- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim
Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum
Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum
Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Son düzenleyen: Moderatör: