ya da cumartesi günü şöyle güzel bir sofra mı hazırlasam? Akşamına da keyifli saatler?
Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Haziran ayının başından beri görüştüğüm biri var ve doğum günü 24 Ağustosta.
Açıkçası ikimiz de biraz eğlenir sonra yolumuza devam ederiz diye düşünüyordum ama yavaş yavaş bağlanmaya ve ciddi bir ilişki potansiyeli görmeye başladım.
Sorun şu ki hediye konusunda hiçbir fikrim yok

Kendisi benden 5 yaş daha büyük, bilgisayar mühendisi ve tam bir oyun delisi.
Parfüm, saat ve kıyafete pek ilgisi yok.
Bu herife ne alınmalı? Açıkçası birkaç şık kargo şort ve baskılı tişört düşünmüştüm ama yaz bitmek üzere, anlamsız olur mu?
Öte yandan doğum günü pazar gününde denk geliyor ve benim aylar öncesinden planlanmış bir aktivitem var o güne. Yani asılı gün beraber olmayacağız. Cuma ya da cumartesi günü şöyle güzel bir sofra mı hazırlasam? Akşamına da keyifli saatler?

Tavsiyelerinize ihtiyacım var...