• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.962
5.143
398
Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim

Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum

Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağlamayın, gözyaşlarınizi dökmeye değer mi böyle dusuncesiz insanlar için. Eşimin yengesi, yirmi yıl önceki çikolata kağıdını sakliyormus. Adamsa eşini aldatıyordu. Değmez.
Saatlerce ağladım hala ağlıyorum bende biliyor musun ilk buluşma da ki biletimizi saklıyorum

Tamam onun yaptığı okuzluk ama lütfen siz de boyle bir sey için bu kadar ağlamayın.Benim esimd de hiç takı takmaz,hayatı boyunca takmamis,saat yüzük hicbirsey..Eminim sizinki de takmiyordur,değersizlik değil de kendime uygun değil o bari kullansin demiştir o kadar,erkek işte düz, dümdüz.

Back
X