- 24 Aralık 2014
- 5.267
- 7.055
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Liseden beri görüştüğünüz 5 kişilik bir arkadaş grubunuz olsa her yıl sizin de dahil olmak üzere herkesin doğum günü kutlansa ve ortak hediye artı pasta alınsa bu 10 11 senedir devam ediyor olsa ne düşünürdünüz ? ilk bakışta gayet güzel maşallah ama gel gelelim ki evlenince sorumluluk binince öyle olmuyor mutfak masrafı faturalar hastaneydi ne bileyim ayakkabı giyecek o bu derken elde ay sonunu sıkıntısız geçirecek kadar harçlık parası artıyor ekstra artmıyor.Yine bir arkadaşın doğum günü idi bir arkadaş hediye için whatsApp grubu açtı organize oldular ortak hediye için hepsinin de maddi durumu benden kat kat iyi çıkıntılık yapmamak için ses edemedim ama konuya.ilgisiz kaldım kendimce param olursa katılırım dedim baktım sadece kendimize yetecek kadar var en azından 80 90 liram gidecek kızlara izah etsem ki bir kaç kere izah ettiğim oldu e senin durumun ortada verme 3 5 in lafı mı olur dediler ama öyle olmuyor arada geçinir gibi olacak.Dün akşam misafirim geldi diyerek katılmadım şimdi tekrar diğer arkadaşın doğum günü için grup kurulmuş sizce ortak hediyelere beni dahil etmemeleri için durumu izah mı etmeliyim ?