Ben bu tarz seylerden hoslanmiyorum.Merhabalar belki büyük bir dert olmayabilir ama yinede benim için önemli yardimci olursanız sevinirim. Kizim ozel bir okulun anasınifina gidiyor, sınıf öğretmeni haricinde 7-8 farkli öğretmeni var, bazilarini iyi tanıyorum bazilarini sadece toplantıda gördüm ve biliyorsunuz öğretmenler günü yaklaşıyor. Sizce sadece sınıf öğretmenine mi hediye almalıyım yoksa hepsine mi?
En mantıklı yorum...şimdi bu sorunun cevabı ortama bağlı
lakin genelde birileri ön ayak olur toplu alınır hediyeler
bir de 7-8 öğretmen anasınıfı için hele pandemide çok değil mi
yani öğretmeni, yardımcı öğretmen, müzik, resim, drama, beden eğitimi, rehber öğretmen, yabancı dil öğretmeni diye saydım 8 oldu
bunların hepsine ayrı ayrı alınmaz gibi
ama topluca "Güneş sınıfı" öğretmenlerine deyip çiçek gönderilebilir örneğin
Hediye almak mı yoksa maddi değeri yüksek hediye almak mı yasak.Hic birine alma. 657 DMK ya göre hediye almak yasak
Devlet memurunun hediye alması, menfaat sağlaması yasaktır. Devlet memurunun yurt içinde doğrudan doğruya veya aracı eliyle hediye istemesi veya alması görevleri sırasında olmasa dahi menfaat sağlama amacı ile hediye kabul etmesi yasaklanmış bulunmaktadır (657 s.K.Md.29).Hediye almak mı yoksa maddi değeri yüksek hediye almak mı yasak.
Kesinlikle öyle herkes için bir stressiz gercektenoff şu hediye muhabbeti yıllar yıllar önce bitmesi hatta yasaklanması gerekiyordu. basitçe kutlayın geçin. bizim hocalar da illaaa illlaaaa istiyor almazsak trip atıp düşük not veriyordu nefret ederim bu tarz şeylerden. sanki çok gerekli herkesin maaşı var gitsin kendine alsın. hatırlanmak isteyen iyi iş yapsın güzellikle hatırlayalım zoraki zorlama şeylere gerek yok
Cok guzel dusunmussunuzBen anaokuluna giderken bizimde baska öğretmenler giriyordu, bende cicek sepetinden yenilebilir ciceklerden gönderdim,...... sınıfı öğretmenlerine diye .
Yenilebilir cicek tarzi seyler mantıklı :)Geçen sene veli whatsapp grubunda bir karar alarak en çok ilgilenen 2 öğretmene çiçek yollamıştık.
Sınıfta derse giren öğretmenler adına okula çiçek gönderebilirsiniz o da yetmez diyorsan yine pastaneden kg başına fazla parça düşecek ekler, tartolet gibi küçük tatlı gönderebilirsiniz, herkes tadımlık alabilir.
Evt topluca iyi olurdu ama pandemi dolayısıyla velileri tanımıyorumBen bu tarz seylerden hoslanmiyorum.
Bir kisinin bir ogretmene hediye almasindansa topluca, sinifca alinmali. Digeri bana hep rusvetimsi gelmiştir.
Taşlayacaklar taslayabilir umrumdq değil
Hatta yeni dersler açıldı mutfak atölyesi, kodlama atölyesi, dusunme becerileri vs onlarda var. Pandemi dolayisi ile velileri tanimadigimdan herhalde yenilebilir cicek gondericem :)şimdi bu sorunun cevabı ortama bağlı
lakin genelde birileri ön ayak olur toplu alınır hediyeler
bir de 7-8 öğretmen anasınıfı için hele pandemide çok değil mi
yani öğretmeni, yardımcı öğretmen, müzik, resim, drama, beden eğitimi, rehber öğretmen, yabancı dil öğretmeni diye saydım 8 oldu
bunların hepsine ayrı ayrı alınmaz gibi
ama topluca "Güneş sınıfı" öğretmenlerine deyip çiçek gönderilebilir örneğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?