• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Ben de hediyem beğenilmese , kullanılmasa bile saklansın isterm konu sahibi , seni anlıyorum o yüzden .

Bence alttan alma , üste çıkmaya yeltenmesin .

Doğrusu bundan sonra hediye almama olayını da anlamadım olay 7-8 yıl önce daha ilk sevgili zamanlarında olmuş. Hediyeyi ben aldım diye başının üstünde saklaması için almıyorum ben, sadece ona yakışacağını sevebileceğini düşündüğüm için alırım. Eşimize de yedi kat yabancı gibi hesap kitapla yaklaşacaksak vay halimize. En son bu hesabı lisede doğum gününde hediye aldığım arkadaşım bana hediye almayınca yapmıştım 😂 bir daha ona hediye almadım. Ama eşim dediğim insana karşı da böyle davranmam. Ama güzel olan bi hediye mevzusuna bu kadar kıyametler koptuysa demekki "gerçek" sorunlar yok aranızda. Mutluluğunuz daim olsun, umarım böyle meseleler için ilişkinizi kendinizi yıpratmazsınız bir daha.
Cevabınız için teşekkür ederim ama sunu anlayamadım cıddı sorun olmayınca mı boyle sorunlar ıcın kavga edilir
Ama suan pısmanım keske o kadar Aglamasaydm olaylar buyumeseydı bana evden gıt bıle dedı cok kırgınım

Bugun hıc konusmadık bırbırımızı yok saydık
Atacağından değil de , sana aldıklarını şöyle toplayıp sanki atacakmışsın gibi görebileceği bir yere mi koysan ?

Çok da boku çıkarsa bu işin “ Fazla tepki verdim diye beni haksız çıkaramazsın ....” minvalinde bi giriş de yapabilirsiniz , bence .

Cevabınız için teşekkür ederim ama sunu anlayamadım cıddı sorun olmayınca mı boyle sorunlar ıcın kavga edilir
Ama suan pısmanım keske o kadar Aglamasaydm olaylar buyumeseydı bana evden gıt bıle dedı cok kırgınım
Bana göre bunca kavganın büyümesi ya sizin şu anda adet döneminize yakın olmanızdan kaynaklı. Ya hayatınız çok monoton ilerliyor ve bir problem olarak görebileceğiniz bir bu var. Son ihtimal de aranızda bizim görmediğimiz çok fazla problem var ama bu hediye mevzusu en somut olan olduğu için oradan patlayabildiniz. Bu son ihtimal olmadığını dileyerek yazmıştım önceki yorumumu.

Atacağından değil de , sana aldıklarını şöyle toplayıp sanki atacakmışsın gibi görebileceği bir yere mi koysan ?

Çok da boku çıkarsa bu işin “ Fazla tepki verdim diye beni haksız çıkaramazsın ....” minvalinde bi giriş de yapabilirsiniz , bence .
Evet çok mantıklı birkaç gün sonra enınde sonumda benimle konuşacak Çünkü ben onla konuşmamaya Çok kararlıyım beni suçlarsa Ben de aynen bu lafı söylerim Teşekkür ederim cevabınız için

Bugun hıc konusmadık bırbırımızı yok saydık
Yani bence bu öneri çok harsh. Zaten haksızsınız şimdi arayı bulması gereken sizsiniz. Çıkın karşısına abarttığım için üzgünüm hatalıyım ama evi terk et demene de çok kırıldım deyin. Oyun değil bu evlilik öyle gereksiz taktikler değil şeffaflıkla çözülür herşey. Yoksa kaş yapayım derken göz çıkar.

Bana göre bunca kavganın büyümesi ya sizin şu anda adet döneminize yakın olmanızdan kaynaklı. Ya hayatınız çok monoton ilerliyor ve bir problem olarak görebileceğiniz bir bu var. Son ihtimal de aranızda bizim görmediğimiz çok fazla problem var ama bu hediye mevzusu en somut olan olduğu için oradan patlayabildiniz. Bu son ihtimal olmadığını dileyerek yazmıştım önceki yorumumu.
Aslında aramızda öyle çok büyük Problemler yok şu an tek problemimiz para cunku bayağı borçlandık

Yani bence bu öneri çok harsh. Zaten haksızsınız şimdi arayı bulması gereken sizsiniz. Çıkın karşısına abarttığım için üzgünüm hatalıyım ama evi terk et demene de çok kırıldım deyin. Oyun değil bu evlilik öyle gereksiz taktikler değil şeffaflıkla çözülür herşey. Yoksa kaş yapayım derken göz çıkar.
Ayaklarına da kapansın mı ?

Ben konu sahibini anlıyorum , aynı duruma düşmüş olsam verebileceğim tepkiyi düşünerek cevap verdim ?

Oldu herif hem hediyemi götürsün hediye etsin, ben boktan kağıtları bile saklarken , sonra ben tepki verince de ben gidcem bu evden desin , sonra ben gidiym son derece şeffaf (!) olarak kocişimden özür diliym abarttım diye ?

Bu mudur ?

Aslında aramızda öyle çok büyük Problemler yok şu an tek problemimiz para cunku bayağı borçlandık
Ne güzel işte.para derdi herkes de var, zamanla aşılıyor. Evlilik bu öyle birbirimize inat yaparak aşılacak bişey değil, birimizden birinin alttan alması gerekir, ki eşiniz başta alttan almış aynısını alayım demiş ama siz de uzatmışsınız. Siz adımınızı atın bence ama tabiiki kırıldığınızı evden git demesinin çok ağır olduğunu söyleyin. Sinir anında söylediğini düşünüyorum ama çizginizi net çekin şimdi gitmedim ama bir daha bu cümleyi kullanırsan beni göremezsin diyin.

Ben konu sahibini anlıyorum , aynı duruma düşmüş olsam verebileceğim tepkiyi düşünerek cevap verdim ?

Oldu herif hem hediyemi götürsün hediye etsin, ben boktan kağıtları bile saklarken , sonra ben tepki verince de ben gidcem bu evden desin , sonra ben gidiym son derece şeffaf (!) olarak kocişimden özür diliym abarttım diye ?

Bu mudur ?
Adam hediyeyi 7-8 yıl önce ilk sevgililer gününde vermiş Allah aşkına adam ne bilsin evlenecekler de başına bunlar gelicek 🤷🏻‍♀️ Siz taktik öneriyorsunuz bense iletişim çünkü evlilikler böyle ilerler canım. Kavgayı alevlendirmek hiç bir işe yaramaz. Biraz egolarımızdan sıyrılsak keşke. Hepimiz bir bireyiz benim değer verdiğim konular eşimin değer verdiklerinden bağımsız olabilir ben ilk günkü kağıtları o da saklasın diye değil kendim için saklıyor olurum zaten.

Adam hediyeyi 7-8 yıl önce ilk sevgililer gününde vermiş Allah aşkına adam ne bilsin evlenecekler de başına bunlar gelicek 🤷🏻‍♀️ Siz taktik öneriyorsunuz bense iletişim çünkü evlilikler böyle ilerler canım. Kavgayı alevlendirmek hiç bir işe yaramaz. Biraz egolarımızdan sıyrılsak keşke. Hepimiz bir bireyiz benim değer verdiğim konular eşimin değer verdiklerinden bağımsız olabilir ben ilk günkü kağıtları o da saklasın diye değil kendim için saklıyor olurum zaten.
Bence iletişim şeffaflık derken insan kendi gururunu da ezmemeli , e bende evden giderim o zaman diye tehdit ediliyosam hele , hiç öyle şeffaf göremiyorum durumu , neyse bizim fikirlerimiz uyuşmuyor sizinle

Günaydınlar diym size , iyi forumlar dileyeyim , kaçayım .

Ben bu erkeklerdeki arkadaş seviciliğini anlamıyorum. Eşimin hediye ettiği şeyi asla asla arkadaşıma vermem. Ne münasebet ya al sen daha layıksın der gibi. Beğenmesem bile koyarım köşeye anı kalır. O konuda haklısınız ama saatlerce ağlayacak motivasyon nerden geliyor ya bu ne drama sevicilik. Bozulduğumu belli ederim birkaç okkalı söz söylerim biter gider ciddiye almadığını sezersem daha da hediye almam, onun bana aldığını da kabul etmem. Siz bu kafayla evliliğinizi bitireceksiniz nerdeyse. Ne kadar haksız olursam olayım biri karşımda saçma sapan ağlasa eeeahhh yeter be der geçerim. Hiç iş bilmiyorsunuz.

Back
X