- 24 Aralık 2014
- 5.267
- 7.055
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
sımdı anladımAynı ayda 2 kişinin doğum günü var toplamda bana düşen 80 90 en azından.Tek kişiye alınan hediyelerde 30 40 la işin içinden çıkılıyor ama 2 kişinin de aynı aya gelince külfetli oluyor dert oluyor içime
Zaten senin durumunu biliyoruz sıkıntı etme diyorlar ama orada bulunup yiyip içip otlakçı olmak istemiyorumsımdı anladım
haklısınız bır anda hesapta olmayan durum olunca ınsan sıkısır
gruptan bu kutlamalı gunler ıcın benı dısarda tutun her zaman uyum saglayamayabılıyorum sızı yavaslatmak ıstemem dıyerek cıkabılırsınız normal zamanlarda gorusursunuz sız onların onlarda sızın kutlamasın sorun cozulsun
aslında dedıgınız gıbı samımı olsanız ya zaten bız almaya alıcaz sen elın rahatlayınca bakarsın durumuna demelerı gerekıyordu bunu demıyorlarsa yeterınce yakın degılsnız demektır :)
Zaten senin durumunu biliyoruz sıkıntı etme cumlelerı de hos degıl ( bana gore)Zaten senin durumunu biliyoruz sıkıntı etme diyorlar ama orada bulunup yiyip içip otlakçı olmak istemiyorum
yok onu bende yapamazdım para vermıyorsam katılmazdım sonra hedıyemı alır bır kahveye gıderdım buyuk ıhtımalZaten senin durumunu biliyoruz sıkıntı etme diyorlar ama orada bulunup yiyip içip otlakçı olmak istemiyorum
toplu hedıye mantıgı cok tuhaf ya :)Zaten senin durumunu biliyoruz sıkıntı etme cumlelerı de hos degıl ( bana gore)
Beni biliyorsan kurdugun hediye grubuna almazsın.
Ufak bir kutlama yapıcaz diye haber verirsin. Bende Kucuk hediyemi alır gelirim.
Aynen, senı cok seviyorum ve belki en pahalı hedıyeyı sana alacagım neden ortak borcama gireyim?toplu hedıye mantıgı cok tuhaf ya :)
bırde hedıyeyı kım belırlıyor
sahsen kısı kendısı benım ıcın dusunup almadıktan sonra ne aldıgının cok onemlı olmaz 15 tl lık bır kupa olsu n ama kendısı begensın alsın ozensın ısterım
toplu hedıye mantıgı sankı sırf kutlama yapmıs olmak ıcınmıs gıbı...
İstanbul'un kicikirik Mahallesi'nde oturuyorum orta boy düz yaş pasta 70 TL ya.kısı bası 80-90 tl toplanması aslında fazla
5 kısı olsanız bır yas pasta 30 tl bır bluz alsanız 100 tl ettı 130
kısı bası 90 tl ıle kocaman hedıye almanız sart degıl adam bası 40 tl toplansa rahatlıkla yetıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?